desitkata Публикувано: 16 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2016 (редактирано) Деси съм аз Тъкмо бях в районното да сменям паспорта, че изтича Мъчно ми е, че не прехвърлят печатите от старите паспорти, някак сантиментално ми е Иначе обичам местата до прозореца в самолета, обичам да тичам за полет, още повече ако е към топлите страни Прекарвам доста време в търсене на евтини оферти,но май до сега не съм имала голям удар Обичам да споделям преживявания, така че ще се пускам с коментари тук-там Редактирано 16 ноември, 2016 от desitkata 14 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 17 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Добре Дошла ! Пожелавам ти много нови и слънчеви дестинации. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Вадиш щатска виза и се решава проблема с паспорта, не ти го взимат стария. Е малко е висока цената де Добре дошла! 1 Връзка към коментар
desitkata Публикувано: 18 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 18 ноември, 2016 Вадиш щатска виза и се решава проблема с паспорта, не ти го взимат стария. Е малко е висока цената де Добре дошла! Георги, с такава съм Казаха, че ще го запазя, мислех, че я прехвърлят, но ще пиша молба , предполагам ще го перфорират по някакъв начин.. Добре Дошла ! Пожелавам ти много нови и слънчеви дестинации. Благодаря )) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2016 Георги, с такава съм Казаха, че ще го запазя, мислех, че я прехвърлят, но ще пиша молба , предполагам ще го перфорират по някакъв начин.. Благодаря )) Не става да я прехвърлят, дупчат всички страници на паспорта без тази с визата и така, поне ще си запазиш печатите Връзка към коментар
desitkata Публикувано: 18 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 18 ноември, 2016 Не става да я прехвърлят, дупчат всички страници на паспорта без тази с визата и така, поне ще си запазиш печатите А даже на новия паспорт съм и усмихната, казаха че можело ! :D 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега