Hollywood Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 (редактирано) Tехните напъни са толкова 1-2 години макс. Друго освен UK от София не могат FB ще празнува!. Редактирано 9 септември, 2014 от Hollywood 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 (редактирано) Мда сега нашите с Air Berlin ще надуят цените и като с Виена ... пак по 150 евро и трябва да си хепи Добре , че и двата града съм ги разкостил и мога да изчакам и години да ми се приходи пак. Редактирано 9 септември, 2014 от stenk Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 Нямам кой знае какви наблюдения, но не бяха ли техните цени така или иначе по-ниски от другите? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 БГ Ер имаха по за 70-80 евро .Това вече ще е минало 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 (редактирано) Нямам кой знае какви наблюдения, но не бяха ли техните цени така или иначе по-ниски от другите? Хич не са им ниски цените. Двупосочен без багаж е 50 + евро. С багаж + 40 евро отгоре и си става бая цена. FB ги разбиха с 160лв за двупосочен. При тях е изгодно само групов билет. БГ Ер имаха по за 70-80 евро .Това вече ще е минало Има, гледай края на ноември/декември. Използвай картите и програмите на ЦКБ и ще свалиш още 10% от цената Редактирано 9 септември, 2014 от Hollywood Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 Има сега , аз говоря за догодина след като easy спрат Берлин. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 Да, май ще трябва да ходим до Берлин преди края на пролетта. Забелязал съм, че Air Berlin като цяло си гледат трансферния трафик, така че директните полети пак ще са полумонопол на Bulgaria Air, цените ще скочат и е силно вероятно скока да е чувствителен. Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 Добре, че се включих навреме да отида, обаче не е добре, че ако искочи добра оферта за дълъг полет от Берлин, както беше с Гватемала... Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 (редактирано) На Easy нещо въобще не им се занимава с БГ. Не зная защо е така, обаче е кофти, че Берлин отпада. Имаше супер добри възможности за връзки към половин Европа с тях. Дори можеше да се лети до Лондон през Берлин, на по-низки цени от директният им полет от София. Сега цените ще станат пак по 150-200 Евро. Редактирано 9 септември, 2014 от Djgeorgie 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Пуснаха разписанието до 6 септември 2015. 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 На Easy нещо въобще не им се занимава с БГ. Не зная защо е така, обаче е кофти, че Берлин отпада. Аз имам смело предположение защо е така, но ще се въздържа от коментар. Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Крива работа. Добре, че хванах коледна Виена с ники за 90лв. преди 2 години и мин.година на същата цена по същото време Берлин с джета. Изи са ми любимият лоукост и жалко, че ни зарязват така. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Аз имам смело предположение защо е така, но ще се въздържа от коментар. Коментирай, коментирай, не ни жали. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 (редактирано) Гледам спират и STN. Започва свиването... Редактирано 8 октомври, 2014 от Hollywood Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Коментирай, коментирай, не ни жали. Кво да коментирам, то е очеизбодно... за съжаление. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 (редактирано) Имате половин година да се възползвате и отскочите до Берлин на добри цени. Може и трансфер да си харесате. Редактирано 8 октомври, 2014 от Hollywood 1 Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 (редактирано) Гледам спират и STN. Започва свиването... Гадна работа! Ама както колегата Матеев казва - очеизвадно е защо става така. Тъпо, тъпо! А EasyJet са една наистина добра компания и полетите до SXF и STN бяха наистина удобни и сравнително евтини. Аз за жалост не успях да се възползвам от полета до и от STN, но май сега мисля да направя точно това скоро, преди да са врътнали кранчето окончателно. А аз очаквах втори полет на Ryanair от STN... Редактирано 8 октомври, 2014 от Djgeorgie Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2014 Гледам ги сега Изитата - за декември имат цени по 15-20-25 евро до Берлин. след като при тези цени се отказват, значи проблемът не е в цените, а може би в дестинацията - дали 3 авиокомпании по тази дестинация не са много? В други месеци могат да се постигнат комбинации за двупосочен под 20 евро на посока. Защо не върви линията? Дали германците си ползват от патриотични подбуди Еър Берлин или просто дестинацията е надценена като трафик? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2014 Надценена е ми. Много са три авиокомпании, нито изи, нито Бг Ер изкарват пари от тази линия на цените, на които продават редовно. Номера беше кой първи ще мигне. И явно е този, който има още една торба дестинации из цяла Европа и спокойно може да насочи самолета в друга посока от Берлин, която ще е по-рентабилна. Ер Берлин не ги включвам в сметката, при тях има доста трансферен трафик. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Easyjet имат нова окраска: http://www.skyliner-aviation.de/viewphoto.main?LC=nav2&picid=9132 Честно казано старата ми харесваше повече, тази ми е много "дървена"... 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 На нищо не прилича, но някой дизайнер е прибрал парите за тази оранжева черта. Да бяха го оставили бял отпред. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Все тая как е боядисан Виолетовото е възможно най-противния ми цвят ама си летя и с тях. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Малко е в тон с правите линии на приложението им за телефони. Навява ми такава асоциация. Връзка към коментар
Mitko Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 Във връзка с факта, че вече имаме Уиз до Женева си мисля, че трябва да ги дебнем за Женева - Рейкявик. Но към момента не са пуснали за зимата Женева - Рейкявик въпреки, че доста зимни до края на февруари вече са в продажба . Някой знае ли въобще дали зимата правят Женева Рейкявик ? Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 27 март, 2015 Сподели Публикувано: 27 март, 2015 Зимното разписание излезе. Берлин категорично отпада, но Станстед се връща от декември. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега