Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 часа, Zlia каза:

Странно сега пробвах да добавя наново сметката и я дава тази грешка, явно нещо е при Револют. Досега със същия BIC ми минават преводите. 

Явно са решили проблема.

След няколко опита и връзка с чата най-накрая приеха BIC-а и потвърдиха превода.

Приблизително време на пристигане на парите около два дена.

Дано да е бил само някакъв временен проблем.

Публикувано:

Снощи в 21:11 пуснах превод и мина веднага. В 06 съм получил мейл, че е изпълнен. Очаквам днес по обяд да видя парите в epay сметката. Общо взето това е стандартното време за превод в работни дни. 

Публикувано:
На 19.09.2019 г. в 22:43, boogy83 каза:

Аз имам две физически, ама защото като и поръчах първата тя не пристигна доста време, обявих я за изгубена, пратиха ми втора и след втората пристигна и първата (или заедно пристигнаха, не помня вече), та им писах за първата и те я отблокираха. Сега си бачкат и двете. А виртуална имам само една, ама може всеки месец да си я анулираш и да си правиш нова.

А като анулираш първата виртуална карта, втората безплатна ли е, при положение, че ще бъде единствена? И ако не е, ще ми покаже ли колко ще струва преди да я направя?

Публикувано:
1 hour ago, Надя said:

А като анулираш първата виртуална карта, втората безплатна ли е, при положение, че ще бъде единствена? И ако не е, ще ми покаже ли колко ще струва преди да я направя?

Всяка единствена виртуална е безплатна. Ако опиташ да направиш втора, ще ти изпише: "Платете 11,99 лв за резервна карта", но няма да ти я направи, ако не платиш и се върнеш. Същото ще изпише, ако веднага след изтриването на първата, опиташ да направиш следващата. Мъничко трябва да се изчака.

Виртуална карта може до 5 броя на месец (по спомени), не само една.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 10.12.2019 г. в 18:42, aleksandrina каза:

Всяка единствена виртуална е безплатна. Ако опиташ да направиш втора, ще ти изпише: "Платете 11,99 лв за резервна карта", но няма да ти я направи, ако не платиш и се върнеш. Същото ще изпише, ако веднага след изтриването на първата, опиташ да направиш следващата. Мъничко трябва да се изчака.

Виртуална карта може до 5 броя на месец (по спомени), не само една.

Ползвам Revolut от малко повече от месец, като си направих една виртуална още тогава за плащане по сайтовете. Преди десетина дни реших да пробвам дали ще ме пусне да си направя втора виртуална и стана - първата е Виза, а втората е Мастеркард.

Публикувано:
4 minutes ago, Tanyo Kolarov said:

Ползвам Revolut от малко повече от месец, като си направих една виртуална още тогава за плащане по сайтовете. Преди десетина дни реших да пробвам дали ще ме пусне да си направя втора виртуална и стана - първата е Виза, а втората е Мастеркард.

Че може втора- може. Но е платена. Освен, ако не сте платен потребител.

Публикувано:

Между другото от известно време насам картите са VISA. Моята виртуална е Mastercard, но е отдавна и съвсем умишлено не я сменям, защото сега издават само VISA.

Публикувано:
преди 16 минути , aleksandrina каза:

Че може втора- може. Но е платена. Освен, ако не сте платен потребител.

Не съм платен потребител, както не съм и плащал за втората виртуална карта. План Стандарт.

Когато си направих регистрацията веднага си направих виртуалната и тя беше VISA. На 29 ноември (проверих точната дата, защото я вкарах в GPay) пробвах и направих втора безплатна виртуална карта, която е Mastercard . Не съм много сигурен, но май ме попита каква да е - VISA или Mastercard.

