NeDa Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Здравейте!Благодаря за приема във форума.Дори не подозирах,че съществува подобен,докато не попаднах на него търсейки информация за Доха-Катар.Досега винаги съм намирала информация,за нашите пътувания,четейки ревюта в Трип Адвайзор и Експидиа. Много се радвам че ви намерих и не мога да спра да чета за пътешествията и гледам уникалните снимки,които има тук.Ние също обичаме да пътувам и си правим снимки,но са далеч от професионалните,които виждам тук. Търсех информация за Доха,защото ще летя на 31 октомври сама-по стечение на обстоятелствата-от Чикаго до София с 21 часа престой в Доха.Аз си го избрах,с надеждата да разгедам града.Порових и поизчетох доста и мисля че засега се справям добре с организацията.Имам вече билет,хотел с тансфер,транзитна виза и се надявам да "се класирам" за complementary туровете на летището.Стискайте ми палци да се спрвя и мине всичко по вода.После ще разказвам и споделям инфо. 11 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Здравей и добре дошла. На летището в Доха - просто трябва да намериш гишето за сити туровете, служителите са любезни и упътват. В централната част точно под буквата "В" е. Изчакваш си опашката и се записваш, после ти казват в колко да се върнеш пак там. Всъщност в колко ти каца самолета в Доха и в колко излита следващия? 1 Връзка към коментар
NeDa Публикувано: 20 октомври, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Благодаря за съвета.Самолета каца в 5:45 пм и излитам в 2:30 пм на другия ден.Притеснява ме това,което проечтох,че капацитета на тур автобуса бил от ограничените 22 места и докато се оправя с емигрейшъните и багажа няма да успея да се доредя.В този случай ще трябва да си търся индивидуален тур,но съм решила да разгедам Доха нощем и денем.Другото ми притеснение е доколко е сейфти "уместна" каквато и да разходка на сама жена дори в цивилизованите части. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Добре дошла 1 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 За да хванеш "първия тур", защото втория може и да не ти свърши работа, трябва да си рано на летището - към 6 най-късно. Ние бяхме облагодетелствани, че нашия полет кацаше рано сутринта, точно да се наредим на опашката. Вози ни туристическа фирма, която предлага същият тур, а и други за 30-40 долара. Така че мисля че не е проблем да намериш и такъв тур, който ще ти спести разправиите с багаж, чакане и стоене на летището, щом имаш виза. Може да питаш в хотела. Не мисля че е умесно сама жена да се разхожда, да не говорим и че температурите са убийствени и без кола не става. Евентуално такси което да те разходи също е вариант. 1 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Здравейте!Благодаря за приема във форума.Дори не подозирах,че съществува подобен,докато не попаднах на него търсейки информация за Доха-Катар.Досега винаги съм намирала информация,за нашите пътувания,четейки ревюта в Трип Адвайзор и Експидиа. Много се радвам че ви намерих и не мога да спра да чета за пътешествията и гледам уникалните снимки,които има тук.Ние също обичаме да пътувам и си правим снимки,но са далеч от професионалните,които виждам тук. Търсех информация за Доха,защото ще летя на 31 октомври сама-по стечение на обстоятелствата-от Чикаго до София с 21 часа престой в Доха.Аз си го избрах,с надеждата да разгедам града.Порових и поизчетох доста и мисля че засега се справям добре с организацията.Имам вече билет,хотел с тансфер,транзитна виза и се надявам да "се класирам" за complementary туровете на летището.Стискайте ми палци да се спрвя и мине всичко по вода.После ще разказвам и споделям инфо. Добре дошла! В тази тема можеш да намериш доста неща за разходка в Доха: http://magelanci.com/topic/5980-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-qatar-airways-%D0%B8-stopover-%D0%B2-%D0%B4%D0%BE%D1%85%D0%B0/page-3?hl=%20qatar%20%20airways . Поздрави! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега