Прескочи до съдържание

Уикенд в Брюксел - полет и 2 нощи в хотел **** за 87 евро!

Препоръчани мнения

Публикувано:

То беше нощувки, ама го направих на вечери, че иначе ми реже звездите от заглавието, че е дълго, аман, пак ще редактирам :)

Може вместо нощувки да напишеш нощи, за да се събере, ха-ха :lol:

• Харесвам 1
Публикувано:

Може вместо нощувки да напишеш нощи, за да се събере, ха-ха :lol:

Акъл море, глава шамандура, прав си :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Дамм, обади им се още сега преди да е минала транзакцията с картата, може да ти съдействат от офиса.

Даже може по телефона да добавят втория човек и да коригират плащането. Но действай сега!

Отказаха ми по телефона. Казаха, че нямат такава възможност за корекция.

Публикувано:

Нищо, следващия път ще знаеш. Ако спътника е редовен с теб загубата ще е само еднократна :)

Публикувано:

Нищо, следващия път ще знаеш. Ако спътника е редовен с теб загубата ще е само еднократна :)

Така е! 30лв все ще ги изкарам до края на октомври :)

Публикувано:

Отказаха ми по телефона. Казаха, че нямат такава възможност за корекция.

Не знам дали може да се обадиш на банката си и да анулираш плащането към Уизз? Да кажеш, че си сбъркал или размислил или нещо такова. Все пак има оперативно време  за обработка на транзакциите. Пробвай, нищо не губиш. 

Публикувано:

Хотелът е добър, но най-ранната регистрация е в 15:30 местно време, а полетът е рано сутрин?

Всеки нормален хотел ще ти позволи да си оставиш багажа за съхранение, ако имаш такъв за оставяне. Доста от тях ще те настанят и по-рано стига да имат свободна готова стая. А иначе за 2 дни предполагам, че ще сте само с ранички :)

Публикувано:

Не знам дали може да се обадиш на банката си и да анулираш плащането към Уизз? Да кажеш, че си сбъркал или размислил или нещо такова. Все пак има оперативно време  за обработка на транзакциите. Пробвай, нищо не губиш. 

Ами с дебитните, като виза електрон, не е толкова лесно. Ще отнеме време със сигурност, а и решението може да не е в негова полза. В останалото време като нищо цените ще се вдигнат, само от тук вече поне двама потвърдиха, че са купили билети. Да не стане няколко дневна битка, която дори да приключи с положителен край цените ще са с по 30-40лв отгоре...Най-малкото промоцията за хотела изтича след ден-два, не помня точно колко. 

Публикувано: (редактирано)

Това го предлагам, ако става веднага.

Да спомена само, че все пак преводът, ако не е потвърден вече от банката, няма приблем да го стопират ( както биха направили, ако няма наличност), и, между другото, затова ги мразя тези карти.  А в крайна сметка ти си шефът на парите си, а банката е, за да те обслужва.

Или пък, ако си имал пари само за билетите, отивай да ги изтеглиш от някой банкомат.

Редактирано от но нейм
  • Харесвам 1
Публикувано:

Хотелът е добър, но най-ранната регистрация е в 15:30 местно време, а полетът е рано сутрин?

Е, то не може всичко да е съвсем като по поръчка , пък и за без пари ;)

Как беше - "Не може и душата в рая и .. това в онова" ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Е, то не може всичко да е съвсем като по поръчка , пък и за без пари ;)

Как беше - "Не може и душата в рая и .. това в онова" ;)

То, не пречи да опитваш, току виж и станало!

• Харесвам 1
Публикувано:

Не знам дли анулирането на плащането е решение, защото в системата на Уиз резервацията ще остане като неплатена, а май докато имаш такава, не можеш да правиш втора резервация. Което автоматично прави упражнението неизпълнимо. 

Публикувано:

Имаш право на до две неплатени резервации. Но наистина май няма смисъл от гимнастиката, ще вземат я да скочат цените. Нищо, следващия път. :)

Публикувано:

Не знам дли анулирането на плащането е решение, защото в системата на Уиз резервацията ще остане като неплатена, а май докато имаш такава, не можеш да правиш втора резервация. Което автоматично прави упражнението неизпълнимо. 

Да, интересно ми е дали , ако е неплатена (например си избрал да платиш по банков път) и им се обадиш или за по-ранна отмяна, или за корекция, ще ти откажат.

Публикувано:

Имаш право на до две неплатени резервации. 

След това кво става? Акаунта влиза в shitlist-a на Уиз ли? 

Или ако решиш да си направиш резервация след втората неплатена, ти прихващат пари за някаква глоба? Или нещо друго?

Публикувано:

Да, не можеш да правиш трета докато не платиш поне едната или просто те решат да ти я отблокират. В краен случай могат да ти я държат така докато не мине датата на полета.

Публикувано:

Реших проблемът. Вторият човек с мен си направи акаунт и си резервира редовен полет с цена 120лв. Хотелчето ще го буукнем по-късно тази вечер и всичко е тип-топ.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой знае ли защо при резервация на билет при избор на един пътник за 26-ти от София - Брюксел нормалната цена е 59,99 лв, а при двама е 79,99 лв? В обратна посока Брюксел - София, независимо дали пътниците са един или двама цената е 59,99 лв.

Публикувано:

Има един останал билет от по-ниската цена, но понеже купуваш 2 едновременно, системата автоматично ги смята по по-високата цена.

Ако не си с Уиз дискаунт, купи билетите един след друг.

• Харесвам 5
Публикувано:

Аз си взех за 4 нощувки, но ми се писка да поне 1 ден да сме в друг град. Предложение? Антверпен или друг? Да не изпусна хотела.

На място ли се плащат(понеже така пише в confirmation-a) или по-късно ще ми отчете транзакцията по картата?

Публикувано:

Вероятно на място, щом така пише, а картата е само за гаранция.

Но дали ще е блокирана сумата на нощувките, някой по-компетентен да каже. Според мен, не.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.