Kaloyan89 Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 (редактирано) Здравейте, Организирам ходене до България скоро. Ще остана една вечер в приятели в София, на другия ден ми се ще да отидем до Рилския манастир, а след това директно към Пловдив. Някой има ли идея как се стига до Пловдив с обществен транспорт? Не намирам актуална информация. До колкото виждам, има вариант с връщане в София и тръгване пак от там за Пловдив. Има ли вариант от Дупница или от Благоевград да се хване автобус? Как стават трансферите от манастира до тези градове? Последно съм бил там като дете и нямам никакъв спомен. Всяка помощ е полезна. Редактирано 2 ноември, 2016 от Kaloyan89
Mary Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 Има автобус, който тръгва от Благоевград в 14,30, а в 15,05 е в Дупница и продължава за Пловдив. Това го чета в нета - не съм ползвала автобус в тази посока. 1
Bogiana Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 Автобусите от Рилски манастир към гр. Рила, от където може да хванеш превоз до Благоевград или Дупница, са голяма рядкост. Погледни и в този сайт http://www.rilaexpress.com/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
Kaloyan89 Публикувано: 2 ноември, 2016 Автор Публикувано: 2 ноември, 2016 И аз това гледам, без кола явно е много трудно дори и за еднодневна екскурзия. Май ще го заменя с Копривщица за сега. Благодаря ви!
Lyubina Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 То, не че Копривщица е по-удобна от гледна точка на транспорт, но май има някакви автобуси. Сложно ли е намирането на автомобил? Питам, защото мои роднини ще се прибират в обозримото бъдеще за 2-3 седмици и заедно умуваме как да ги осигурим логистично
Георги Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 То, не че Копривщица е по-удобна от гледна точка на транспорт, но май има някакви автобуси. Сложно ли е намирането на автомобил? Питам, защото мои роднини ще се прибират в обозримото бъдеще за 2-3 седмици и заедно умуваме как да ги осигурим логистично Наемането на кола не е по-сложно в България, от където и да било. Но има едноосочни тарифи, които няма да са приложими в случая на Калоян. 1
Гергана Пенина Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 Със сигурност всеки ден има автобус от Благоевград до Пловдив. Знам, защото минава през Велинград. Ако искаш утре ще проверя в колко часа тръгва от Благоевград.
Meidj Публикувано: 2 ноември, 2016 Публикувано: 2 ноември, 2016 Само да отбележа, че този сайт avtogari.info не е съвсем надежден източник на информация. Има доста неактуални и непълни разписания, да се има предвид.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега