Прескочи до съдържание

Отменени полети - ами сега?


Препоръчани мнения

Здравейте,

В паника съм, Търкиш са ми отменили полетите Осака-София и от Gotogate любезно ми предлагат да ми възстановят парите :mad:  Контактували превозвача, но за съжаление нямало какви други полети да ми предложат. Ни дума за обезщетения, компенсации, друг маршрут, други дати или каквото и да било!

Аз имам планирани и други пътувания с платени вече билети, да не говорим за планувана магеланска сБирка! :victory:  Как така няма да ме откарат, ааамаха!

 

Моля опитните и знаещите да ме посъветват - какво бих могла да няправя? Реве ми се...

Връзка към коментар

Самурайка, кога трябваше да летиш...? Ако полетът е след повече от 2 седмици, обезщетение не се дължи. В случаи, когато полетът не започва от ЕС и превозвачът също не е от страна в ЕС, също не дължи (това наскоро го научих покрай един изпуснат полет на сестра ми по вина на АК)  :(

 

Дай датите зза пътуване... Обежщетение най-вероятно няма да ти дадат, ами поне да се опитаме да намерим билет за този период. Съжалявам за неприятната ситуация!

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря за подкрепата,

 

След като паниката поутихна и след амнайсе напълно безполезни мейла с Gotogate (подписани с ранообразни индийски имена от Мумбайският им риспонс център, разбирай на арменския поп втория брат'чед), се взех в ръце и се свързах с Търкиш директно. Бяха така добри да ме рирутнат.

 

За месец февруари са отменени всички полети по линията Истамбул-Осака. От японският им офис бяха повече от любезни, понеже летя с две деца сега ми потърсиха възможно най-удобен полет с кратък престой по летища. Ще летя с Луфтханза през Франкфурт. Не дължа никакви допълнителни плащания.

 

Не трябва да се слушат разни чибурашки по разни колцентрове :angry:  От Gotogate многократно ме увериха, че авиокомпанията не може да ми предложи никакви други опции (проверили били) макар аз ясно да виждах на Търкиш на сайта, че има опция Осака-Токио-Истамбул-София. И понеже беше с 6 часа висене на Нарита от Търкиш си ми издават билет за Луфтханза. То май стана от "Искам да се оплача" на "Искам да се похваля" - даже един ден повече ще съм в БГ. ;)

  • Харесвам 26
Връзка към коментар

Браво и Честито.

Неописуемо много ме дразнят всички измекяри индийци, пакистанци и тем подобни дет за 2 долара работят безкрайно несъвестно и малоумно.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Браво и Честито.

Неописуемо много ме дразнят всички измекяри индийци, пакистанци и тем подобни дет за 2 долара работят безкрайно несъвестно и малоумно.

Спокойно могат да ги заменят с някое автоматично посление в стил "искренно съжаляваме, винаги на васите услуги, нищо не можем да направим по никакъв повод". Или просто емотиконка с трипръстова комбинация. И пари и време ще се пести...

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.