Diliana Публикувано: 17 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 (редактирано) Здравеите,Това лиато патувах с Бг Аир, Париж-Софиа-Варна. По грешка са ми свалили куфара в Софиа. Седиал на летището 5 дена и го пратили в Виена.Полу4их куфара с 19 дена закаснение. Напално с4упен.Естествено направих покупки от "1ва необходимост". Направих 2 рекламатзии: забавен куфар и повреден.Полу4их 70€: 45€ за куфара според тзените на магазина в Софиа + 25 € морално обез4етение.За покупките, категори4но отказват... За това си има закони: Цонвентион де Монтрéал, евро закони и техните условиа в които е предвидено обез4етение.С Аир Франце ми се е слу4вало, 4 дена закаснение, и ми платиха без проблем. Имате ли идеи какво да предприема от сега нататак? Мерци за отговорите :-) Редактирано 17 ноември, 2016 от macf1an конвертирано с 2cyr.com Връзка към коментар
Diliana Публикувано: 17 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Zabaven bagaj po vina na letishte Sofia i Bg Air, 19 dena. Bg Air otkazvat obez4etenie. Kakvo moje da se napravi? Връзка към коментар
MCC Публикувано: 17 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Какво отказват?? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 17 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 В този форум пишем само на кирилица, ако нямаш - ползвай 2cyr.com Четеш внимателно тук: https://www.air.bg/bg/baggage което най-вероятно вече е сторено. След това, четеш внимателно тук: https://www.air.bg/uf/files/WEB_Obshti_Uslovia_Bulgaria_Air_BG.pdf 15.4.3 При забавен багаж превозвачът е длъжен да го издири и да: - предостави адекватна помощ на пътника, съобразена с конкретния случай; - изплати обезщетение при закъснение на багажа с повече от 72 часа; Отговаряш на отказа им като включваш цитатите от общите им условия, които нарушават, и включваш регулатора Органът, определен от Република България да отговаря за прилагането на Регламент (ЕО) No 261/2004 на Европейския парламент и на Съвета от 11.02.2004г. е Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация” към Министерството на транспорта, с адрес: гр.София, 1000, ул.”Дякон Игнатий” 9; тел.: +359 2 937 10 47; факс.: +359 2 980 53 37 и адрес на електронната поща: caa@caa.bg. в адресатите. 3 Връзка към коментар
Diliana Публикувано: 17 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Otkazvat da mi platiat razhodite po pokupki ot 1va neobhodimost. 3 sedmitzi bez bagaj.... Връзка към коментар
Branko Публикувано: 17 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Май само ти не пишеш на кирилица,дали забелязваш 1 Връзка към коментар
Diliana Публикувано: 17 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Da :-) Sajeliavam :-( Niamam kirilitza na komputara Ima li problem? Връзка към коментар
Branko Публикувано: 17 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 (редактирано) Da :-) Sajeliavam :-( Niamam kirilitza na komputara Ima li problem? В другата тема в която си писал,са ти отговорили на този въпрос а и са те насочили за проблемите , които имаш къде да прочетеш Редактирано 17 ноември, 2016 от Branko Връзка към коментар
Diliana Публикувано: 17 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 kak da nameria tozi razgovor??? Ne moga da se opravia :-( Az sam jena :-) 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 17 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 kak da nameria tozi razgovor??? Ne moga da se opravia :-( Az sam jena :-) В този форум пишем само на кирилица, ако нямаш - ползвай 2cyr.com Четеш внимателно тук: https://www.air.bg/bg/baggage което най-вероятно вече е сторено. След това, четеш внимателно тук: https://www.air.bg/u...aria_Air_BG.pdf Връзка към коментар
Diliana Публикувано: 17 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Da pisah 1vo na edna tema za Bg Air, no ne moga da ia nameria na novo... Pffff A z ve4e vzeh advokat no mi se iska da vidia experience na drugi s Bg air. Merci za link no ve4e gi znam. Znam i im napomnih 4e sa ratifiirali Konventziata na Montreal i ima evro zakoni predvideni. Bez da govorim 4e v tehnite uslovia i prava na patnitzi e pisano 4e ima obezshtetenie za povreden bagaj (polu4ih 70€) no i za zanaven. Za tova otkazvat. Sviknala sam da se boria s aviokompanii. Na skoro s Air Transat koito otkazaha embarquement na sina mi po informati4na tiahna greshka. S zvanene i vdigane na vazpitani skandali uspiah da polu4a malko obezshtetenie. (24h zakasnenie vse pak). No ne e dostata4no i napravih jalba v Agentziata po transportite v Quebec. No kato balgarka, poznavam mantaliteta i razbrah 4e Air Bg e na TIMadjiite, smiatam 4e da zvania i da si tarsia sama pravata , niama da e dostata4no. Sajaliavam za pisaneto. Ne jiveia v Bg i daje da sloja kirilitza shte mi e trudno da pisha s bg bukvi Връзка към коментар
Препоръчани мнения