Прескочи до съдържание

Easyjet - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, Rossi to каза:

Вчера мъжът ми получи имейл от тях, че във вторник ще излезе разписанието им до септември 2025.

Чудесно. Много благодаря за информацията. 

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Пак аз се включвам със същото питане: някой знае ли защо easyjet имат разписание за полети София Лондон само до 29.03 2025? От месеци чакам новото разписание за април, но не излиза. 

Не че държа на тази авиокомпания, просто ще ми е най-удобно да летя до Гетуик, затова все още чакам техните полети. 🙂

Публикувано:

Виж има ли пуснато разписание за други дестинации, не че ще ти даде 100% сигурност, но все някаква представа...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 25 минути , neuromancer каза:

Виж има ли пуснато разписание за други дестинации, не че ще ти даде 100% сигурност, но все някаква представа...

От София за други дестинации няма. 

Но от други места до Лондон - има. 

Публикувано:
преди 16 часа, Hakkâri Spor каза:

Има си отдавна лятно разписание, примерно Лондон-Абърдийн (че за там търся прекачвания), но от София няма 😉

Това го виждам и аз. Питах дали някой знае защо. 

Screenshot_20241009_064712_com.huawei.browser.jpg

Публикувано:
На 7.10.2024 г. в 15:41, Margarita каза:

Пак аз се включвам със същото питане: някой знае ли защо easyjet имат разписание за полети София Лондон само до 29.03 2025? От месеци чакам новото разписание за април, но не излиза. 

Не че държа на тази авиокомпания, просто ще ми е най-удобно да летя до Гетуик, затова все още чакам техните полети. 🙂

Защо не питаш на страницата им във Фейсбук, имат електронна поща, имат телефон... 

Публикувано:
преди 53 минути , Doctor Who каза:

Защо не питаш на страницата им във Фейсбук, имат електронна поща, имат телефон... 

Защото още чакам отговора им. 😄

Публикувано:

За Изи не помня , но Райън няколко години пускаха лятното си разписание за България през ноември , така че не виждам нищо странно и Изиджет да го пуснат по-късно.

• Харесвам 1
Публикувано:

А случвало ли се е разписанието им да е толкова странно. През октомври само няколко полета и само два през ноември.

За София -Гетуик питам. Все се надявах да заредят още, но явно не.

• 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

От 24 юни: Бургас - Берлин Бранденбург, на цени от 26  паунда

От 5 юни: Бургас - Манчестър, на цени от 34 паунда

От 25 юни: Бургас - Лондон Гетуик, на цени от 46 паунда

За София - Лондон Гетуик са заредени само априлски дати от лятното разписание, 2 пъти седмично. До края на зимното разписание са всеки ден.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

София - Париж Орли - от 30.03, три пъти седмично.

Хммм, откъде е информацията, аз не откривам такива полети... 

Публикувано:
преди 4 минути , Фил каза:

Screenshot(2).png.998cb5a5c3d893920bc042945cfe03e9.png

https://www.easyjet.com/en/buy/flights?isOneWay=off

И тези се изучиха с полет в 4.00 сутринта...

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 минута , Фил каза:

В сайта им ги има заредени - вторник,сряда и неделя. Интересно и Трансвия пускат Орли , но в дни четвъртък и неделя така, че реално ще имаме избор макар и с не  най-прекрасните часове. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Фил каза:

Странно - при мен на десктоп излизат само петък и събота с прекачване през Атина:

Значи или ще чистиш бисквитки, или ще ходиш през Атина. 😄
Те скоро ще се появят и по OTA сайтовете.

Публикувано:
преди 1 минута , Argentique каза:

Значи или ще чистиш бисквитки, или ще ходиш през Атина. 😄

Чистих, не помага. 
Явно имам някакъв проблем с Chrome и стар Windows :huh: , с друг браузър излезнаха директните полети.  

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Само неделния полет е много ранен и то само в едната посока.Още една врата към огромния трансферен хъб Париж ни се отваря.

🙂

IMG_20241219_164506.jpg

• Харесвам 6
Публикувано:

От 30 март 2025 г. EasyJet започва полети три пъти в седмицата – вторник, сряда и неделя Париж - София.

Авиокомпанията ще лети до летище Орли, Париж. До сега имаме полетим само до летище Бове, Париж.

Честито 😊

• Харесвам 5
  • Браво 2
Публикувано:
преди 42 минути , Иван Попов каза:

От 30 март 2025 г. EasyJet започва полети три пъти в седмицата – вторник, сряда и неделя Париж - София.

Авиокомпанията ще лети до летище Орли, Париж. До сега имаме полетим само до летище Бове, Париж.

Честито 😊

Ванчо, ти прочете ли последните 8 мнения за какво са? :crazy:

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Иван Попов каза:

До сега имаме полетим само до летище Бове, Париж.

Честито 😊

До 3 летища: до Шарл де Гол (Bulgaria Air,  Air France), до Бове (Ryanair, Wizzair), до Орли (Transavia тази година летя от Варна, догодина и от София, също и EasyJet)

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 18 часа, Zaro каза:

Ванчо, ти прочете ли последните 8 мнения за какво са? :crazy:

Да, прочетох (дори съм го харесал), но аз просто допълвам кой дни ще са полетите......

И просто писах честито :smile:

преди 18 часа, stanimir каза:

От толкова научни занимания е разбираемо че не му остава време да чете тук денонощно като нас. 

Чета почти всичко, но вече ми идва в повече. С много неща се занивам и съм на max от занимания, информация, пътувания, работа и т.н. 

Благодаря за разбирането! 

Но, ако е проблем мнението ми, моля да бъде изтрито! Благодаря! 

преди 18 часа, Hakkâri Spor каза:

До 3 летища: до Шарл де Гол (Bulgaria Air,  Air France), до Бове (Ryanair, Wizzair), до Орли (Transavia тази година летя от Варна, догодина и от София, също и EasyJet)

И от Солун имат Transavia до Париж 😊

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.