cybersimo Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 Да, всъщност забравих, че аз ползвам developer версия за iOS, която върви няколко крачки преди официалната. Извинявам се Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 (редактирано) Аз съм с iOS, но все още не мога да top-up-на в BGN с карта. Дава ми само опция за банков превод, както преди. Проверих, приложението е up-to-date. Edit: Сега видях, че @cybersimo е обяснил причината. Все пак това е добра новина! 🙂 Редактирано 23 април, 2019 от yordanov 3 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 преди 10 часа, MonTiz каза: Здрвейте, Имам следният казус: Поръчах си първата карта револют на 4 април 2019г. Получих съобщение че на 5 април 2019г. е изпратена картата на адреса, който съм посочил. Живея в Пловдив. Днес е 22 април 2019г. няма никаква вест от тази карта. Питах пощальона на моят район, ходих до пощата на моят район, никой нищо не знае. Имали ли сте такива проблеми, колко сте чакали за доставка до Пловдив? В приложението всичките опции на картата ми станаха активни преди 1 седмица, но карта ЙОК. Да чакам ли още, на кого мога да се обадя да видя какво се случва в тази скапана България? Благодаря предварително. Нашите от декември изобщо не дойдоха, а и не ни дава опция за поръчване на нова безплатно. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 3 minutes ago, EliDion said: Нашите от декември изобщо не дойдоха, а и не ни дава опция за поръчване на нова безплатно. По принцип я заявяваш като непристигнала, поръчваш нова с плащане, после говориш с чата и те връщат парите .... поне така беше, когато аз поръчвах Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 И аз пробвам редовно и не става... Връзка към коментар
Zlia Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 Абе и аз съм с тестова версия, но все още няма за съжаление. Да смениха малко интерфейса при топъп и от там и аз се обърках, но ако си избереш карта и валута BGN все още е само с превод. Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 (редактирано) преди 6 часа, cybersimo каза: Да, всъщност забравих, че аз ползвам developer версия за iOS, която върви няколко крачки преди официалната. Извинявам се И аз съм с последната бета 5.4.4 на iOS , но няма опцията!? Редактирано 23 април, 2019 от 招き猫 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 Преди 1 час, 招き猫 каза: И аз съм с последната бета 5.4.4 на iOS , но няма опцията!? Има разлика между бета и developer release. Ще дойде и при теб скоро Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 Aaaaa не знаех че има и дев версии Връзка към коментар
招き猫 Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 Я дай скрийншот, че е интересно! Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 24 април, 2019 Сподели Публикувано: 24 април, 2019 Имам един въпрос като лаик. Сега ще пътувам за Унгария и искам от там да си тегля пари и да плащам с картата. Как е най-добре, да открия нова сметка във флоринти и да сменя и тогава да плащам/тегля на място или да си държа само еврова и да ми превалутира всеки път, когато тегля там и плащам? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 24 април, 2019 Сподели Публикувано: 24 април, 2019 16 minutes ago, Loverboy said: Имам един въпрос като лаик. Сега ще пътувам за Унгария и искам от там да си тегля пари и да плащам с картата. Как е най-добре, да открия нова сметка във флоринти и да сменя и тогава да плащам/тегля на място или да си държа само еврова и да ми превалутира всеки път, когато тегля там и плащам? Като гледам курса последната седмица се е движил между 319 и 321 за EUR, така че няма голямо значение, освен допълнителния процент през уикенда при превалутиране ... Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 24 април, 2019 Сподели Публикувано: 24 април, 2019 (редактирано) преди 38 минути , georgebg каза: Като гледам курса последната седмица се е движил между 319 и 321 за EUR, така че няма голямо значение, освен допълнителния процент през уикенда при превалутиране ... Тоест е напълно ок директно да плащам с евровата, без да си правя нова унгарска? И друго - да ползвам Curve или Револют в Унгария? Редактирано 24 април, 2019 от Loverboy Връзка към коментар
goldroks Публикувано: 24 април, 2019 Сподели Публикувано: 24 април, 2019 Нали в magelanci са експертите по 'минаване' на системата, търся идеи как по-лесно би могъл да се възползва човек от новото промо на Revolut- "Invite 5 friends in 7 days and we'll give you a 12 month Metal subscription for free". Да, принципно всичко е ясно ама се оказва че хората като цяло не са много навити да опитват нови неща, особено във връзка с парите си и за 7 дена 5 нови човека да се регистрират и да си заявят кара от моя линк едва ли ще намеря. А тази Метална карта хич няма да ми е излишна в пътуванията, с по-високите си лимити и т.н. Има ли начин един човек да си направи няколко валидни регистрации и сам да си бъде реферал, както при други платформи само с различен имейл примерно? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 24 април, 2019 Сподели Публикувано: 24 април, 2019 преди 2 минути , goldroks каза: Нали в magelanci са експертите по 'минаване' на системата, търся идеи как по-лесно би могъл да се възползва човек от новото промо на Revolut- "Invite 5 friends in 7 days and we'll give you a 12 month Metal subscription for free". Да, принципно всичко е ясно ама се оказва че хората като цяло не са много навити да опитват нови неща, особено във връзка с парите си и за 7 дена 5 нови човека да се регистрират и да си заявят кара от моя линк едва ли ще намеря. А тази Метална карта хич няма да ми е излишна в пътуванията, с по-високите си лимити и т.н. Има ли начин един човек да си направи няколко валидни регистрации и сам да си бъде реферал, както при други платформи само с различен имейл примерно? Не. Всички нови клиенти трябва да се верифицират с ЛК и селфи преди да ти дадат бонуса 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 25 април, 2019 Сподели Публикувано: 25 април, 2019 (редактирано) На 22.4.2019 г. в 13:08, Фичо каза: Мдаа, Фичо си признава (без бой) че KK MC-Wizz беше маркирана в лева в Curve..., Втори опит, вече с маркирано евро за картата KK MC-Wizz и вече курсът е по-добър от предния път - 1.60 , обаче пак не е като на chandni 19.56 , пак нещо не съм направил съвсем както трябва, аман Преди няколко дни се дискутираше курса на еврото при зареждане на Revolut с карта на ДСК - индиректно, през Curve, но обявена в Curve в евро и съответно в лева. @Фичо, показа резултати, но преди осчетоводяването. Ето ги и след осчетоводяването. 22.04.2019 11:37 ПЛАЩАНЕ НА ПОС 10.00 EUR GBR london CRV Revolut ?????? 1? 1? Bloom Авт. код:6EE7CY Номер на у-во:h0000623 19.60 22.04.2019 11:43 ПЛАЩАНЕ НА ПОС GBR london CRV Revolut ?????? 1? 1? Bloom Авт. код:4231HY Номер на у-во:h0000623 19.68 Изводът е, че аз и Фичо не успяхме да се докараме толкова "красиви и богати" като @chandni Редактирано 25 април, 2019 от ven62 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 25 април, 2019 Сподели Публикувано: 25 април, 2019 преди 5 часа, ven62 каза: Изводът е, че аз и Фичо не успяхме да се докараме толкова "красиви и богати" като @chandni Отивам да се срамувам виновно в ъгъла... 1 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 25 април, 2019 Сподели Публикувано: 25 април, 2019 8 minutes ago, chandni said: Отивам да се срамувам виновно в ъгъла... Ясноо май защото ние сме с Мастъркарти ?? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 25 април, 2019 Сподели Публикувано: 25 април, 2019 преди 1 час, georgebg каза: Ясноо май защото ние сме с Мастъркарти ?? Не би трябвало да е това, тъй като Curve картата ми е MasterCard, дебитната и кредитната на ДСК са вързани като левови и дефакто конверсията се прави от Curve, които задължават картите отзад със съответната сума в лева, която според тях струват тези 10€. Връзка към коментар
Zlia Публикувано: 26 април, 2019 Сподели Публикувано: 26 април, 2019 Дали не е бил почивен 22.04 за UK и затова втората трансакция да е толкова дървена? 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 26 април, 2019 Сподели Публикувано: 26 април, 2019 преди 42 минути , Zlia каза: Дали не е бил почивен 22.04 за UK и затова втората трансакция да е толкова дървена? Било е Великден, почивен ден. Връзка към коментар
Zlia Публикувано: 26 април, 2019 Сподели Публикувано: 26 април, 2019 Значи мистерията е разгадана 😉 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 26 април, 2019 Сподели Публикувано: 26 април, 2019 Ако надградя до план Premium, мога ли да се откажа след 3 месеца или договора е за 1 година и ще трябва да плащам всеки месец без право на отказ? Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 26 април, 2019 Сподели Публикувано: 26 април, 2019 Питай съпорта. По спомени, можеш да се откажеш по всяко време, но имаше някаква неустойка. 10-20-30€ - не помня точно, колко беше, но не беше нещо страшно. Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 26 април, 2019 Сподели Публикувано: 26 април, 2019 преди 5 часа, ruil4o каза: Питай съпорта. По спомени, можеш да се откажеш по всяко време, но имаше някаква неустойка. 10-20-30€ - не помня точно, колко беше, но не беше нещо страшно. 16Евро е таксата за отказване питах - тоест би трябвало да върнат остатъка от месеците неизползвани. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега