Gapsy Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 (редактирано) Все още важи офертата за 20-30.03.През Момондо излиза 496 евра. Чудя се само дали като махнеш полетите си заслужава за толкова кратко време. Една седмица ми се струва малко, ако искаш да пообиколиш. Редактирано 9 декември, 2016 от Gapsy Връзка към коментар
Sonic Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Здравейте, на мен през момондо ми дава до 474, бих искал да знам дали 10 дни са достатъчни за да се разгледа Хавана и нещата около нея.Също така ще трябва ли кола под наем и някой с испански език И варианти за хотели, ако някой е ходел, ще съм му задължен, ако сподели 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 В този подфорум можеш да намериш много информация за Куба : Северна и Южна Америка 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Няма ли да се заформи най-накрая една съвместна магеланска група за тази Куба? Така чакам и се надявам тайничко 1 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Няма ли да се заформи най-накрая една съвместна магеланска група за тази Куба? Така чакам и се надявам тайничко Oх, недей, че така ме сърбят ръцете....ама не мога, НЕ, не мога такива неща да правя! 2 Връзка към коментар
plamtche Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 Ако сте изпуснали офертата на Турските авиолинии, все още има билети на тази цена с Алиталия през Рим - края на март, началото на април. Информацията е от Skyscanner : 4 Връзка към коментар
Vincent Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Някой, ако е летял вече по това направление с TK 183 - колко време е престоя в Каракас на връщане? Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 (редактирано) Само колкото да заредят гориво - не се слиза от самолета....Това ми казаха от Търкиш... Редактирано 18 февруари, 2017 от Ивайла 1 Връзка към коментар
Спас. Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 (редактирано) Стоиш си в самолета около два часа, докато презаредят изчистят и сменят екипажа, аз се надявах,че ще се поразтъпчем.поне в транзитна зала но не би.... Редактирано 18 февруари, 2017 от Спас. Връзка към коментар
Vincent Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Ясно. Той и на отиване гледах, че е 13h 50m полета, но на връщане с този престой се събират около 16h в самолета В Истанбул престоя е десетина часа (10.15am-8.20pm) и мисля, че може да се класираме за тура на Turkish от 12pm до 6pm. Това им е сайта, ако някой не ги е разглеждал.. 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 ... В Истанбул престоя е десетина часа (10.15am-8.20pm) и мисля, че може да се класираме за тура на Turkish от 12pm до 6pm. Това им е сайта, ако някой не ги е разглеждал.. Ако случайно не се класирате за тура, спокойно можете да се разходите сами за това време до централните части на Истанбул. Придвижването е лесно, а времето достатъчно за разходка по основни забележителности. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега