Ayan Ademov Публикувано: 9 ноември, 2016 Публикувано: 9 ноември, 2016 Здравейте, Средата на декември заминавам за Куба с приятелка и имам няколко въпроса. Прегледал съм безброй форуми и интернет страници, но така и не намерих някакъв конкретен отговор относно какъв размер на джобните ще ми е нужен за около 9 дневен престой и какъв транспорт да използваме. Малко инфо: искаме да запазим бюджета си нисък и сме замислили около 350 евро за храна и транспорт. Нощувките и билетите вече сме ги платили. Бих искал да попитам дали тази сума ще е що годе достатъчна да си покрием основните нужди и да купим някоя друга бутилка ром и малко пури. Да вметна, че сме се споразумяли да търсим по off-track места, не само, за да усетим истинската Куба и местните, но и за да спестим някой друг лев. Другият въпрос е следният. Първият ден пристигаме в Хавана и директно от летището ще потеглим за Варадеро. Каква е цената горе долу на такси? Възможно е и да делим с някой друг, ако си намерим хора. Другият въпрос е как можем да стигнем от Тринидад до Винялес. Разстоянието е голямо и няма директен автобус. Пътуването на стоп препоръчително ли е и достъпно ли е ?Ще се радвам на всякаква информация да бъде споделена от хора, които са били там и имат представа за цените и транспорта там. Ще бъдем изключително благодарни!! Аян 2
edbloom Публикувано: 9 ноември, 2016 Публикувано: 9 ноември, 2016 А с кои и откъде летиш до Хавана и колко ти излезе билета ? Съвети, не мога да ти дам лично, защото не съм бил там, но ако някой ден отида и аз ще гледам да е по този начин, успех и весело P.S. На Нова година там ли ще сте ? 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега