семейство пътешественици Публикувано: 16 април, 2019 Сподели Публикувано: 16 април, 2019 Здравейте да се похваля и аз със заявена карта Револют след няколко часови опити да преведа 10 евро. То не бяха разговори с банката издател на картата, то не беше рестартиране на телефона. Най накрая мина плащането. Пише дата на пристигане 30 април. Да спомена, че дадох служебния си адрес вместо домашния в полето на адрес за доставка защото имам лош опит с доставки от Ибей и Алиекспрес, все не получавах известия. Така поне да елиминирам варианта да не я пуснат в моята пощенска кутия и да се загуби. п.с. Възползвах се от безплатна карта благодарение на един блог, но важи само за стандартна карта. Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 16 април, 2019 Сподели Публикувано: 16 април, 2019 преди 12 минути , семейство пътешественици каза: Възползвах се от безплатна карта благодарение на един блог, но важи само за стандартна карта. Горе на тази страница в "препоръчани мнения" има линк за безплатна първа карта и да, безплатна е единствено стандартната. Връзка към коментар
семейство пътешественици Публикувано: 16 април, 2019 Сподели Публикувано: 16 април, 2019 Сори, не съм го видяла почти 50 страници изчетох в темата. Но благодарение на всички Вас в този форум разбрах за Револют, за което адмирации! 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 Моля за съвет - да не ми се скарате само, ако е написано някъде 🙂 Трабва да платя определени резервации в чужбина и искам да използвам виртуалната карта - ще изпратя пълните й данни на търговците. За целта ще си заредя сметката с конкретни суми, но гледам леко тъпо: тази сметка и двете карти ли захранва? Защото гледах - гледах, и ... реших да пиша тук 🙂 Досега не съм ползвала приложение с две карти... Благодаря! Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 преди 1 минута , Rainy каза: Моля за съвет - да не ми се скарате само, ако е написано някъде 🙂 Трабва да платя определени резервации в чужбина и искам да използвам виртуалната карта - ще изпратя пълните й данни на търговците. За целта ще си заредя сметката с конкретни суми, но гледам леко тъпо: тази сметка и двете карти ли захранва? Защото гледах - гледах, и ... реших да пиша тук 🙂 Досега не съм ползвала приложение с две карти... Благодаря! Двете карти захранва. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 8 minutes ago, Rainy said: Моля за съвет - да не ми се скарате само, ако е написано някъде 🙂 Трабва да платя определени резервации в чужбина и искам да използвам виртуалната карта - ще изпратя пълните й данни на търговците. За целта ще си заредя сметката с конкретни суми, но гледам леко тъпо: тази сметка и двете карти ли захранва? Защото гледах - гледах, и ... реших да пиша тук 🙂 Досега не съм ползвала приложение с две карти... Благодаря! Ако правилно съм разбрал какво искаш да правиш - с Револют няма да стане, каквато и карта да даваш, сметката е една и цялата сума е на "масата" 🙂 N26 имат т.нар spaces, където можеш да заделяш пари, извън основния акаунт, и които няма как да се "дръпнат" от някой 😉 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 На 12.04.2019 г. в 14:17, jujo_si каза: Навсякъде все по малко и по малко ти трябва кеш Последно бях в Полша, носех 50лв в злоти за всеки случай - изобщо можеше и да не нося, всичко се плащаше с карта Та се чудя аз ли изпускам нещо с този Револют? Освен за безплатно теглене на кеш в чужбина за какво друго може да се позлва? И това че не трябва да носиш валута в страната, която отиваш. Последно при пътуване в Дубай картата веднага разпозна къде се намираме и сама си обърна валутата в нея в дирхами и то на много добър курс та се теглеха пари и плащаха онлайн без проблеми. 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 преди 9 минути , georgebg каза: Ако правилно съм разбрал какво искаш да правиш - с Револют няма да стане, каквато и карта да даваш, сметката е една и цялата сума е на "масата" 🙂 N26 имат т.нар spaces, където можеш да заделяш пари, извън основния акаунт, и които няма как да се "дръпнат" от някой 😉 Правилно си ме разбрал 🙂 N26? Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 we just added FIVE new currencies to the app for your spending and transferring pleasure, including: MXN, SAR, RUB, HRK, and BGN. 6 Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 преди 20 минути , georgebg каза: Ако правилно съм разбрал какво искаш да правиш - с Револют няма да стане, каквато и карта да даваш, сметката е една и цялата сума е на "масата" 🙂 N26 имат т.нар spaces, където можеш да заделяш пари, извън основния акаунт, и които няма как да се "дръпнат" от някой 😉 В Revolut също можеш да заделиш пари във vaulta-a, които не можеш да харчиш с картата. Отделно може да се сложи spending limit на виртуалната карта, ако @Rainy се притеснява да не и дръпнат повече пари. 3 Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 Vault не беше ли с друга функция - да заделя стотинките от всяка транзакция? Връзка към коментар
zhivko7 Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 преди 6 минути , ruil4o каза: Vault не беше ли с друга функция - да заделя стотинките от всяка транзакция? Има и такава опция, но не е задължително да я ползваш. Може да заделиш във vault-a каквато сума решиш. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 преди 19 минути , zhivko7 каза: Отделно може да се сложи spending limit на виртуалната карта, ако @Rainy се притеснява да не и дръпнат повече пари. Благодаря! Връзка към коментар
locke Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 Здравейте, мога ли да използвам revоlut картата ми за банков превод до друго лице? Става въпрос за наем. Сметката ми е в евро, не съм премиум потребител, но таксата за превалутиране не ме притеснява. Имам ли ограничения в сумата, която мога да преведа, става въпрос за 500 лв? Имам българска банкова карта, но сметката ми не е "активна" и трябва да отида до клон на банката Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 (редактирано) Можеш. Ако превеждаш към левова сметка няма да има такса за човека. Имаше някакво месечно ограничение от Револют но е към 5-6К лева ако не бъркам! Редактирано 17 април, 2019 от ruil4o Връзка към коментар
locke Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 1 hour ago, ruil4o said: Можеш. Ако превеждаш към левова сметка няма да има такса за човека. Имаше някакво месечно ограничение от Револют но е към 5-6К лева ако не бъркам! Благодаря, в лева е сметката, в която искам да превеждам Връзка към коментар
chandni Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 преди 10 часа, ruil4o каза: Имаше някакво месечно ограничение от Револют но е към 5-6К лева ако не бъркам! 6000 € на месец. Над тази сума има 0.5% такса. @Rainy - Ако те притеснява, че могат и в бъдеще да теглят от картата, зареждаш колкото трябва да платиш, даваш им данните на виртуалната, след като си изтеглят парите я изтриваш и си правиш нова. 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 преди 18 часа, bad kid каза: we just added FIVE new currencies to the app for your spending and transferring pleasure, including: MXN, SAR, RUB, HRK, and BGN. а при положение, че не можем все още да top up-ваме в левове, за какво можем да я използваме българската сметка? Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 Това не е правено заради нас, а заради западняци, пътуващи насам. 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 преди 1 час, chandni каза: @Rainy - Ако те притеснява, че могат и в бъдеще да теглят от картата, зареждаш колкото трябва да платиш, даваш им данните на виртуалната, след като си изтеглят парите я изтриваш и си правиш нова. Благодаря! Абе аз не държа по принцип (много) пари в нея, и не съм притеснена особено - в смисъл, и в UK са ми правили "мечка" на кредитна карта, но се замислих как мога да съм защитена повече. Макар че, признавам, разчитам изцяло на защитата на Финансовите регулатори при проблеми. Връзка към коментар
daitobello Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 (редактирано) преди 2 часа, antea каза: а при положение, че не можем все още да top up-ваме в левове, за какво можем да я използваме българската сметка? Здравейте. Да кажа моя скромен опит и да питам. От месец имам картата, основаната сметка ми е в паунди, от приложението си отворих в долари, евро и лева. През Уникредит приложението се опитах чрез банков превод към IBANа който ми дадоха да я заредя. Не стана. Бегам до банката, ооу то ние не знаем и т.н. Въведох данни на картата ми от Уникредит, предупреди ме, че ще зареждам от лева в паунди, викам давай да видиме. Резултата : заредих 10 паунда, пристигнаха на секундата, от българската ми сметка липсваше коректна сума / по курса/ без такси. Т.е зареждането става. Някой зареждал ли е чрез банков превод от БГ банка ? Благодаря предварително на отговорилите . Редактирано 18 април, 2019 от Mary Премахната реферална връзка Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 11 minutes ago, daitobello said: Т.е зареждането става. Някой зареждал ли е чрез банков превод от БГ банка ? А защо искате чрез превод да зареждате? Връзка към коментар
daitobello Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 (редактирано) преди 15 минути , aleksandrina каза: А защо искате чрез превод да зареждате? Защото от няколко дни в бг нета се върти информация за тях, че официално са влезли в банковия пазар в България. Ако и IBAN a е официален, направо заплатата в Revolut и се махам от БГ банките. Много причини да се махна от БГ банките, но не искам да спамя хубавата и полезна тема. И съм и новобранец тук:) Редактирано 18 април, 2019 от daitobello Допълнение 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 Относно заплатите е коментирано тук- може да потърсиш в темата (че не се сещам какво точно беше). И- добре дошъл/ дошла! 🙂 Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 Този превод ако е минал наистна без допълнителна такса, е много добра новина! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега