Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Да, намерих го. Значи ако добавя в приложението на Revolut дебитната карта на ДСК чрез top-up и превеждам от нея към Revolut  в левове, не би трябвало ДСК да взима такса за превода, съдейки по поста EliDion?

Връзка към коментар

Добре, много благодаря за бързите отговори. Дано не съм изнервил някого с елементарни въпроси 😃 Ще разцъкам тези дни, за да преценя дали ще ми е от ползва да използвам услугите на Revolut.

Връзка към коментар

Здравейте отново! Преди малко реших да разцъкам Revolut и да добавя началната сума по сметката, за да мога да я активирам. Използвах top-up "добавяна на пари" и въведох данните от дебитната ми карта на ДСК. Приложението ми  съобщи, че преводът е отказан от ДСК и да се свържа с тях за помощ. Предполагам е необходимо да направя някакво предварително разрешение в ДСК Директ или?

Връзка към коментар

По-скоро не са успели да то покажат 3Д верификацията на ДСК.

Разбира се може да има някаква забрана/настройка за плащане в чужбина с дебитна карта при ДСК.

Подобна грешка съм получавал с кредитна карта на ОББ, късно вечер в неделя,  на следващия ден нямаше проблем да добавя от същата карта пари в революта

Връзка към коментар

Благодаря на всички за бързите отговори! Готово, станаха нещата. При последното ми влизане в ДСК Директ съм бил изключил 3-D паролата, сега я включих и транзакцията се осъществи. 

Само да попитам, ако искам да си издав физическа карта, на кирилица или на латиница трябва да въведа адреса за доставка, ако приложението ми е на българския език? Мисля си да го въведа на латиница, за да не стане някакво объркване при доставката...

Връзка към коментар
3 hours ago, Win98 said:

Благодаря на всички за бързите отговори! Готово, станаха нещата. При последното ми влизане в ДСК Директ съм бил изключил 3-D паролата, сега я включих и транзакцията се осъществи. 

Само да попитам, ако искам да си издав физическа карта, на кирилица или на латиница трябва да въведа адреса за доставка, ако приложението ми е на българския език? Мисля си да го въведа на латиница, за да не стане някакво объркване при доставката...

На латиница, на кирилица даже май няма да ти позволи.

Връзка към коментар

Преди да поръчам картата писах на съпорта им чрез чат. Препоръчаха ми да е на български, защото доставчикът е външна фирма за тях (т.е. мисля че е Български пощи) и ще е по-лесно да е на български език. Написах адреса на кирилица,  позволи ми приложението. Мисля, че само за името ме задължи да е на латиница, но всичко друго може и на роден език. Днес е изпратена, ще видя дали ще дойде нещо на адрес след време.

Връзка към коментар

Здравейте, при опит да добавя виртуалната карта от revolut в google pay ми изписва, че тази виртуална карта не може да се използва за безконтактни плащания на пос терминал. Какво не правя правилно? 

Връзка към коментар

15 hours ago, Win98 said:

Ами изпратена е вече, пък ще видя дали нещо ще пристигне на очакваната дата, която ми дава приложението.

Рядко идва на посочената дата. Сигурно ще се забави.

3 minutes ago, mnivanov said:

Здравейте, при опит да добавя виртуалната карта от revolut в google pay ми изписва, че тази виртуална карта не може да се използва за безконтактни плащания на пос терминал. Какво не правя правилно? 

Ами тя е виртуална, сигурно за това. Защо не добавите физическата?

Връзка към коментар
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Ами тя е виртуална, сигурно за това. Защо не добавите физическата?

Мислех си да не си взимам физическа, но ако няма да стане с виртуалната явно ще трябва да си поръчам физическа.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Може би по-скоро проблема е, че България не се поддържа още... Има доста писано по въпроса в темата, включително как се заобикаля със смяна на адреса

Връзка към коментар
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Поръчвал съм две карти и двете пристигнаха по-рано. Големите закъснения са по-скоро изключение.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 minutes ago, Zaro said:

Поръчвал съм две карти и двете пристигнаха по-рано. Големите закъснения са по-скоро изключение.

Четейки темата, сигурно си един от тримата общо, получили я по- рано. :)

Исках да кажа (напиша), че може и да закъснее (не много, но по- скоро да закъснее). :)

Връзка към коментар
1 hour ago, aleksandrina said:

Четейки темата, сигурно си един от тримата общо, получили я по- рано. 🙂

Исках да кажа (напиша), че може и да закъснее (не много, но по- скоро да закъснее). 🙂

Значи сме четирима 😀

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 1 час, aleksandrina каза:

Четейки темата, сигурно си един от тримата общо, получили я по- рано. 🙂

Исках да кажа (напиша), че може и да закъснее (не много, но по- скоро да закъснее). 🙂

Чак пък толкова. Който има закъснения се жалва тук, който получи навреме - едва ли се занимава да уведомява всички.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.