Прескочи до съдържание

Уикенд в Брюксел - полет и 2 нощи в хотел **** за 87 евро!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Бях пуснал наскоро евтина оферта за полет до Осло, но хората добре знаят, че само с полет в Норвегия не се оцелява. За това днешното предложение покрива абсолютно всичко - изключително евтин полет с изключително евтин четири звезден хотел. Всичко с удобни часове за уикенд, като ще пропуснете само половин ден в понеделник.

Цената е сметната при нощувка в двойна стая за двама човека. Логично ако сте сами скача с 52 евро на вечер.

Започваме с полета.

Маршрут: София - Брюксел (Шарлероа)

Дати: 26-28 октомври.

Цена: 35 евро

Публикувано изображениеОсобености на полета:

• цената е за членове на Wizz Discount Club, в противен случай е 20 евро отгоре, но членството ще се избие още с този полет
  • включен е само малък ръчен багаж
  • резервация на: http://www.wizzair.com
А ето го и хотелчето. 4*, в центъра на Брюксел, между европейските институции, в близост до метрото.

Име на хотела: Martin's Central Park

Рейтинг: 8.1/10 в booking.com

Цена: 52 евро на вечер за двойна стая, включена употреба на сауна.

За резервация:

• отивате на hrs.com
  • цъквате на Offers/HRS Deals
  • трябва да видите офертата за Брюксел като една от трите въртящи се в момента.
Публикувано изображение

Сайтът макар и малко неизвестен в България е доста популярен на запад, особено с регулярните си разпродажби на определени хотели с 50% отстъпка както е в този случай.

Брюксел пък има честта да притежава най-безличният спрямо славата си градски символ - пикаещото момченце Maneken Pis. Но ако сте разочаровани от него все пак има какво да видите.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А в краен случай винаго го има и това:

Публикувано изображение

magelanci.com - където изяждаме хляба на всички тур.агенции :)

Кликнете тук, за да видите тази статия

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз си взех за 4 нощувки, но ми се писка да поне 1 ден да сме в друг град. Предложение? Антверпен или друг? Да не изпусна хотела.

Публикувано:

Аз си взех за 4 нощувки, но ми се писка да поне 1 ден да сме в друг град. Предложение? Антверпен или друг? Да не изпусна хотела.

Лювен, задължително! на 20 минути от Брюксел с влака! Иначе за ден може и чак до Брюж да стигнеш, но ще е много път. 

• Харесвам 1
Публикувано:

А хотела е наличен за 3 от четирите нощувки, само първата може да е другаде. 

Публикувано:

Резервирах и хотела. Има и туристическа такса 7.5 евро на стая на вечер. Само за информация.

Публикувано:

Резервирах и хотела. Има и туристическа такса 7.5 евро на стая на вечер. Само за информация.

Гадове, сега ще редактирам да уточня.

Публикувано:

Освен трансфера от летището до Брюксел, има ли други скрити евраци, под формата на разни такси към Уиз и т.н.?

Няма, траснфера на http://www.brussels-city-shuttle.com гледам, че е пет евро на посока. 

Публикувано:

Това много ме блазни, обаче ми се иска 4 нощувки като Леси. Лошото е че тогава ще съм опукала цялата отпуска вече...

Георги Христов
Публикувано:

Здравейте,

Аз ли нещо не разбрах или има някаква грешка. Заглавието на темата е 

Уикенд в Брюксел - полет и 2 вечери в хотел **** за 87 евро!

А цената на хотела е 52 Евро на вечер, което ще рече 104 Евро или обща сума 139 Евро.

Правилно ли смятам?

Публикувано: (редактирано)

87 евро на човек ... предполага се , че ще сте двама щом хотелската стая е за двама.

Абе шефа представя офертите досущ като тур агенция.

Трябвало е  само да напише отдолу със ситни буквички , че за сингъл настаняване има доплащане от 52 евро :lol:

52 евро за стая в Брюксел е направо подарък !!!

Редактирано от stenk
  • Харесвам 1
Публикувано:

Мисля, че е необходима малка корекция в заглавието - полет и 2 нощувки /а не вечери/ в Брюксел, аз поне в първия момент си представих полупансион:)

Публикувано:

На мен ми хареса Антверпен, определено е по-хубав от Брюксел.

• Харесвам 1

Мисля, че е необходима малка корекция в заглавието - полет и 2 нощувки /а не вечери/ в Брюксел, аз поне в първия момент си представих полупансион :)

Жоро вероятно има предвид не една вечер, а две вечери :)

Ама си прав за нощувките :)

Редактирано от Nine
Публикувано:

Въпрос относно Дискаунт клуб-а : Потвърдих вече двупосочния билет за Брюксел(заедно с абонамента от 59лв), как да взема за втори човек билет с намаление, понеже не виждам такава опция?

Направо трябваше да резервираш за 2-ма възрастни едновременно, но нека и по-компетентните се изкажат

Редактирано от но нейм
  • Харесвам 1
Публикувано:

Трябвало е да купиш двата билета заедно, иначе няма как втория да се възползва от твоето намаление. Ако не си платил с кредитна карта, а тепърва ти предстои да платиш с банков превод си направи нова регистрация!

Публикувано:

платих с Виза Електрон. Има ли друг вариант да си върна регистрацията, или втория човек няма да може да се възползва ?

Публикувано:

Това много ме блазни, обаче ми се иска 4 нощувки като Леси. Лошото е че тогава ще съм опукала цялата отпуска вече...

Ами то не може и вълка сит и агнето цяло. Ако нямаш отпуска реално повече от 2 нощувки не можеш :)

Здравейте,

Аз ли нещо не разбрах или има някаква грешка. Заглавието на темата е 

Уикенд в Брюксел - полет и 2 вечери в хотел **** за 87 евро!

А цената на хотела е 52 Евро на вечер, което ще рече 104 Евро или обща сума 139 Евро.

Правилно ли смятам?

Правилно смяташ, офертата е на човек, ако пътуват двама. За съжаление правя малко компромиси с оглед на това да държа описанието кратко и в същото време да е коректно. Ще се постарая да го поправя за в бъдеще да не е объркващо.

87 евро на човек ... предполага се , че ще сте двама щом хотелската стая е за двама.

Абе шефа представя офертите досущ като тур агенция.

Трябвало е  само да напише отдолу със ситни буквички , че за сингъл настаняване има доплащане от 52 евро :lol:

52 евро за стая в Брюксел е направо подарък !!!

Всъщност се старая да съм максимално точен и да предоставя необходимата цена без излишни финтифлюшки. Същевременно с това не мога със всяка оферта да пиша 2 страници обяснения....Може би трябваше да го уточня за двойната стая, но мислех че лесно се разбира. 

Мисля, че е необходима малка корекция в заглавието - полет и 2 нощувки /а не вечери/ в Брюксел, аз поне в първия момент си представих полупансион :)

То беше нощувки, ама го направих на вечери, че иначе ми реже звездите от заглавието, че е дълго, аман, пак ще редактирам :)

Въпрос относно Дискаунт клуб-а : Потвърдих вече двупосочния билет за Брюксел(заедно с абонамента от 59лв), как да взема за втори човек билет с намаление, понеже не виждам такава опция?

Трябва да го купиш заедно с твоя билет....Ако вече е купен и платен предлагам да се обадиш на центъра на уиз, ако могат да ти съдействат.

Дамм, обади им се още сега преди да е минала транзакцията с картата, може да ти съдействат от офиса.

Даже може по телефона да добавят втория човек и да коригират плащането. Но действай сега!

Редактирано от но нейм
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.