Прескочи до съдържание

Easyjet - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

• 1 месец по-късно ...

Пак аз се включвам със същото питане: някой знае ли защо easyjet имат разписание за полети София Лондон само до 29.03 2025? От месеци чакам новото разписание за април, но не излиза. 

Не че държа на тази авиокомпания, просто ще ми е най-удобно да летя до Гетуик, затова все още чакам техните полети. 🙂

Връзка към коментар
преди 25 минути , neuromancer каза:

Виж има ли пуснато разписание за други дестинации, не че ще ти даде 100% сигурност, но все някаква представа...

От София за други дестинации няма. 

Но от други места до Лондон - има. 

Връзка към коментар
преди 16 часа, Hakkâri Spor каза:

Има си отдавна лятно разписание, примерно Лондон-Абърдийн (че за там търся прекачвания), но от София няма 😉

Това го виждам и аз. Питах дали някой знае защо. 

Screenshot_20241009_064712_com.huawei.browser.jpg

Връзка към коментар
На 7.10.2024 г. в 15:41, Margarita каза:

Пак аз се включвам със същото питане: някой знае ли защо easyjet имат разписание за полети София Лондон само до 29.03 2025? От месеци чакам новото разписание за април, но не излиза. 

Не че държа на тази авиокомпания, просто ще ми е най-удобно да летя до Гетуик, затова все още чакам техните полети. 🙂

Защо не питаш на страницата им във Фейсбук, имат електронна поща, имат телефон... 

Връзка към коментар

За Изи не помня , но Райън няколко години пускаха лятното си разписание за България през ноември , така че не виждам нищо странно и Изиджет да го пуснат по-късно.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А случвало ли се е разписанието им да е толкова странно. През октомври само няколко полета и само два през ноември.

За София -Гетуик питам. Все се надявах да заредят още, но явно не.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.