Прескочи до съдържание

Търся евтин билет до Дубай, някакви идеи?

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ех, днес е имало error fare за двойни стай за 15 евро в 4-звезден хотел в Дубай... :@ Яд ме е, че не си проверявах rss feed-a иначе щеше да се уредиш.

edbloom даде линк на предната страница.

Публикувано:

да, аз линка го видях (въпреки, че май беше за дати до 31.12), но така или иначе изпуснах билетите на flydubai и цената се качи повече от двойно :( нямам късмет или по-скоро като се чудя много - губя доста

Публикувано:

Еми сега варианта ти според мен е да чакаш, едва ли ще се качат още билетите, аз поне така бих бил направил ама аз съм си по-рисков играч. :) Може пък и да изпадне нещо кой знае, до тогава има много време.

• Харесвам 1
Публикувано:

ааа да да, ще чакам, билети до Дубай за 360 евро ще купя само в краен случай, като нямам избор. Викам до 1 месец да има някаква промяна нагоре или надолу

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Такаа, не се стърпях и имам вече билети от Wizz - цена 125 евро  :P

Дали е добре или не, дали не трябваше да изчакам още малко... не е ясно, амаа вече ми писна да проверявам всеки ден и да чакам :)

(Аз видях, че миналата година е имало промоция на 12 и на 25 ноември. Така, че е възможно в края на месеца да има още една, освен днешната, и почти съм убедена, че цената ще падне. Амааа не обичам да рискувам)

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Такаа, не се стърпях и имам вече билети от Wizz - цена 125 евро  :P

Дали е добре или не, дали не трябваше да изчакам още малко... не е ясно, амаа вече ми писна да проверявам всеки ден и да чакам :)

(Аз видях, че миналата година е имало промоция на 12 и на 25 ноември. Така, че е възможно в края на месеца да има още една, освен днешната, и почти съм убедена, че цената ще падне. Амааа не обичам да рискувам)

Flydubai правят периодично промоций от месец насам имат по 149 евро :)

Публикувано:

Аз ги дебна за такава промоция през февруари/март, но скоро не ми е изскачала.

Публикувано: (редактирано)

Даа, знам, ако прочетеш темата в началото, там описвах, че има билети за февруари по 130-140 евро, но аз ги изпуснах :( След това, за моите дати не са падали под 200 евро. Трябва човек на време да реагира :)

Но аз съм си доволна на моите билети по 125 евро от Wizz

Редактирано от Nati
Публикувано:

Аз ги дебна за такава промоция през февруари/март, но скоро не ми е изскачала.

Като цяло тогава са си скъпи,че е сезон все още от Април стават евтини,но до преди седмица имаше по 68 евро на посока за избрани дати 

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.