Прескочи до съдържание

Даваха историята ми по новините в Тайван...


Препоръчани мнения

 След като подписах тримесечен договор с някаква измамница в Тайпей (която вече е била съдена много пъти от различни хора заради това че не връща депозити или иска наем на всеки 2 седмици вместо на месец) се оплаках в facebook група и на следващия ден видях че са направили репортаж за нея, споменавайки моето име в видеото хиляда пъти.  Не ме информираха че ще показват мои снимки, въпреки че са цензурирани.
          Лично аз бях заплашвана от нея, искаше ми наем за МАТРАК, (70 долара) за стая която струваше 550 долара. Бях и дала депозит за да ми пази стаята 5 дни, защото нямах пари да платя целия, а тя отказа да ги приспадне от целия депозит. Мисля че се възползва от факта че пътувам сама и не познавам никой .
Изнесох се след 2 седмици, загубих 900 долара депозит, но въпреки това съм доволна че заради мен я дават по новините ОТНОВО. (имало е поне 6 репортажа за нея, и когато разказах ,всичките ми познати от couchsurfing знаеха коя е).  Тъжно ми е, че цялата история ме стресира дотолкова, че не ми се излизаше защото ме беше страх че ще  влезе в стаята ми и открадне нещо, загубих вяра че хората в Тайпей са ок, (а те са много приятелски настроени) и въобще си развалих престоя там.
 

 Това е видеото, а кадрите в които я показват как плаче са стари, от 2015 , когато почти не са я вкарали в затвора.
      
  :lol:https://www.youtube.com/watch?v=JNe1cMMln5s&feature=share

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Не знам дали е уместно да натисна бутона за харесване . Истината е ,че лоши хора има навсякъде. Съжалявам за това, което ти се е случило, дано да си добре и неприятната случка да не те спре да продължиш да опознаваш света...

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Имала съм и по-неприятни случки, но съм инат :) Нищо не може да ме спре (почти).
Хората в Тайпей са много симпатични ,града не е опасен, но юридическата им система е ужасна.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.