Прескочи до съдържание

Нощувки в София

rdd

Препоръчани мнения

Имам предвид, че може системата да отчита, че трябва да се вземе такса за нов започнат час и това да не зависи от служителя. 
Нямам представа как точно действа системата, само предполагам, но е вероятно да е точна така, защото иначе съответния служител може да реши да си вдига бариерата както пожелае и да си взима пари "на ръка". 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 14 минути , Фичо каза:

Имам предвид, че може системата да отчита, че трябва да се вземе такса за нов започнат час и това да не зависи от служителя. 
Нямам представа как точно действа системата, само предполагам, но е вероятно да е точна така, защото иначе съответния служител може да реши да си вдига бариерата както пожелае и да си взима пари "на ръка". 

точно така е. системата е отчела 1 лв и след това шефовете ще си го търсят от служителя. човека е прав да си търси парите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , cybersimo каза:

точно така е. системата е отчела 1 лв и след това шефовете ще си го търсят от служителя. човека е прав да си търси парите.

И аз така едно време като работех във видеотека, трябваше да обяснявам на хората надълго и нашироко, че мине ли 00.00 трябва да си платят още един ден закъснение, дори да са я върнали в 00.01. Понякога човешкият фактор няма никакво значение.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ами в това време на електрониката е възможно всякакво засичане, отчитане, глобяване и т.н. Но бариерата защо остана вдигната след като предната кола излезе. Да беше я пуснал човека, който работи там, и ако не е имало възможност за ръчно управление, щяхме да платим 1 лев. Ние бяхме на паркинга, около 15 мин. по-рано, и докато приберем багажа, нагласим джипиеса, и докато мине предната кола..... Имахме 420 км. пред нас. 

Редактирано от rdd
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.