Polina Публикувано: 1 декември, 2016 Сподели Публикувано: 1 декември, 2016 В Коледния и купонджисйки месец Декември за къде сме без нещо клубно: Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 декември, 2016 Сподели Публикувано: 1 декември, 2016 (редактирано) Тц-тц-тц! Така ли се почва декемврийска музикална тема бе, Поля? Срамота! Питай Випа! Питай Елена! Не...първо Елена питай, да не се нацупи, че е номер 2. Питай всеки! Редактирано 1 декември, 2016 от captain_oveur 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 1 декември, 2016 Сподели Публикувано: 1 декември, 2016 Тц-тц-тц! Така ли се почва декемврийска музикална тема бе, Поля? Срамота! Питай Випа! Питай Елена! Не...първо Елена питай, да не се нацупи, че е номер 2. Питай всеки! йеее тази е най-любимата ми коледна песничка Може и Випа да пита първо, няма значение....той ще ме пита мен и накрая всички ще са доволни 3 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 декември, 2016 Сподели Публикувано: 1 декември, 2016 Пояснявам: това е любимата коледна песничка на Елена, защото тя не знае друга. 2 Връзка към коментар
Desinka Публикувано: 1 декември, 2016 Сподели Публикувано: 1 декември, 2016 Оо.. колко коледно ми стана!!! 3 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 декември, 2016 Сподели Публикувано: 1 декември, 2016 Оо.. колко коледно ми стана!!! Пояснявам: по-долу е текстът на песента. 7 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 1 декември, 2016 Сподели Публикувано: 1 декември, 2016 Като сме почнали с коледни класики.... 1 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 3 декември, 2016 Сподели Публикувано: 3 декември, 2016 На мен тази ми е любима от нейните - много як фарьорски фолк, със специфична и доста трудна техника на пеене. И въпреки, че дамата е омаяна от чародей (нещо такова си спомням, че се пееше), като попадна на Eivor, първото което се сещам са кървавите разправи на фарьорците с китовете...https://www.youtube.com/watch?v=LpiFmZLICgM 2 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 3 декември, 2016 Сподели Публикувано: 3 декември, 2016 На мен тази ми е любима от нейните - много як фарьорски фолк, със специфична и доста трудна техника на пеене. И въпреки, че дамата е омаяна от чародей (нещо такова си спомням, че се пееше), като попадна на Eivor, първото което се сещам са кървавите разправи на фарьорците с китовете... На мен всичко нейно ми харесва, уникален глас и изпълнения, въпреки че няма голяма популярност. А тази песен, която съм сложила всъщност е исландска (текст от 12-и век, музика от 19-и), но въпреки многото варианти на исландски изпълнители, които има, нейният ми допада най-много. За китовете ще се въздържа от коментар, защото ще наспамим темата В предишния пост не поясних, но и тази песен е в тематиката на месеца - химн за Исус, който по онова време се е преборил с Один за място в сърцата на хората, обаче отдавна загуби битката за Коледа със Санта Клаус... 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 Старт от 2:40 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 Внимание!!!!1!! 1 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Клипът на песента е сниман в любимите ми Камен бряг,Тюленово и Крапец. 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Внимание!!!!1!! Untitled.jpg С тази новина развълнува всички шофьори на камиони от 80-те! 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 (редактирано) На днешният ден преди 36 години загина Джон Ленън. Поклон! http://www.youtube.com/watch?v=-b7qaSxuZUg Редактирано 8 декември, 2016 от Костов 4 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 един незабравим спомен от преди година 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 9 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 2 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Що така никой не споделя на Гери-Никол новата песен 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 10 декември, 2016 Сподели Публикувано: 10 декември, 2016 Един много вдухновяващ кавър на една от най-великите песни на всчики времена Sound of Silence в изпълнение на Disturbed и Майлс Кенеди: 8 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 10 декември, 2016 Сподели Публикувано: 10 декември, 2016 Един много вдухновяващ кавър на една от най-великите песни на всчики времена Sound of Silence в изпълнение на Disturbed и Майлс Кенеди: Unplugged изпълненията по начало много ми харесват (няма зад какво да се скриеш - или пееш, или не) и този брилянтен кавър не прави изключение. Обаче! Метъл версията от последния им албум е най-брутално възможното изпълнение евър! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега