neuromancer Публикувано: 17 декември, 2019 Сподели Публикувано: 17 декември, 2019 времето за пристигане варира, според пощите през уестърн юнион не може, трябва електронно - през карта или с банков превод трябва да заредиш да, после можеш да ги прехвърлиш или похарчиш тия 10 евро Връзка към коментар
MatriXa Публикувано: 18 декември, 2019 Сподели Публикувано: 18 декември, 2019 преди 4 часа, neuromancer каза: времето за пристигане варира, според пощите през уестърн юнион не може, трябва електронно - през карта или с банков превод трябва да заредиш да, после можеш да ги прехвърлиш или похарчиш тия 10 евро видях че имам IBAN, пише че и заплата може да получиш,защо да не мога да заредя с Western Union? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 декември, 2019 Сподели Публикувано: 18 декември, 2019 ами ако с Western Union може да преведеш пари по IBAN (което си мислех, че не може) значи вероятно можеш Връзка към коментар
MatriXa Публикувано: 18 декември, 2019 Сподели Публикувано: 18 декември, 2019 преди 6 часа, neuromancer каза: ами ако с Western Union може да преведеш пари по IBAN (което си мислех, че не може) значи вероятно можеш преди 6 часа, neuromancer каза: ами ако с Western Union може да преведеш пари по IBAN (което си мислех, че не може) значи вероятно можеш C western union може да се праща и по IBAN Връзка към коментар
Mario Angelov Публикувано: 20 декември, 2019 Сподели Публикувано: 20 декември, 2019 Тази вечер опитах да изтегля пари с картата на револют от банкомат на дск, но след поставянето на картата нещо стана с банкомата и се рестартира. Чаках около 10 мин. да се включи отново, но картата не излезе. Звънях на телефона който беше изписан върху банкомата, но от там ми казаха да се обърна към издателя на картата. Сега какво да правя за да си я получа отново? Вече я заключих от приложението, но се чудя да поръчам ли направо нова. Връзка към коментар
lz3wz Публикувано: 21 декември, 2019 Сподели Публикувано: 21 декември, 2019 В Китай на изложението в Гуангджоу, банкомат ми взе картата. На някалко метра от банкомата имаше офис на банка. Незнам дали банкомата беше техен но те се разтичаха насам натам и след няколко минути отнякъде дойде едно момиче с ключ, отвори банкомата и ми върна картата. 2 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 21 декември, 2019 Сподели Публикувано: 21 декември, 2019 преди 15 часа, Mario Angelov каза: Тази вечер опитах да изтегля пари с картата на револют от банкомат на дск, но след поставянето на картата нещо стана с банкомата и се рестартира. Чаках около 10 мин. да се включи отново, но картата не излезе. Звънях на телефона който беше изписан върху банкомата, но от там ми казаха да се обърна към издателя на картата. Сега какво да правя за да си я получа отново? Вече я заключих от приложението, но се чудя да поръчам ли направо нова. Като дойдат момчетата дето зареждат пари или дето оправят банкоматите вадят касетките и често се случва да има по 1-2 глътнати карти, предават ги в клона най-близкия.Мен пък на ДСК банкомат ми конфискува банкнота от 20лв за проверка при вноска, но след 3 дни ми я възстановиха в сметката. Връзка към коментар
MatriXa Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 На 20.12.2019 г. в 19:58, Mario Angelov каза: Тази вечер опитах да изтегля пари с картата на револют от банкомат на дск, но след поставянето на картата нещо стана с банкомата и се рестартира. Чаках около 10 мин. да се включи отново, но картата не излезе. Звънях на телефона който беше изписан върху банкомата, но от там ми казаха да се обърна към издателя на картата. Сега какво да правя за да си я получа отново? Вече я заключих от приложението, но се чудя да поръчам ли направо нова. а как ще си изтеглиш парите които са в сметката Връзка към коментар
savagejo Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 преди 7 минути , MatriXa каза: а как ще си изтеглиш парите които са в сметката Може да продължи да си плаща с виртуалната или да ги прехвърли с банков трансфер. Връзка към коментар
Mario Angelov Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 преди 41 минути , MatriXa каза: а как ще си изтеглиш парите които са в сметката Прехвърлих си ги в друга сметка. Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 На 20.12.2019 г. в 20:58, Mario Angelov каза: Тази вечер опитах да изтегля пари с картата на револют от банкомат на дск, но след поставянето на картата нещо стана с банкомата и се рестартира. Чаках около 10 мин. да се включи отново, но картата не излезе. Звънях на телефона който беше изписан върху банкомата, но от там ми казаха да се обърна към издателя на картата. Сега какво да правя за да си я получа отново? Вече я заключих от приложението, но се чудя да поръчам ли направо нова. През юли в Бали банкомат ми глътна картата. От банката собственик ми казаха, че ще я върнат на банката издател. Обявих картата за изгубена в приложението и поръчах нова. Парите върнах в друга карта. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 По принцип глътнатите карти ги връщат на банката издател. Някъде правят изключения, а ако е нещо спешно и попаднеш на свестни служители е възможно да се свържеш с банката ти и те да се свържат със собственика на банкомата да ти я върне. Спомням си един абсурдно по немски случай от Германия. Банкомат на моята банка ми глътна картата. До него беше клонът на банката, където ми казаха, че ги пращат по пощата и не мгоат да ми я върнат така. Аз живеех над офиса им на втория етаж и ги чаках няколко дни да ми дойде картата с писмо. 1 1 7 Връзка към коментар
MatriXa Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 пуснах си безплатна карта пише че идва на 7 януари дали може по рано? колко е сигурна revoluta на някои източвали ли са му сметката ? има ли случаи на блокирани средства? ако си загубя или банкомата глътне картата какъв е начина да си гi преместя в друга карта? имат ли 3D security cod online като се плаща? Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 пуснах си безплатна карта пише че идва на 7 януари дали може по рано? Кога ще пристигне е божа и на пощите работа, но е много по вероятно да закъснее колко е сигурна revoluta на някои източвали ли са му сметката ? Революта е дотолкова сигурен, колкото всяка една друга карта. Можеш да си заключваш картата в апликацията след всяка употреба. Така няма да ти я източат. има ли случаи на блокирани средства? Ако имаш предвид дали Револют блокират картата ти, да има, примерно моята карта. След доказателстава за доход, които им предоставих, картата бе отблокирана. ако си загубя или банкомата глътне картата какъв е начина да си гi преместя в друга карта? Чрез виртуалната карта в апликацията, или с превод пак от апликацията към банкова сметка. имат ли 3D security cod online като се плаща? Не, но винаги можеш да замразиш картата след плащане, и да я размразяваш преди плащане. Връзка към коментар
MatriXa Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 преди 18 минути , Радослав каза: пуснах си безплатна карта пише че идва на 7 януари дали може по рано? Кога ще пристигне е божа и на пощите работа, но е много по вероятно да закъснее колко е сигурна revoluta на някои източвали ли са му сметката ? Революта е дотолкова сигурен, колкото всяка една друга карта. Можеш да си заключваш картата в апликацията след всяка употреба. Така няма да ти я източат. има ли случаи на блокирани средства? Ако имаш предвид дали Револют блокират картата ти, да има, примерно моята карта. След доказателстава за доход, които им предоставих, картата бе отблокирана. ако си загубя или банкомата глътне картата какъв е начина да си гi преместя в друга карта? Чрез виртуалната карта в апликацията, или с превод пак от апликацията към банкова сметка. имат ли 3D security cod online като се плаща? Не, но винаги можеш да замразиш картата след плащане, и да я размразяваш преди плащане. чакай чакай какви средства има да доказвам и пред кого? пред нап? на какво основание са ти блокирали картатa? ако е теглено от банкомат на екзотичен остров разбирам но за доказване на доходи.. това е смешно. това с заключване на приложението не е вариант , ако си счупиш телефона? сигурно и на банкомат няма да можеш.. Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 преди 47 минути , MatriXa каза: пуснах си безплатна карта пише че идва на 7 януари дали може по рано? Аз преди повече от седмица поръчах безплатна и пишеше,че на 20.12 ще дойде,но още я няма. Връзка към коментар
MatriXa Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 В момента, dimitrov6 каза: Аз преди повече от седмица поръчах безплатна и пишеше,че на 20.12 ще дойде,но още я няма. нещо взех да се разубеждавам май ще заложа на немска банкова сметка Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 10 minutes ago, MatriXa said: нещо взех да се разубеждавам май ще заложа на немска банкова сметка Това е предплатена карта, която зареждаш, когато ще харчиш. Поне аз предимно затова я ползвам. Стои почти винаги празна, когато тръгна на някъде, тогава я зареждам. Или за плащане в интернет, където не искаш да попълваш титулярната си карта (разбирай- тази със заплатата). Плащам и билети с нея- така колкото съм сложила, толкова могат да дръпнат и избягвам някоя такса, която не съм искала- просто не могат да дръпнат повече пари. Другото е вид разплащателно средство за някои сайтове, които имат и изискване за вид карта, за да намалят цената. Винаги можеш да я замразиш или да си включиш защитата с телефона (ако телефона ти не е наблизо, не можеш да платиш или изтеглиш пари). На теб конкретно за какво ти е? Връзка към коментар
MatriXa Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 преди 50 минути , aleksandrina каза: Това е предплатена карта, която зареждаш, когато ще харчиш. Поне аз предимно затова я ползвам. Стои почти винаги празна, когато тръгна на някъде, тогава я зареждам. Или за плащане в интернет, където не искаш да попълваш титулярната си карта (разбирай- тази със заплатата). Плащам и билети с нея- така колкото съм сложила, толкова могат да дръпнат и избягвам някоя такса, която не съм искала- просто не могат да дръпнат повече пари. Другото е вид разплащателно средство за някои сайтове, които имат и изискване за вид карта, за да намалят цената. Винаги можеш да я замразиш или да си включиш защитата с телефона (ако телефона ти не е наблизо, не можеш да платиш или изтеглиш пари). На теб конкретно за какво ти е? за всичко предимно Връзка към коментар
dobsov Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 преди 2 часа, Радослав каза: Ако имаш предвид дали Револют блокират картата ти, да има, примерно моята карта. След доказателстава за доход, които им предоставих, картата бе отблокирана. Би ли споделил малко повече за тия доказателства за доход, че навсякъде пишат за тях? Примерно съм фрилансър и получавам пари по пейпал, които в по-късен етап прехвърлям в Револют и си ги ползвам там. Какви "доказателства за доход" се изпращат в такъв случай? Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 23 декември, 2019 Сподели Публикувано: 23 декември, 2019 2 hours ago, MatriXa said: чакай чакай какви средства има да доказвам и пред кого? пред нап? на какво основание са ти блокирали картатa? ако е теглено от банкомат на екзотичен остров разбирам но за доказване на доходи.. това е смешно. това с заключване на приложението не е вариант , ако си счупиш телефона? сигурно и на банкомат няма да можеш.. Има европейски директиви и закони, свързани с борбата срещу пране на пари. Всички финансови институции са длъжни да ги спазват, и абсолютно нито една карта не е гарантирано, че няма да ти я блокират до доказване на произход на средства. Обикновено (поне при Револют е така) при достигане на оборот около 65к евро се задейства тази процедура. При някой транзакции 3Д кода им за сигурност се състои в това да потвърдиш в реално време от апликацията опита за транзакция, с което авторизираш че ти правиш транзакцията. 6 minutes ago, dobsov said: Би ли споделил малко повече за тия доказателства за доход, че навсякъде пишат за тях? Примерно съм фрилансър и получавам пари по пейпал, които в по-късен етап прехвърлям в Револют и си ги ползвам там. Какви "доказателства за доход" се изпращат в такъв случай? Доказателства за произход на средства. Когато се задейства процедурата в апп-а можеш да избереш какъв е произхода на средства, например заплата или самонает, или наеми и т.н. и в зависимост от това какво избереш се изискват фишове от заплати, банкови извлечения и т.н.... Аз пращах банкови извлечения, справки от нап, дан. декларация , всички без необходимост от официална заверка та и на български бяха ... Връзка към коментар
raliva Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 Пуснали са и Криптовалути. Някой разучил ли е вече нещата? Май засега може да се пращат БК само от други револют акаунти, от външни портфейли не може? Връзка към коментар
ruil4o Публикувано: 26 декември, 2019 Сподели Публикувано: 26 декември, 2019 Криптотата ги има от почти 2 години. Да, не работят с външни портфейли. Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 30 декември, 2019 Сподели Публикувано: 30 декември, 2019 Някой да има проблем с трансфер от револют към банка днес Връзка към коментар
Mut ant Публикувано: 31 декември, 2019 Сподели Публикувано: 31 декември, 2019 On 12/13/2019 at 5:46 PM, georgebg said: Интересна случка с развитие в две противоположни посоки: Бях задал ауто екчейндж на евро към лева при курс над 1.96 - и, О, чудо - задейства се минути след полунощ - значи и тогава курса "мърдал" в неочаквани посоки.... даже погледнах след десетиан минути се беше вдигнал на 1.962. Да, ама греда - смятам си аз курса и ексчейнджа се е случил реално по курс 1.954ХХ, което ми докара една безкрайна кореспонденция със съпорта, и отложиха разследването за утре, не им мина номера с някакви "разяснения" как можел курса да "мръдне" при реалния ексчейндж и други глупости, като аз си държа на правилото , което съм задал - ексчейдж при курс > 1.96. То реално май е за лев-два и не си струва усилието, но пък въпроса е принципен - дали това ауто "нещо си" работи или не 🙂 Мога да потвърдя абсолютно същия случай и при мен, точно с EUR/BGN. И то на два пъти. Затова и се отказах от тая скопена двойка. Но мога да споделя за подобни "неточности" в аутоексчейнжа и при други валути. Според мен тук не става дума за конкретни валутни двойки, а го отдавам на някакъв лаг. Имам случаи, при който курсът явно е скочил интензивно за кратко време, надскочил е зададения от мен тригер и превалутирането се е случило при още по-изгоден курс. Пред вид стила ми на спекулиране този "бъг" работи в моя полза и аз си го експлойтвам. Например бях задал тригер за купуване на ВТС при падане под 11500 лв., а реалния ексчейндж се осъществи на 11499.8850. После при обратната операция и тригер 13000, превалутирането стана на 13000.5539 лв. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега