Прескочи до съдържание

Wizz Air: София - Дубай, от 140 евро двупосочен

Препоръчани мнения

Жоро, а видя ли на пиратите бележката - от Амстердам за Е260 ;)

Всичко гледам, ама съм на творческа пауза в момента, единственото което би ми събудило интереса е нещо на далече и двуцифрено :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Даа, най-добре:)

Аз в най-неудобния момент открих Аерохроники, всъщност беше в  'Денис и приятели', точно вече бях организирал всичко за предстоящата Африка и съответно изхарчил всичко за 5 месеца напред и сега каквато и оферта да видя, по-рано от есентта/зимата не става :(

Връзка към коментар

Гледам в авиационния форум някакви тъмни облаци се задават над дестинацията ...

"flights from Sofia to Dubai subject to regulatory approval"

Какво ли наистина означава това ???

Връзка към коментар

Гледам в авиационния форум някакви тъмни облаци се задават над дестинацията ...

"flights from Sofia to Dubai subject to regulatory approval"

Какво ли наистина означава това ???

Срещал съм го като лаф на много места и авиокомпанията е продавала билети и изпълнявала полети в последствие без проблеми. Мисля че просто е някаква бюрократична пречка.

В случая не знам дали е необходимо междудържавно споразумение с Дубай кои да са назначените авиокомпании по линията, нямаше ли да влизат в openskies наскоро...

Връзка към коментар

От 12 април Wizz Air прекратява таксуването на клиентите с такса за резервация.

Да, коментираме го тук: http://magelanci.com/topic/225-wizz-air-%D0%BC%D0%B0%D0%B9-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5/

Връзка към коментар

За около 650 евро се намира полет с 4-ри нощувки с вкл. всички такси .Визата още 65 евро.

Ако човек дебне промоциите на Qatar може да се уреди с полет през зимата до Тайланд за около 400 евро... и няма визи .

Връзка към коментар

Аз платих 396 евро за София-Банкок с връщане Хонг Конг - Букурещ , но и с връщане през Банкок пак беше такава цената ... това не беше в промоция  ;)

На същата цена можеше да купиш и до Пекин или Шанхай.

Говоря за билети купени през есента на 2012 , а самото пътуване беше преди месец.

По същото време имаха голяма промоция в която можеше да се лети за

180 евро двупосочен до Дубай и за 260 евро двупосочен до Хонг Конг

Иначе за визата е така , като българите имат право да си вадят виза и при пристигане в Тайланд.

Връзка към коментар

За 10 лева допълнително я вадят още същия ден . Ако не сте от София може да ви я пратят и с куриер.

Подаването на документи отнема буквално 5 минути.

Това за коя държава?

Връзка към коментар

Това за коя държава?

Тайланд. 

Малко оф-топик стана, но не мисля че има нужда да се дели клончето в отделна тема, освен ако не се раздвижи дискусията още.

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Тайланските визи се издават от консулството. Става бързо - ден-два

30 Евро за всяко влизане

http://www.thaiconsulate.bg/l-bg/visa/p2-9-0.html

Аз за Тайланд през 2010 минах с безплатна виза! Имаше промоция  :P

Може би вече не е в сила, но си струва да проверите, които ще ходите натам, беше обявена само сайта на тайланското министерство не помня на какво и в БГ ми се направиха на интересни в посолството, но с 2-3 мейла омекнаха(вече не помня, май слагах в CC въпросното министерство) и минах без пари.

Връзка към коментар

Цените на билетите отдавна са + 100 отгоре. Нека първо да започнат полетите.  Да не стане с виза, а без полети. :D

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар
  • 5 седмици по-късно ...
  • 4 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...

С днешното обичайно намаление от 20% се намира билет за 115Е :  21.11 - 26.11 (27.11)

post-139-0-44865400-1378200224.jpg

На цена от 122Е пък има и по-голям избор на дати.

(На тая цена само разправията с визите ме отказва, засега ...)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.