Прескочи до съдържание

Автобус Рилски манастир - Пловдив?

Kaloyan89

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Здравейте, 

Организирам ходене до България скоро. Ще остана една вечер в приятели в София, на другия ден ми се ще да отидем до Рилския манастир, а след това директно към Пловдив. Някой има ли идея как се стига до Пловдив с обществен транспорт? Не намирам актуална информация. 

До колкото виждам, има вариант  с връщане в София и тръгване пак от там за Пловдив. Има ли вариант от Дупница или от Благоевград да се хване автобус? Как стават трансферите от манастира до тези градове? 

Последно съм бил там като дете и нямам никакъв спомен. Всяка помощ е полезна. 

Редактирано от Kaloyan89
Публикувано:

Автобусите от Рилски манастир към гр. Рила, от където може да хванеш превоз до Благоевград или Дупница, са голяма рядкост. Погледни и в този сайт

http://www.rilaexpress.com/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/

Публикувано:

И аз това гледам, без кола явно е много трудно дори и за еднодневна екскурзия. Май ще го заменя с Копривщица за сега. Благодаря ви! 

Публикувано:

То, не че Копривщица е по-удобна от гледна точка на транспорт, но май има някакви автобуси.

Сложно ли е намирането на автомобил?

Питам, защото мои роднини ще се прибират в обозримото бъдеще за 2-3 седмици и заедно умуваме как да ги осигурим логистично ;)

Публикувано:

То, не че Копривщица е по-удобна от гледна точка на транспорт, но май има някакви автобуси.

Сложно ли е намирането на автомобил?

Питам, защото мои роднини ще се прибират в обозримото бъдеще за 2-3 седмици и заедно умуваме как да ги осигурим логистично ;)

Наемането на кола не е по-сложно в България, от където и да било. Но има едноосочни тарифи, които няма да са приложими в случая на Калоян. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Със сигурност всеки ден има автобус от Благоевград до Пловдив. Знам, защото минава през Велинград. Ако искаш утре ще проверя в колко часа тръгва от Благоевград. :)

Публикувано:

Само да отбележа, че този сайт avtogari.info не е съвсем надежден източник на информация. Има доста неактуални и непълни разписания, да се има предвид. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.