Прескочи до съдържание

Добра ли е тази цена до Меминген?


Препоръчани мнения

Здравейте, въпроса ми най-вероятно не за тази тема, но не открих друга подходяща, та моля да ме извините или ако се налага да се премести въпроса, който е следния;

Трябва да летя от София до Меминген на 19.10. единствената оферта, която намирам е на Уизеър за 175 лв.? Струва ми се, че цената е доста висока. Мога ли да я намаля по някакъв начин? Ще плащам с Виза електорн.

Благодаря ви

Връзка към коментар

Уиз имаха разпродажба наскоро, цените не паднаха ли. Меминген ли е крайната цел или Мюнхен? Датата гъвкава ли е или фиксирана?

 

Lufthansa имат тарифа без багаж за 250лв, ако часовете повече ти харесват...

 

Като цяло май нямаления с Виза Електрон, а датата на полета е достатъчно скоро и изглежда достатъчно фиксирана, че май е време да купуваш. 

Връзка към коментар

За жалост преди малко разбрах и не съм гледала цените по време на промоцията, нито за тази дестинация като цяло. Датата е фиксирана. Часовете нямат значение.  Градче, до Меминген, на което не знам името в момента :) но разбрах, че това летище е най-близо и удобно.

Връзка към коментар

В темата с намаленията всичко докладвано към момента е с Diners и тук-там Maestro. Мисля, че с electron-a няма какво да смъкнеш, според мен купувай. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.