Polina Публикувано: 3 април, 2013 Сподели Публикувано: 3 април, 2013 Здравейте, Казвам се Полина, живея в София. Предстои ми и на мен (живот и здраве) писане на дипломна работа. Хобита..ами всичко що е свързано с природа и пътешествия( без значение дали е в Бг или извън нея), фотография , макар че изобщо нямам претенциите да съм кой знае какъв майстор, просто си щракам за удоволствие. Радвам се, че съм попаднала на приятели, които също харесват пътешествията и споделяме една компания в това удоволствие. Ще се радвам да се опознаем и тук. Хмм.. попътувала съм основно в Европа, но имам едни страхотни мечти и планове за Южна Америка, малко Азия, малко Полинезия..., а бе навсякъде е по-малко и дано ми стигне времето. Следя Георги още от dir.bg, (той сигурно си знае, а може и да е забравил, щот не е било вчера), после аерохроники, после ФБ страницата и сега тук. И така..мисля, че е това. 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 април, 2013 Сподели Публикувано: 3 април, 2013 Знае знае, нали съм писал, че едно от първите ми пътешествия беше в Ирландия, ти ми даваше акъл тогава Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 април, 2013 Ха!! Приятно изненадана Айде.. сега ти ще ми даваш акъл... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега