ruil4o Публикувано: 17 януари, 2020 Публикувано: 17 януари, 2020 3 hours ago, neuromancer said: Може би по-скоро проблема е, че България не се поддържа още... Има доста писано по въпроса в темата, включително как се заобикаля със смяна на адреса Аз съм добавял виртуална карта в Google Pay и съм пазарил без проблем. Махнах я, защото на суми над 50 лв. не ми искаше удостоверение с пръстов отпечатък.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 17 януари, 2020 Публикувано: 17 януари, 2020 1 hour ago, ruil4o said: Аз съм добавял виртуална карта в Google Pay и съм пазарил без проблем. Махнах я, защото на суми над 50 лв. не ми искаше удостоверение с пръстов отпечатък. To това му е хубавото 😉 , като е заключен телефона, транзакция не минава, като го отключиш *например с пръстов отпечатък) - минава 🙂
ruil4o Публикувано: 17 януари, 2020 Публикувано: 17 януари, 2020 Не ме разбра... Когато в Google Pay е настроена да плащам с физическата карта при сумата по-висока от 50лв иска пръстов..., а ако GP е настроен с виртуалната минават суми и по 150лв без да иска потвърждение! Може би защото витруалната няма ПИН!?!
Гост Гост 23*6 Публикувано: 17 януари, 2020 Публикувано: 17 януари, 2020 45 minutes ago, ruil4o said: Не ме разбра... Когато в Google Pay е настроена да плащам с физическата карта при сумата по-висока от 50лв иска пръстов..., а ако GP е настроен с виртуалната минават суми и по 150лв без да иска потвърждение! Може би защото витруалната няма ПИН!?! Е, на мен, за физическа, и над 50 лв. не ми иска допълнителна оторизация, затова може би не разбрах 😉
cybersimo Публикувано: 17 януари, 2020 Публикувано: 17 януари, 2020 преди 2 часа, ruil4o каза: Не ме разбра... Когато в Google Pay е настроена да плащам с физическата карта при сумата по-висока от 50лв иска пръстов..., а ако GP е настроен с виртуалната минават суми и по 150лв без да иска потвърждение! Може би защото витруалната няма ПИН!?! Това по-скоро е от търговеца. А не от типа на картата
Vency Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 От вчера на обяд не мога да заредя Революта. Уникредит имат някакъв проблем с Виза и онлайн плащанията не работят. Ако някой друг също се мъчи, да знае че не е в него проблема. Да се свържеш със съпорта на уникредит също е почти невъзможно. 1
Yto Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Съсипаха ми нервите вчера. То на ББ какво ли им работи. Половината им банкомати все са временно не работещи. 1
Vency Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Цирка продължава. Къде е проблема, не знам. Но от вчера вече захранването на Революта се взима от лимита за теглене в брой в чужбина, а не както до сега от лимита за покупки. При мен първият е 1000лв , а вторият 9000лв. Това поне след разправиите по телефона с булбанк. С бот-овете в революта до никъде не стигнах с преговорите.
cybersimo Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 преди 3 минути , Vency каза: Цирка продължава. Къде е проблема, не знам. Но от вчера вече захранването на Революта се взима от лимита за теглене в брой в чужбина, а не както до сега от лимита за покупки. При мен първият е 1000лв , а вторият 9000лв. Това поне след разправиите по телефона с булбанк. С бот-овете в революта до никъде не стигнах с преговорите. Това е доста абсурдно, ако наистина ББ таксуват зареждането като "теглене на пари в брой в чужбина" 2
Vency Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 По скоро зависи как Револют симулират тегленията като от POS Терминал на търговец или ATM машина...
chandni Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 преди 2 минути , Vency каза: По скоро зависи как Револют симулират тегленията като от POS Терминал на търговец или ATM машина... Причината е в банката издател на картата. Зависи те как третират плащанията. При мен излизат като плащане на ПОС, така че не е от Revolut това. 2
neuromancer Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 преди 13 минути , Vency каза: Цирка продължава. Къде е проблема, не знам. Но от вчера вече захранването на Революта се взима от лимита за теглене в брой в чужбина, а не както до сега от лимита за покупки. При мен първият е 1000лв , а вторият 9000лв. Това поне след разправиите по телефона с булбанк. С бот-овете в революта до никъде не стигнах с преговорите. Aко имаш предвид лимитите на Булбанк няма смисъл да говориш с Револют
Vency Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 преди 6 минути , chandni каза: Причината е в банката издател на картата. Зависи те как третират плащанията. При мен излизат като плащане на ПОС, така че не е от Revolut това. Значи чакаме да видим като какъв тип превод ще го третират днешният превод. Което при булбанк отнема време...
Vency Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 След дълго спорене с телевизора, т.е. Бот съпорта на револют се включи реален човек и каза че имат проблеми с зареждането на акаунтите. Работят по отстраняването на проблемите. 2
JazzMaster Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 ...пък аз си зареждам от край време с нормално "айбан" преводче за 50 стинки и сичко точно... 1
cybersimo Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 В момента, JazzMaster каза: ...пък аз си зареждам от край време с нормално "айбан" преводче за 50 стинки и сичко точно... на финала всички ще зареждаме така, когато всички банки резнат зареждането от карти - дано тогава проумеят, че техните собствени карти отстъпват много на Револют и се постараят да променят нещо за да ползваме техните карти, а не Револют 3
Vency Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 преди 2 минути , JazzMaster каза: ...пък аз си зареждам от край време с нормално "айбан" преводче за 50 стинки и сичко точно... За колко време "пристигат" парите ?
JazzMaster Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 В момента, Vency каза: За колко време "пристигат" парите ? няколко минути до paysera (вътр.-банков превод в случая) и от paysera до revolut 3-4 минути. 1
Vency Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 пфф.. още една услуга/система навързана. малко ми сложни такива вериги. Но благодаря за съвета, ще го разгледам.
ruil4o Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 14 minutes ago, JazzMaster said: няколко минути до paysera (вътр.-банков превод в случая) и от paysera до revolut 3-4 минути. А защо не направо към Револют? Някой беше писал, че дебелите такси отпаднали!
JazzMaster Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Е, това с отпадането е от средата на декември-2019, и би ми струвало с 60 стинки повече, не че ме бърка....
cybersimo Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Директен превод до Револют струва колкото струва и междубанков в БГ (по тарифата на вашата банка). Ако го пуснете сутрин - до вечерта е в Револют 2
JazzMaster Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Да де, ама от месец време насам, а по-горе писах "от край време....", да не разводняваме сега, че има и хора за които и няколко спестени стинки на превод са много важни.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 2 hours ago, chandni said: Причината е в банката издател на картата. Зависи те как третират плащанията. При мен излизат като плащане на ПОС, така че не е от Revolut това. Точно така - всяка банка решава как да третира зареждането на Револют. А от страна на Револют е това: Quote Top-ups come with merchant category code (MCC) 6012: FINANCIAL INSTITUTIONS-MERCHANDISE AND SERVICES. И затова предупреждават, че зависи от банката-издател на картата дали ще има някаква такса или не. Но погасянето на Дайнърс например, вероятно също ще излезе с такъв код, а третирането му от повечето банки е като паричен трансфер и "удрят теслата" ...
Zlia Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 преди 2 часа, JazzMaster каза: Да де, ама от месец време насам, а по-горе писах "от край време....", да не разводняваме сега, че има и хора за които и няколко спестени стинки на превод са много важни. Забравихте да споменете, че става дума за евро. Защото превод в лева от Пейсера към Револют е 7 лв. Или греша?
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега