Grishkata Публикувано: 25 ноември, 2016 Публикувано: 25 ноември, 2016 Хора да ви питам ако искам да взема 7-8 билета каква би била най-добрата ми опция за евтина цена? Говоря по принцип за Тайланд, че нещо се заформяме група...
Георги Публикувано: 25 ноември, 2016 Публикувано: 25 ноември, 2016 Хора да ви питам ако искам да взема 7-8 билета каква би била най-добрата ми опция за евтина цена? Говоря по принцип за Тайланд, че нещо се заформяме група... Обаждаш се на авиокомпанията и питаш, но да ти кажа не е голям шанса, че цената ще е по-добра от това, което можеш да намериш и сам онлайн. 7-8 билета биха могли с малко повече късмет и онлайн да се купят, толкова билети не са точно "група", но е силно вероятно да няма от евтините цени за всички. 1
Яничка Публикувано: 25 ноември, 2016 Публикувано: 25 ноември, 2016 Извинявам се, че ще се включа в чужда тема - аз евентуално другата година ще търся за над 20 човека за Европа, нискотарифни... Как да действам?
Георги Публикувано: 25 ноември, 2016 Публикувано: 25 ноември, 2016 Извинявам се, че ще се включа в чужда тема - аз евентуално другата година ще търся за над 20 човека за Европа, нискотарифни... Как да действам? Уиз имат групова оферта за над 10 човека, опитай, ще те прехвърли към стария им сайт, после към профила. Ама от малкото ми проучване преди време, когато пуснаха екстрата, по-евтино излиза просто да си направиш резервациите на порции. 2
stanimir Публикувано: 25 ноември, 2016 Публикувано: 25 ноември, 2016 Извинявам се, че ще се включа в чужда тема - аз евентуално другата година ще търся за над 20 човека за Европа, нискотарифни... Как да действам? Проверяваш колко билета има на най-ниската цена и ги купуваш. Изчакваш няколко дни и вероятно ще се появи нова партида билети на ниската цена. Купуваш ги. Продължаваш така докрая. Поне при Wizz това работи , вероятно и при Ryan които пък играят още повече с цените. Тях почни да ги следиш около три месеца преди датите ви за да получиш най-добрите им цени. 3
water Публикувано: 25 ноември, 2016 Публикувано: 25 ноември, 2016 За над 10 души почти всяка авиокомпания има отделна контактна форма, в която можеш да направиш запитване за групова резервация и да ти дадат уж по-добри цени. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега