lz3wz Публикувано: 27 януари, 2020 Публикувано: 27 януари, 2020 4 minutes ago, aleksandrina said: Защо да е, след като вече си оторизирал картата и търговецът вече има данните ѝ? Иначе злонамереността по- скоро е насочена към това да ти откраднат данните от картата и да пазаруват с тях... А виртуалната е със случайно генериран номер в повечето случаи не показва връзката с физическата карта. Единствената разлика между физическа и виртуална е, че при виртуалната няма издадена пластика. Виртуалната карта си е напълно фунционална карта. Разбира се, че няма връзка с физическа. Никоя карта няма връзка с друга карта било физическа или виртуална. Имат връзка с банкова сметка. И точно този "случайно генериран номер" си е номера на банкова карта и за търговеца и за тези които слухтят из нета и прихващат номера на карти. По този номер или други даднни не личи дали това е виртуална или физическа карта. И изобщо не е случайно генериран. Изтриването на виртуална карта трябва да я блокира завинаги. Може би бъркаш с токенизирана карта. Там нещата са съвсем други.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 27 януари, 2020 Публикувано: 27 януари, 2020 Изтрита виртуална карта се блокира и не може да се авторизира по никакъв начин ! Който твърди друго е изпаднал в някаква заблуда ....
cybersimo Публикувано: 27 януари, 2020 Публикувано: 27 януари, 2020 преди 2 минути , georgebg каза: Изтрита виртуална карта се блокира и не може да се авторизира по никакъв начин ! Който твърди друго е изпаднал в някаква заблуда .... Точно така. Не може да се авторизира от друг търговец след изтриването. Случая на @Надя е друг обаче. Там вече е имало авторизация преди изтриването. Поради това парите са били изтеглени в последствие след като сметката е получила достатъчно наличност. 3
locke Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 Здравейте, на някой пратиха ли му имейл да предостави снимка отново на личната карта? Адресът е no-reply@revolut.com Като вляза в приложението също иска информацията. Дали причината не е, че преди няколко месеца ми изтече старата лична карта?
savagejo Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 преди 32 минути , locke каза: Здравейте, на някой пратиха ли му имейл да предостави снимка отново на личната карта? Адресът е no-reply@revolut.com Като вляза в приложението също иска информацията. Дали причината не е, че преди няколко месеца ми изтече старата лична карта? Да, но я изпратих през приложението.
Ilian359 Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 преди 40 минути , locke каза: Дали причината не е, че преди няколко месеца ми изтече старата лична карта? Естествено, че това е причината.
antea Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 моята не е изтекла, а пак ми поискаха да я кача, защото вече шофьорски книжки не важели, само че аз и първия път с личната карта съм се идентифицирала
Георги Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 преди 16 минути , antea каза: моята не е изтекла, а пак ми поискаха да я кача, защото вече шофьорски книжки не важели, само че аз и първия път с личната карта съм се идентифицирала И при мен така. Цитираха брекзит и потенциалния трансфер от британско към европейско дружество. 2
EliDion Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 Извинявам се ако е коментирано, но се пообърках вече. От левова сметка ДСК ако се направи превод, без карта, към револют е ЛВ как се третира, като между банков в лв. Или като международен Суифт
Гост Гост 23*6 Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 4 minutes ago, EliDion said: Извинявам се ако е коментирано, но се пообърках вече. От левова сметка ДСК ако се направи превод, без карта, към револют е ЛВ как се третира, като между банков в лв. Или като международен Суифт В Револют нямаш български IBAN в лева, така че такава операция ще мине през суифт. Затова и прилагаме топ-ъп през карти, особено за лева.
savagejo Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 преди 5 минути , georgebg каза: В Револют нямаш български IBAN в лева, така че такава операция ще мине през суифт. Затова и прилагаме топ-ъп през карти, особено за лева. А зареждане в евро? И не би трябвало да е суифт, а сепа. И друго, някой знае ли колко време отнема самия превод? 1
Vency Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 Вчера заредих с банков трансфер от ОББ (левова сметка) към Револют (20 евро) - мина за около час и половина и такса 90 стотинки. Топ-ъпа най-хубавото му БЕШЕ ,че ставаше мигновенно. Сега просто ще трябва да имам едно на ум.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 Just now, savagejo said: А зареждане в евро? И не би трябвало да е суифт, а сепа. И друго, някой знае ли колко време отнема самия превод? Зареждане в евро си е сепа превод. Колко време отнема зависи от банката, аз съм превеждал от германски IBAN към Револют и пристигат същия ден парите.
savagejo Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 В момента, georgebg каза: Зареждане в евро си е сепа превод. Колко време отнема зависи от банката, аз съм превеждал от германски IBAN към Револют и пристигат същия ден парите. от ДСК предполагам ще пристигат след месец 🙄
Doctor Who Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 преди 12 минути , Vency каза: Вчера заредих с банков трансфер от ОББ (левова сметка) към Револют (20 евро) - мина за около час и половина и такса 90 стотинки. Топ-ъпа най-хубавото му БЕШЕ ,че ставаше мигновенно. Сега просто ще трябва да имам едно на ум. А защо не от Виза на ОББ и зареждане в лева? Мигновено и безплатно. Вчера писах тук ... 2
Vency Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 Нямам я под ръка 🙂 А и мен ме интересува повече лимита. Имам виза от уникредит, но там ме порязаха с лимита. 500 евро за 24ч. 1
chandni Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 преди 21 часа, savagejo каза: А зареждане в евро? И не би трябвало да е суифт, а сепа. И друго, някой знае ли колко време отнема самия превод? преди 21 часа, savagejo каза: от ДСК предполагам ще пристигат след месец 🙄 Да се има предвид, че при междубанков трансфер от ДСК Директ, по подразбиране е сложена отметка на Swift, не на SEPA, нищо, че валутата е евро, та гледайте какво и как превеждате. Снощи си направих експеримент - превод на 19,60 лв от Revolut към Paysera, (БГ сметката в Юробанк), парите пристигнаха в Paysera в 16:54 днес. Превaлутирах в Paysera - дадоха ми точно 10€ без никаква такса, наредих нов SEPA превод от Paysera към Revolut и 4 минути по-късно Revolut “издрънча”, че са пристигнали 10€. За преводи от ПИБ, Алианц и Юробанк пише, че пристигат в Paysera до 30 минути, за ОББ в 9 и 18:30, за останалите банки - до 1 работен ден. 5
Звелина Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 преди 12 часа, antea каза: моята не е изтекла, а пак ми поискаха да я кача, защото вече шофьорски книжки не важели, само че аз и първия път с личната карта съм се идентифицирала Какво им изпратихте? И мен ме тормозят, а аз шофьорска книжка нямам и не съм им пращала😀 1
chandni Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 преди 8 минути , Звелина каза: Какво им изпратихте? Снимка от плажа... Съжалявам, не се сдържах, но какво друго може да изпрати освен лична карта и selfie със същата? преди 12 часа, antea каза: моята не е изтекла, а пак ми поискаха да я кача, защото вече шофьорски книжки не важели, само че аз и първия път с личната карта съм се идентифицирала 3
savagejo Публикувано: 28 януари, 2020 Публикувано: 28 януари, 2020 преди 21 минути , chandni каза: Да се има предвид, че при междубанков трансфер от ДСК Директ, по подразбиране е сложена отметка на Swift, не на SEPA, нищо, че валутата е евро, та гледайте какво и как превеждате. Снощи си направих експеримент - превод на 19,60 лв от Revolut към Paysera, (БГ сметката в Юробанк), парите пристигнаха в Paysera в 16:54 днес. Превлутирах в Paysera - дадоха ми точно 10€ без никаква такса, наредих нов SEPA превод от Paysera към Revolut и 4 минути по+късно Revolut “издрънча”, че са пристигнали 10€. За преводи от ПИБ, Алианц и Юробанк пише, че пристигат в Paysera до 30 минути, за ОББ ´в 9 и 18:30, за останалите банки - до 1 работен ден. Да, това го видях за Swift-a, но напослеък преглеждам всичко лупа заради тъпите им такси. Резултата е: Сепа превод, пуснат снощи (т.е извън работно време), в евро по курс 1.96, с 1 лв такса. Пристигнаха днес малко след 16:00.
mililia Публикувано: 29 януари, 2020 Публикувано: 29 януари, 2020 Трябва да се изпрати паспорт. При лична карта също искат потвърждение с друг документ.
bad kid Публикувано: 29 януари, 2020 Публикувано: 29 януари, 2020 И аз бях пратил лична карта при регистрация и сега пак същата пратих, казаха ми че идентификацията е минала. 1
ruil4o Публикувано: 29 януари, 2020 Публикувано: 29 януари, 2020 И аз така.... На жена ми също искат.... Явно някой хакер им е разбил защитата и е изтеглил всики лични данни, а може да ги е изтрил и сега си ги събират отново 😄 1
chandni Публикувано: 29 януари, 2020 Публикувано: 29 януари, 2020 преди 51 минути , mililia каза: Трябва да се изпрати паспорт. При лична карта също искат потвърждение с друг документ. Аз първия път точно с международен паспорт се верифицирах, а при повторното искане - с ЛК. Баща ми и двата пъти се верифицира с ЛК.
Mut ant Публикувано: 29 януари, 2020 Публикувано: 29 януари, 2020 А защо трябва да се верифицирате по два пъти? Аз го направих веднъж при откриване на акаунта.
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега