Васко Публикувано: 10 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2016 Васко съм. Пътуващ човек. Следя ви отдавна, но все няма време. В момента работя в Германия, но скоро се връщам. Радвам се, че съм сред вас. 7 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 10 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2016 Здравей, Васко. Добре дошъл! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2016 Добре дошъл! 1 Връзка към коментар
Васко Публикувано: 27 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 Благодаря много сте мили. Приключих с Германия. След празниците Нова година нов късмет. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 27 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 Добре дошъл! И аз се регистрирах малко преди Коледа миналата година. Много се притеснявах преди първата сбирка, а намерих добронамерени, прекрасни хора. Не му мисли, а направо се записвай за коледното парти! 1 Връзка към коментар
Васко Публикувано: 27 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 Колко хубаво хем пътувания хем партита с приятели. Няма да е зле. Сега гледам къде да похарча малко пари от гурбета и ще търся идеи. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега