Yani Публикувано: 10 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2016 (редактирано) Здравейте, аз съм Яница Попаднах съвсем случайно на форума, но който търси намира Преди 10 дни се върнах от не знам как да го нарека, почивка или екскурзия защото беше 2 в 1 от Ибиза, много съм очарована от острова и от хората там. Сега планирам уикенд във Валенсия, а след това каквото дойде. Лека вечер на всички! Редактирано 10 октомври, 2016 от Yani 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2016 Добре дошла и лека Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 11 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2016 Привет и наслука. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 Здравейте, аз съм Яница Лека вечер на всички! Здрасти! От магеланска гледна точка пожеланието е: Лека вечер на всички, които са на ±2 часови пояса от мен! или: Лека вечер, добро утро, добър ден на всички! 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега