Doctor Who Публикувано: 23 декември, 2024 Публикувано: 23 декември, 2024 преди 2 часа, Иван Попов каза: Да, прочетох (дори съм го харесал), но аз просто допълвам кой дни ще са полетите...... И просто писах честито Чета почти всичко, но вече ми идва в повече. С много неща се занивам и съм на max от занимания, информация, пътувания, работа и т.н. Благодаря за разбирането! Но, ако е проблем мнението ми, моля да бъде изтрито! Благодаря! И от Солун имат Transavia до Париж 😊 Всичко е наред! Ако повече магеланци споделяха като теб, темите щяха да са по-жизнени. По-добре повторена новина, отколкото пропусната. 🙂 4
Coo Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари EasyJet пуснали директни София-Париж Орли от април (вторник и сряда излита вечер, а в неделя е около обяд) 4
Hakkâri Spor Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари Преди 1 час, Coo каза: EasyJet пуснали директни София-Париж Орли от април (вторник и сряда излита вечер, а в неделя е около обяд) Г-н Йорданов съобщи това тук още преди месец. И е на предишната страница. На 19.12.2024 г. в 13:42, yordanov каза: София - Париж Орли - от 30.03, три пъти седмично. 1
Ivko Публикувано: 23 януари Публикувано: 23 януари Явно няма да има полети до Гетуик от София все още няма разписание след април. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега