Mut ant Публикувано: 29 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2019 23 hours ago, EliDion said: Както казах по-горе след разговор с оператор, той е обяснил,че адреса според гугъл мапс бил верен и картата е доставена във а ВИДИН, а ние сме на улица Видин, но в Русе и е казал че не може безплатна карта и я е изтрил изобщо. Въпроса е как да се процедира от тук нататък. На един приятел пластиката му закъсня, той реши, че се е затрила и си поръча нова, при което първата дошла на следващия ден. Въпреки това му изпратили нова като старата я деактивирали. Така че просто си поръчай нова, а тази дето се е запиляла по Видин я фрийзни за всеки случай. Все пак има 25 кентавъра вътре 😉 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 29 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2019 Понеже писахте, че револютската карта се разпознава като кредитна от търговците, то тогава може ли да се наеме кола с нея? Някой дали е пробвал? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 29 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2019 8 minutes ago, ivelina666 said: Понеже писахте, че револютската карта се разпознава като кредитна от търговците, то тогава може ли да се наеме кола с нея? Някой дали е пробвал? Не, не може. Разпознава се в някои изключителни случаи и то на определи места по света. Не разчитай на това по принцип. Не е известен случай да е била ползвана за наем на кола. 1 Връзка към коментар
Климент Публикувано: 30 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2019 Бях свидетел как на един италианец му отказаха наем на кола в Брюксел(AVIS). Той се опита да спретне скандал, но не помогна. (Беше платил с нея наема през сайта на ryanair ) 1 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 30 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2019 Аз ще я пробвам в Йордания (Avis) след седмица и ше пиша. 1 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 31 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2019 По въпроса с забавените/изгубените карти, бях поръчал три карти за приятели, които трябваше преди месец да са дошли... преди няколко дни разбрах, че не са и им поръчах нови през приложението, днес и трите нови са пристигнали. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 31 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2019 На 29.10.2019 г. в 22:43, ivelina666 каза: Понеже писахте, че револютската карта се разпознава като кредитна от търговците, то тогава може ли да се наеме кола с нея? Някой дали е пробвал? Можеш да платиш с нея (както и с дебитни карти), но не може да се ползва за блокиране на депозит. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 31 октомври, 2019 Автор Сподели Публикувано: 31 октомври, 2019 На 29.10.2019 г. в 22:46, Jorro каза: Не, не може. Разпознава се в някои изключителни случаи и то на определи места по света. Не разчитай на това по принцип. Не е известен случай да е била ползвана за наем на кола. преди 2 минути , Zaro каза: Можеш да платиш с нея (както и с дебитни карти), но не може да се ползва за блокиране на депозит. Януари ползвах Револют за взимане на кола в Израел. Europcar блокираха €600 по картата и нямаше проблем. 5 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 31 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2019 Доколкото разбирам е 50/50, може и да стане, но не може да се разчита на 100%. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 31 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2019 На два банкомата на Уникредит не ми даде да тегля,изписва свържи се с банката издател.На ДСК банкомат нямяше проблем.На друг да му се е случвало? Връзка към коментар
agenta Публикувано: 1 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2019 13 hours ago, Branko said: На два банкомата на Уникредит не ми даде да тегля,изписва свържи се с банката издател.На ДСК банкомат нямяше проблем.На друг да му се е случвало? Здравей, На мен ми се случи същото на два банкомата на ЦКБ, обаче в центъра. При мен съобщението беше нещо от сорта - Неразрешена транзакция. Нещо май са наложили някакви ограничения на по-централни АТМ да не могат да се ползват подобни карти, но не знам защо. Просто можеше да сложат такса за теглене, както е на някой места в чужбина. 2 Връзка към коментар
Климент Публикувано: 1 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2019 Преди 2 дни теглих на банкомат на Уникредит в МОЛ България и нямаше проблем. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 1 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2019 Вчера в ранния следобяд имаше някакъв генерален срив с картовите услуги. Да не би да сте нацелили този момент? Връзка към коментар
Branko Публикувано: 1 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2019 преди 8 минути , Ilian359 каза: Вчера в ранния следобяд имаше някакъв генерален срив с картовите услуги. Да не би да сте нацелили този момент? Не,при мен беше в рзлични дни и на различни банкомати Връзка към коментар
Mut ant Публикувано: 1 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2019 Последно съм теглил от Уникредит на 25.10. Направи ми впечатление, че операцията се проточи съмнително дълго. Все пак пусна пари в крайна сметка. 1 Връзка към коментар
Limoncello Публикувано: 1 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2019 Аз пробвах близките банкомати и ОББ и ДСК са ок, Райфайзен ми искаше някаква безумно висока такса за транзакцията. 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2019 преди 3 часа, Limoncello каза: Райфайзен ми искаше някаква безумно висока такса за транзакцията На 30.10. теглих 50 лв от банкомат на RF и не ми е вземал такса. 1 Връзка към коментар
Limoncello Публикувано: 1 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2019 Да, тук почвам да се чудя дали просто някои машини не искат такса, а не конкретно за банка. Връзка към коментар
zzxxcc Публикувано: 2 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2019 преди 3 часа, chandni каза: На 30.10. теглих 50 лв от банкомат на RF и не ми е вземал такса. Райфайзен в момента имат 2 вида банкомати. Досегашните на Борика, като гледам идентификатора този е бил такъв и които явно нямат такса. На тях могат и да се плащат битови сметки, както и други услуги през B-Pay. Обновените им банкомати, които съдейки по идентификатора, предполагам не са от системата на Борика, а по-скоро ми напомнят системата на банкоматите на ОББ, явно имат такава такса. Освен различния интерфейс на тях не могат да се плащат битови сметки и нямат B-Pay. Аз теглих наскоро от такъв банкомат и нямаше такса, но картата ми беше българска. Изглеждат като на снимката от това мнение - https://magelanci.com/forums/topic/6534-български-банки-кратки-въпроси-и-дискусии/?do=findComment&comment=392715 Предполагам това е причината на някои банкомати на Райфайзен да има такса, а на други да няма. 3 Връзка към коментар
Ivan L. Публикувано: 2 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2019 Въпрос относно върнати пари от транзакция. Случая е следния: Правя плащане на бензиностанция на ромпетрол преди 8 дни на стойност малко над 100 лева. И днес гледам, че транзакцията е reverted и парите са ми върнати в сметката. Та въпроса ми е сега кой губи от това цялото нещо ромпетрол или revolut или имат право да си вземат парите отново и ако имат как могат да ги вземат (могат ли да направят директна транзакция без да я одобря?). И в случая на кой е вината, че транзакцията е reverted. Четох, по чуждите форуми, че на много хора в чужбина като са били на почивка и са плащали с revolut така са им връщали пари за самолетни билети, ядене в ресторанти и даже теглене от банкомат, обаче нямаше отговори дали някой си е поискал обратно парите. Връзка към коментар
Милен Вълчев Публикувано: 2 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2019 След няколко дни търговецът ще си ги вземе отново. Грешката е в Ромпетрол. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 2 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2019 Ще си ги вземат. Писала съм за същия случай с OMV (за доста по-малка сума). Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 8 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2019 Хора, как да се свържа със съпорт, без да отговори Рита, която не ми върши работа. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 8 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2019 Имам спомени, че написах Live agent. Оттук го бях прочела 🙂 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 8 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2019 преди 9 минути , EliDion каза: Хора, как да се свържа със съпорт, без да отговори Рита, която не ми върши работа. Пишеш live agent. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега