kros81 Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Здравейте! Търсейки информация за една от следващите ми дестинации , съвсем случайно попаднах на този сайт. Но се радвам , че случайността ме отведе точно тук! Намрих изключително полезна информация за Япония , и по-специално за Токио , което предстои да бъде посетено след месец. Малчуганът вкъщи отнема доста от времето ми, така че се надявам за тази дестинация да наваксам бързо с магеланците Токио се оказа много по-голям град от очакваното и предлагащ много места за посещение , и 3-те дни , които имаме със съпругата ми за транзитно преминаване , май ще се окажат прекалено малко. Ще се радвам на съвет,кои места да не пропусна в този мегаполис! Поздрави и лек ден! Краси 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 ... Ще се радвам на съвет,кои места да не пропусна в този мегаполис! Поздрави и лек ден! Краси Добре дошъл! За да има по-голям шанс да се види от специалистите по Япония, то е добре да зададете въпроса си в тази тема: Япония - конкретни въпроси Връзка към коментар
kros81 Публикувано: 20 октомври, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Благодаря! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Добре дошъл Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега