Гост Гост 23*6 Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 44 minutes ago, Zlia said: Забравихте да споменете, че става дума за евро. Защото превод в лева от Пейсера към Револют е 7 лв. Или греша? Преводът в лева към Револют не е SEPA, а SWIFT, и цената е 7 EUR, aко обаче се пусне OUR т.е. със всички такси за сметка на наредителя - цената е мин. 25 EUR 🙂 . Кой както го предпочита 😉 ...
WanderlustME Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Изглежда @Банка ДСК са решили да разгонят дори дългогодишните си клиенти с явни и недотолкова явни такси. Ако наистина са започнали да регистрират това като паричен трансфер, бих си прехвърлил всичките сметки в друга банка, нищо че съм техен лоялен клиент откакто имам трудова книжка 😃 И да не забравяме за таксата за превалутиране, която влиза в сила другият месец. @Банка ДСК
EliDion Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Този въпрос поставих в другата тема за wizz. Защото следейки като нормален човек соц. мрежи няма такава некомпетентност, днес трансфер утре ПОС за едно и също нещо. Да вземат да се разберат със себе си. Чакам пореден отговор от тях. Не че Револют са баш цвете. Чакаме с дъщеря ми 12 дни вече отговор, защо са пуснали Суйфт превод евро евро към френска банка, което и струваше 22 евро. 1
WanderlustME Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Току-що топ ъпнах с виртуална карта от ДСК (Virtual Mastercard) и уж мина като ПОС плащане, но нека първо се осчетоводи и тогава ще коментирам темата отново. 1
Marisha Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Преди 1 час, WanderlustME каза: Току-що топ ъпнах с виртуална карта от ДСК (Virtual Mastercard) и уж мина като ПОС плащане, но нека първо се осчетоводи и тогава ще коментирам темата отново. При мен след осчетоводяване стана паричен трансфер. Днес един час говорих с тях по телефона, не получих отговор, дали оттук нататък ще е така. Обещаха да се обадят, така и не се обадиха. Утре пак ще ги търся. Те служители и те май не са наясно какво става.
chandni Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 При мен все още минават като плащания на ПОС, но ако ги извъртят на парични трансфери, ще закрия много бързо всички сметки в ДСК - и кредитни, и дебитни карти, и депозити...
Marisha Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 преди 1 минута , chandni каза: При мен все още минават като плащания на ПОС, но ако ги извъртят на парични трансфери, ще закрия много бързо всички сметки в ДСК - и кредитни, и дебитни карти, и депозити... Откога ти е последното зареждане?
cybersimo Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Аз друго не разбирам. След като кода винаги е бил този Top-ups come with merchant category code (MCC) 6012: FINANCIAL INSTITUTIONS-MERCHANDISE AND SERVICES. и след като @Банка ДСК потвърдиха, че кода не е променен и досега в минавало като плащане на ПОС, как така изведнъж същия код става “паричен трансфер” 2
Coo Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Днес аппа на Револют ми иска наново да им пратя моя идентификация, почти сигурна съм, че съм давала лична карта, а в съобщението ми говорят, че вече не приемали шофьорски книжки. Някой от вас да е получавал такова съобщение? 1
chandni Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 Преди 1 час, Marisha каза: Откога ти е последното зареждане? От вчера.
Zaro Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 преди 11 минути , Coo каза: Днес аппа на Револют ми иска наново да им пратя моя идентификация, почти сигурна съм, че съм давала лична карта, а в съобщението ми говорят, че вече не приемали шофьорски книжки. Някой от вас да е получавал такова съобщение? Да, доста отдавна при това.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 9 minutes ago, Coo said: Днес аппа на Револют ми иска наново да им пратя моя идентификация, почти сигурна съм, че съм давала лична карта, а в съобщението ми говорят, че вече не приемали шофьорски книжки. Някой от вас да е получавал такова съобщение? Да, същото и при мен, но аз не се впечатлявам от такива неща - пратих им наново ЛК и селфи, приеха ги до час с благодарности, а селфи камерата ми е ужасна понеже екрана е счупен и замърсен - образа е супер замъглен , как са видяли "очите които искаха" не знам, но не протестираха 😉
Zlia Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 преди 3 часа, georgebg каза: Преводът в лева към Револют не е SEPA, а SWIFT, и цената е 7 EUR, aко обаче се пусне OUR т.е. със всички такси за сметка на наредителя - цената е мин. 25 EUR 🙂 . Кой както го предпочита 😉 ... Така де евро исках да кажа 🙂 Понеже зорлем се сдобих с кредитна карта на Пощенска, а те имат 1% такса за зареждане на Револют, доста варианти гледах заместване, включително и Пейсера. Все си мисля, че ако Револют пуснат бг IBAN( дори и общ да е), ще е супер, ама за сега май са само слухове.
Coo Публикувано: 21 януари, 2020 Публикувано: 21 януари, 2020 1 hour ago, Zaro said: Да, доста отдавна при това. Хм. Че аз махам нотификации без да ги заглеждам е истина... Но преди 2-3 седмици ползвах картата последно и затова днес точно да ми искат беше странно.
JazzMaster Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 преди 9 часа, Zlia каза: Забравихте да споменете, че става дума за евро. Защото превод в лева от Пейсера към Револют е 7 лв. Или греша? Мда, по-скоро не ми е хрумвало да пращам левчета. Пращам си еврото.
EliDion Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 Ей ви един отговор от ДСК по казуса с тор ъпа към Револют. Ако някой има опция и желание да провери в Револют, от кога са направили тази промяна и защо само към ДСК моля да сподели резултата. Не съм специалист, но имайки предвид хилядата различни отговора от банката, това ми звучи несериозно.
Yavor Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 преди 19 часа, Zlia каза: Така де евро исках да кажа 🙂 Понеже зорлем се сдобих с кредитна карта на Пощенска, а те имат 1% такса за зареждане на Револют, доста варианти гледах заместване, включително и Пейсера. Все си мисля, че ако Револют пуснат бг IBAN( дори и общ да е), ще е супер, ама за сега май са само слухове. Таксата на Пощенска банка е 1 % за зареждане в BGN от кредитна карта. Ако зареждаш в друга валута, таксата е 2 %. Вариантът през пейсера е може би оптимален, тъй като таксата за банковия превод е 0,50 ст. понеже пейсера имат банкова сметка в Пощенска. 1
aleksandrina Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 https://money.bg/business/potrebitelite-na-revolut-v-balgariya-poharchili-24-mln-lv-prez-dekemvri.html 1
Гост Гост 23*6 Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 2 minutes ago, aleksandrina said: https://money.bg/business/potrebitelite-na-revolut-v-balgariya-poharchili-24-mln-lv-prez-dekemvri.html 140 000 будни българи 😉 ... доообрее 🙂 ...
iMari Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 преди 4 минути , georgebg каза: 140 000 будни българи 😉 ... доообрее 🙂 ... Възможно е и да се изхвърлят,но в последно време,с който и да се заговоря,става дума ,че е потребител на Револют.Чак се чудя от къде стана толкова популярна. 2
aleksandrina Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 3 minutes ago, Мари Николова said: ... в последно време,с който и да се заговоря,става дума ,че е потребител на Револют. И аз така. Имам много колеги, които използват активно Револют. 1
Polina Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 Ми то тоя форум да не е от вчера? 😉 5 1
Zaro Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 преди 9 минути , Polina каза: Ми то тоя форум да не е от вчера? 😉 Аз съм с Револют четвърта година и съм зарибил бая хора около мен. 2
Doctor Who Публикувано: 22 януари, 2020 Публикувано: 22 януари, 2020 преди 48 минути , Polina каза: Ми то тоя форум да не е от вчера? 😉 Препоръчвам Револут на всички близки, приятели, познати. Телефонния ми указател индикира всеки втори като потребител. Нямам нито една награда от препоръка, но съм дал препоръка за немалко безплатни карти. Харесвам ти. Преди 1 час, georgebg каза: 140 000 будни българи 😉 ... доообрее 🙂 ... Ако цифрата се утрои пазара на банкови услуги ще се промени. 4
Георги Матеев Публикувано: 22 януари, 2020 Автор Публикувано: 22 януари, 2020 преди 55 минути , Мари Николова каза: Възможно е и да се изхвърлят,но в последно време,с който и да се заговоря,става дума ,че е потребител на Револют.Чак се чудя от къде стана толкова популярна. Е то банките толкова се оливат с таксите напоследък, че вече и баба ми иска да ползва Револют. Но има още какво да се желае. От 1750 контакта в телефона ми едва 150-ина имат Револют. Най-забавното е, че в един момент нашенските банки ще се усетят да си къткат клиентите, но вече ще са изпуснали влака. 9
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега