Прескочи до съдържание

Виза и чекиране на куфар до междинна точка

Препоръчани мнения

На какво основание да искат доплащане, когато имаш валиден билет ?

Когато е купен през агенция, авиокомпанията няма преки финансови отношения с пасажера, освен в извънредна ситуация.

Това с излизането е жалък опит да си го върнат на изхитрилите се, защото са наясно, че никой не иска да чака 16 часа в летището. Току виж "опарилите се" не правят повече така ..

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

И на мен ми е интересно какво ще бъде основанието, но предстои да видим, после ще споделя опит, защото разбирам, че има и други хора, на които им предстои пътуване до Палау. Иначе аз и половинът сигурно ще си останем на летището в Банкок, ако искат такса...Иначе за Тайпе със сигурност ще излезем, имаме и запазен хотел...

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Вече се завърнахме от райското кътче Палау, в Тайпе нямаше никакви проблеми с доплащане, а в Банкок трябваше да платим летищна такса от 700 бата на човек :) Дадоха ни по едно хвърчащо листче и това беше. Всички с евтините билети бяхме привиквани настрана и гледаха паспортите - ако има виза плащаш, ако не - минаваш без проблем

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.