Прескочи до съдържание

Уикенд в Брюксел - полет и 2 нощи в хотел **** за 87 евро!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не. Можеш да платиш кеш или с друга карта. Това е само като гаранция, а там с какво ще платиш си е по твое желание.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да не повярва човек, че не взимат предварително парите :)

Защо  ? Различните хотели имат различна ценова политика и дори един хотел често предлага различни условия.

Например един и същ хотел може да предлага заплащане веднага без право на замяна ,  резервация без заплащане на момента и право на безплатна анулация . Има и още възможни варианти.

Публикувано:

Защо  ? Различните хотели имат различна ценова политика и дори един хотел често предлага различни условия.

Например един и същ хотел може да предлага заплащане веднага без право на замяна ,  резервация без заплащане на момента и право на безплатна анулация . Има и още възможни варианти.

Точно така. Всъщност това е стандартна практика. Разликата е в цената. Най-евтино излиза 100%-во предплащане на нощувките, без право на отмяна на резервациите...

Публикувано:

Разликата е в цената. Най-евтино излиза 100%-во предплащане на нощувките, без право на отмяна на резервациите...

Аз дори предпочитам този вариант , когато условията са наистина изгодни и съм сигурен в плановете си. Не дай си боже винаги може да се разболееш внезапно или близък човек , но отчитайки рисковете често избирам варианта с плащане без право на анулация.

Като платя няколко месеца предварително на практика към датата на пътуване забравям , че съм давал пари и ми е едно такова леко на сърцето , освен това мразя да пътувам с много кеш и вкл. кредитните карти може да са проблеми понякога  :lol:

Публикувано:

Точно така. Всъщност това е стандартна практика. Разликата е в цената. Най-евтино излиза 100%-во предплащане на нощувките, без право на отмяна на резервациите...

Точно. Което ще е странно, ако тая промоция позволява отмяна след като е -50% офф...

Публикувано:

Абе, аз също го правя, но по-рядко и само ако разликата в цената наистина е голяма, за да си заслужава поемането на този риск. Иначе и аз изпитвам същото чувство в подобни моменти. Пътуването идва и установявам, че голяма част от разходите вече не просто са направени, а и отдавна покрити... :)

• Харесвам 2
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,  hrs.com имат сега много изгодна оферта за Le Plaza  в Брюксел,но искам да питам който е резервирал от този сайт,дали става с visa electron? Каква карта използвахте?

Публикувано:

Не знам дали може да се обадиш на банката си и да анулираш плащането към Уизз? Да кажеш, че си сбъркал или размислил или нещо такова. Все пак има оперативно време  за обработка на транзакциите. Пробвай, нищо не губиш. 

Напротив, губи. Ще го глобят поне 20 евро за неоснователна рекламация на транзакция.

Оспорване/анулиране на картови транзакции е създадено с цел защита на платеца от некоректен търговец, а не с цел компенсация за недоглеждане.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.