Прескочи до съдържание

магистрала Струма

Препоръчани мнения

Публикувано:

За пътуващите по магистрала "Струма" в посока Благоевград, Симитли и т.н (на юг), препоръчвам да излязат от магистратала на отбивка "Кочериново - Рилски манастир". На тази отбивка няма табелка за Благоевград, но, ако излезете на нея и продължите на юг, си спестявате двете кръгови и задръстването преди Благоевград. Така ще се включите по стария двулентов път покрай Благоевград и ще стигнете бързо до Симитли и т.н. На връщане (в посока север) препоръчвам да влезете в магистрала на същата отбивка "Кочериново-Рилски манастир", а не през отбивката на Благоевград.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

За пътуващите по магистрала "Струма" в посока Благоевград, Симитли и т.н (на юг), препоръчвам да излязат от магистратала на отбивка "Кочериново - Рилски манастир". На тази отбивка няма табелка за Благоевград, но, ако излезете на нея и продължите на юг, си спестявате двете кръгови и задръстването преди Благоевград. Така ще се включите по стария двулентов път покрай Благоевград и ще стигнете бързо до Симитли и т.н. На връщане (в посока север) препоръчвам да влезете в магистралата.

Да, определено. Но мисля, че има и жълта табела Кочериново, Благоевград, Е79, това е така наречените Антените местността.

Редактирано от Двуцветко
Публикувано:

Аз много се вълнувам къде ще минава магистралата около Долна Градешница, че там имам една любима скараджиница и всяко пътуване включва спирка за обяд, ако е преди 4 часа или за вечеря ако е след 5 часа.

Открих я, когато познат реши да ни заведе "наблизо в посока Сандански",,, :blink:

доста хора са любители на Воденичката ....и като цяло това заведение е достатъчен предлог да се яхнат конете да направиш няколко завоя по дефилето с мотора ....да хапнеш блага шкембе чорба с пилешка пържола от птеродактил ( че не знам от какво друго пиле може да е ) и да потеглиш доволен към прашна София

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, определено. Но мисля, че има и жълта табела Кочериново, Благоевград, Е79, това е така наречените Антените местността.

Има жълта табелка, дето пише Кочериново, ама са пропуснали да напишат  "Благоевград" - поне така беше към 1 ноември.

• 3 години по-късно ...
Публикувано:
На 13.11.2015 г. в 21:13, Zaro каза:

Аз много се вълнувам къде ще минава магистралата около Долна Градешница, че там имам една любима скараджиница и всяко пътуване включва спирка за обяд, ако е преди 4 часа или за вечеря ако е след 5 часа.

Има новини. Вече баш от там е пуснато трасето до гръцката граница.

https://www.mediapool.bg/oshte-23-km-ot-magistrala-struma-mezhdu-kresna-i-sandanski-se-puskat-v-dvizhenie-news287588.html

• Харесвам 1
  • 4 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.