• Замислям се 3
Публикувано:

Безплатно е за до две карти. Повечето от нас са поръчали и физическа такава и не я броят в сметката, когато говорят за виртуалните. Явно @Tanyo Kolarov не е вземал физическа карта и просто към първата си карта си е добавил втора. Има разлика между "втора - виртуална" и "втора виртуална". В единия случай И втората е виртуална, в другия втората виртуална се явява трета за акаунта.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 минута , chandni каза:

Безплатно е за до две карти. Повечето от нас са поръчали и физическа такава и не я броят в сметката, когато говорят за виртуалните. Явно @Tanyo Kolarov не е вземал физическа карта и просто към първата си карта си е добавил втора. Има разлика между "втора - виртуална" и "втора виртуална". В единия случай И втората е виртуална, в другия втората виртуална се явява трета за акаунта.

Така преброени в акаунта си имам три карти - една физическа, която си и ползвам основно за разплащания и две виртуални. Прикачил съм и снимка от приложението на трите карти.

Revolut.JPG

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , aleksandrina каза:

И сте сигурен, че не са ви дръпнали 6€ за втората карта?

Напълно сигурен. Освен и снимки и от транзакциите да пусна 😉.

Единствената транзакция е temporary Hold със стойност 0 лв. , при добавянето в GPay.

Нямам липса от евровата и от левовата сметка. Не е описана никаква транзакция освен посочената по-горе.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 27 минути , Tanyo Kolarov каза:

Така преброени в акаунта си имам три карти - една физическа, която си и ползвам основно за разплащания и две виртуални. Прикачил съм и снимка от приложението на трите карти.

Revolut.JPG

Това вече наистина е много странно! Току-що опитах да добавя втора виртуална карта (трета за акаунта) и си ми поиска 11.99 лв... Явно сте извадили късмет, "уцелвайки" момент, в който е имало бъг в системата, който в последствие е бил коригиран.

Публикувано:

@chandni най-вероятно нещо такова се е получило. Ако беше ми поискало 11,99 лв. нямаше да имам втора виртуална карта

(трета за акаунта). Пробата ми се дължеше от това, че прочетох в някой от форумите, че са поръчали пластика на VISA, а виртуални на Mastercard и аз реших да проверя дали наистина е така и воала имам две виртуални и една пластика.

Хубаво нещо са бъговете понякога.

• Харесвам 2
Публикувано:

Сигурно е дало втора безплатна защото за момент са издавали MC виртуални. Това от няколко месеца не е валидно, в момента са MC единствено Disposable Virtual картите и физическите.

Публикувано:
Преди 1 час, cybersimo каза:

в момента са MC единствено Disposable Virtual картите и физическите.

В момента ми изтича физическата МС, заявих нова, която трябва да пристигне тези дни и е Visa.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 33 минути , chandni каза:

В момента ми изтича физическата МС, заявих нова, която трябва да пристигне тези дни и е Visa.

Да това явно е от скоро. Само металните са MC в момента

DAA9DA93-8038-4616-9EFE-6D2F314347B3.png

93FD66E5-2EFC-4D2D-87CB-3DD1E03D9393.png

73A86A78-0327-426F-A357-03E0453F4997.png

Публикувано:
преди 48 минути , chandni каза:

Хмм, това вече е странно. Моята MC изтече наскоро и новата пак МС дойде. Виртуална само Visa ми дава. 

Публикувано:
преди 20 минути , aleksandrina каза:

Нали сключиха договор с VISA преди време (скоро) и всичко (или почти всичко) е VISA сега.

Те договори склюиха и с двете компании.

Цитат

LONDON, (Reuters) - Digital banking app Revolut is set to begin issuing its cards in the United States by the end of this year via a partnership with payments company Mastercard Inc MA.N, the two companies said on Tuesday.

Цитат

The announcement follows a similar deal last month where Mastercard rival Visa Inc V.N partnered with Revolut as part of its global expansion plans.

• Харесвам 1
Публикувано:

Синът ми си загуби Revolut картата (Visa) и си поръча нова. Преди 4-5 дни дойде Mastercard. Явно си зависи от региона/държавата. Той е в Холандия.

Публикувано:
преди 4 часа, Tanyo Kolarov каза:

Напълно сигурен. Освен и снимки и от транзакциите да пусна 😉.

О не, по-добре пусни номера на картата и cvv-то 🤣

Между другото не виждам кой знае каква разлика дали пластиката ще е Visa или Mastercard.

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.