stanimir Публикувано: 26 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2016 (редактирано) Във връзка с настоящите цени на Etihad София - Сейшели 415 евро през kayak, колко е най-ниската цена на която сте попадали с Търкиш или Катар ? Тук е с две прекачвания и ако разликата не е голяма те са по-добрият избор. Не съм следил дестинацията досега. Редактирано 26 ноември, 2016 от stanimir Връзка към коментар
ivooo Публикувано: 26 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2016 Във връзка с настоящите цени на Etihad София - Сейшели 415 евро през kayak, колко е най-ниската цена на която сте попадали с Търкиш или Катар ? Тук е с две прекачвания и ако разликата не е голяма те са по-добрият избор. Не съм следил дестинацията досега. До началото на месеца имаше оферта на турците за 560 евро . Стоя много време . Мислех да се възползвам , защото ноември било най-доброто време за дайвинг там , но ангажиментите ми попречиха. Връзките бяха перфектни от по 2 часа на Ататюрк . Дано да пуснат пак . 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения