rdd Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Има ли още някой с пресен опит по въпроса? Връзка към коментар
Nikolay Ivanov Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Пътувал съм с Ryanair в рамките на Шенген, без да ми искат паспортни данни. 2 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Благодаря на всички, които са отделили от времето си за отговор! Връзка към коментар
Женя Публикувано: 8 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2016 Дано пиша в правилната тема. Има ли право синът ми да закупи биле за мен, без да пътуваме заедно и това би ли създало проблеми при пътуването? Благодаря предварително на отговорилите! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2016 Дано пиша в правилната тема. Има ли право синът ми да закупи биле за мен, без да пътуваме заедно и това би ли създало проблеми при пътуването? Благодаря предварително на отговорилите! Всеки може да закупи билет за всеки. Easyjet не са от компаниите, които искат картата, с която е платено на чекин, а дори и да искаха и за това си има лек. 1 Връзка към коментар
Женя Публикувано: 8 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2016 Благодаря, Георги! Успешно закупих билети с моята кредитна карта. Връзка към коментар
tonitka_stz Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 Искам да ви съобщя, че Easy Jet са взели решение след дълги преговори да отворят два полета за Варна през 2017 от Лондон Gatwick и Берлин Schonefeld. Билетите вече са в продажба на сайта им За 2018 може би ще включат и други дестинации като едната от който ще е Манчестър. 14 Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 Нискотарифната авиокомпания EasyJet “каца” на Летище Варна с дестинации Лондон и Берлин, научи Varnautre.bg. Дългоочакваните евтини полети до европейските столици ще започнат да се изпълняват от края на май или най-късно в началото на юни 2017-а. Това вече е договорено и всеки момент ще започне продажбата на билети. От компанията са планирали по 2-3 полета от Варна седмично или общо за двете дестинации 24 хиляди места за 2017-а. Предстоят преговори за полети и от Варна до Манчестър. По този начин се очаква да паднат осезаемо цените на билетите, тъй като досега монопол за Лондон на морското летище имаше Wizzair. Същественото е, че EasyJet ще каца в Лондон на Гетуик, за разлика от другата компания, която използва по-отдалеченото Лутън, а в Берлин – на Шьонефелд. 15:00 ч Току-що от компанията официално съобщиха, че полетите от Варна до Лондон Гетуик ще започнат на 6 юни и ще се извършват три пъти седмично през лятото – във вторник, сряда и събота. На 28 юни ще тръгнат директните полети до немската столица Берлин – в сряда и събота. Линиите ще се обслужват с Airbus A320 с продължителност на полетите от около 3,40 мин. до Лондон и 2,30 мин. до Берлин. Цените на билетите започват от 17 евро. 9 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 (редактирано) А защо не може да се избере маршрут Варна-Лондон? Успях да избера Варна-Лондон. Но то едни часове............... Редактирано 13 декември, 2016 от rdd 1 Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 Така, така - айде малко раздвижване и по други летища, освен София. Особено за Берлин е чудесна новина. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 Сезонни или целогодишни полети ще бъдат? Връзка към коментар
randi Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 За сега са заложени само за летните месеци. Според мен така и ще си останат. Връзка към коментар
tonik Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Един малък въпрос. Опитвам се да си купя билет с Easyjet. Стигам до плащане и когато посочвам, че искам да си платя с дебитната карта (Visa Debit) не ми позволява, като ми изписва, че картата не съответствала на заявения тип (аз съответно надлежно съм отбелязъл в полетo, че картата ми е Visa Debit). Видях се в чудо, възможно ли е скапаният им сайт да не приема български дебитни карти или е нещо друго (картата ми със сигурност е Visa Debit, въвеждам правилно цифрите, така че някакъв бъг ще да е)? Някой имал ли е подобен проблем? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Виза дебит май се вижда от търговеца като кредитна, т.е. пробвай да избереш кредитна Виза. Иначе е напълно възможно не всякакви дебитни карти да минават, по принцип това се случва с дебитните карти понякога. 1 Връзка към коментар
Hadzhitodorovi Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Понякога са ни възниквали проблеми с това, дали цифрите са отделени на 4 групи по 4 или са 16-ти наведнъж; а също и с това, дали разделител е празен интервал или тире. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 хм, абсолютно никога не съм слагал разделител в полето за номер на карта 2 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 И аз имах такъв случай преди два три месеца, когато се опитвах да си купя билети за Исландия, никакви карти не приемане, принудително се да си закупя билетите през друг сайт. 1 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 1 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2017 Виза дебит май се вижда от търговеца като кредитна, т.е. пробвай да избереш кредитна Виза. Иначе е напълно възможно не всякакви дебитни карти да минават, по принцип това се случва с дебитните карти понякога. Много ти благодаря, neuromancer! Твоето предложение проработи! Оказа се, че по някаква причина системата им разпознава дебитната ми карта като кредитна. В крайна сметка успях да платя, макар че ми взеха допълнителна такса за плащане с кредитна карта, без реално да притежавам такава. Това не ми се беше случвало с никоя друга авиокомпания до момента. 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 27 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2017 Не знаех, че при EasyJet има разлика в цената в зависимост дали е билета е еднопосочен или отиване и връщане. Бях останал с впечатлението, че low cost компаниите ги продават поотделно на отсечка и не влияе това дали има и връщане. 2 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 27 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2017 Имат някаква такса, която се разпределя между билетите. Може би тя играе роля в разликата 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 28 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 Има разлика дали е еднопосочен или двупосочен,но има разлика и колко пътници пътуват и това е само при easyjet.Поне аз само за тях знам.Пробвайте с 2/3 трябва със сигурност да е по-евтино.☺ 2 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 28 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 При EasyJet трябва да опитате всякакви варианти - включително и за малка група от 3-4 пътници. Опитайте да ги разделите на 2 резервации и вижте кога ви дава най-ниска цена. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 Всичко е в таксата, която се плаща на резервация. Ако резервираш за 10 човека, то тази такса ще е разпределена между 10 и ще е символична. Но пък тогава може да се натъкнеш на другата греда, че евтините места са по-малко от 10 Стратегията не е много по-различна от колкото с други лоу костове - ако сте по-голяма група, гледаш колко евтини билета има и купуваш първо тях. После за останалите. Просто трябва да си наясно, че цената ще плава +- няколко евро заради фиксираната такса. Между другото, с easyjet можеш и мулти сити билет да навържеш по този начин. Не съм го правил но нямаш пречка, ако летиш често до Лондон да речем да си резервираш няколко отсечки София - Лондон и обратно на една резервация и така пак да редуцираш таксата. 5 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 28 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 Също EasyJet са единствените май, при които има отстъпка за деца, и то не малка. 2 Връзка към коментар
searus Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Също EasyJet са единствените май, при които има отстъпка за деца, и то не малка. Последно като пазарувах от тях (миналата седмица) тази отстъпка беше 13 паунда. Тя обаче, мисля, че беше само когато началното ти летище е в Юкей, наобратно май няма. Друго, което ме накара да се опуля, защото вече мислех, че от недоспиване хипнотизирам - мога обаче да се закълна, че първо ми излязоха с 5 паунда по-скъпи цени, когато търсих билет само за 1 човек. Когато тръгнах да резервирам, за избраната дата и час, избирайки пътници 2+1 цената падна от 31 на 26! Това възможно ли е?? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега