Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
On 2/13/2020 at 4:36 PM, chandni said:

Не. Входящите преводи в лева и в евро са безплатни. Виж, ако преведеш към доларова сметка, със сигурност ще го "жулнат" с такса.

Преди месец направих превод $390 до доларова сметка в Банка ДСК без никаква такса - нито изходяща, нито входяща 🙂

Публикувано:
преди 6 минути , bobybc каза:

Преди месец направих превод $390 до доларова сметка в Банка ДСК без никаква такса - нито изходяща, нито входяща 🙂

Сигурен ли си, че в това, което твърдиш? Защото аз съм.

DSK_Vhodiasht.png

Публикувано:

Превода беше към Usit Colours за бригада в САЩ. Специално се обадих да питам дали са получили пълната сума , защото и аз подозирах че ще има входяща такса . Подтвърдиха, че всичко е наред.

Публикувано:

Usit Colors може да имат някакви специални договорености с ДСК - няма как да гадаем, нито да сме сигурни какви такси са платили и дали просто таксата, която ДСК им удържа, не е била включена в тези $390. Фактът е, че за "простосмъртни" клиенти, действа тарифата, която съм публикувала в предишния пост.

• Харесвам 2
Публикувано:

Револют променяли ли са си официалния адрес след Брекзит ?  Последно уж беше този : 7 Westferry Circus, Canary Wharf, London E14 4HD, United Kingdom 

Публикувано:
преди 5 минути , neuromancer каза:

Ако КК не отчита зареждането като паричен трансфер, а плащане на ПОС

Дори и тогава няма кешбек.

Публикувано:
преди 58 минути , WanderlustME каза:

Има ли някакъв начин да се зареди Револют с КК и в същото време да се запази кешбека на КК? 😁

Не

Публикувано:

Здравейте, според вас достатъчно сигурни ли са т.нар. "сейфове" в приложението на Revolut? Могат ли парите по някакъв магически начин да се източат и да останеш с празни ръце? 😀 

Публикувано:
преди 26 минути , Win98 каза:

Здравейте, според вас достатъчно сигурни ли са т.нар. "сейфове" в приложението на Revolut? Могат ли парите по някакъв магически начин да се източат и да останеш с празни ръце? 😀 

Това да не е КТБ? 😂

• Смея се 2
Публикувано:

Колко да са сигурни,  колкото и лимитите които може да настроиш или блокирането на карта.

Ако успеят да ти вземат само данните за карта вършат работа. Ако успеят да ти хакнат акаунта, тогава нищо не е сигурно.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Win98 каза:

сигурни ли са т.нар. "сейфове" в приложението на Revolut?

на тоя свят има само едно абсолютно сигурно нещо ...

• Харесвам 1
Публикувано:

Лесния начин да ти хакнат акаунта е да ти вземат телефона. Ама тогава няма да има нужда да ти хакват акаунта. По важно е да се отбележи, че Револют все още нямат лиценз и влоговете не са гарантирани. Ако решат да фалират например няма да видим ни пари ни сейфове. Аз си държа парите в Монзо. Там си има гаранция за влоговете до 100к паунда. Дори дават и лихва а също и малки кредити, когато нещо не ти достигне. За българи регистрацията в Монезе е по лесна. Също имат лиценз и гаранция до 100к. евро.

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:

Здравейте! Новак съм и моля да бъда извинен за наивните си въпроси. Предстои ми пътуване до Индия. Във връзка с това вече имам и карта Revolut към сметка в ОББ. Въпросът ми е как да постъпя - да внеса левове и да тегля на място от банкомат? Или е необходимо да превалутирам левовете в долари (или евро) преди да ги изтегля?

Публикувано:
преди 3 минути , w_poov каза:

Здравейте! Новак съм и моля да бъда извинен за наивните си въпроси. Предстои ми пътуване до Индия. Във връзка с това вече имам и карта Revolut към сметка в ОББ. Въпросът ми е как да постъпя - да внеса левове и да тегля на място от банкомат? Или е необходимо да превалутирам левовете в долари (или евро) преди да ги изтегля?

1. Как имаш карта Revolut към сметка в ОББ ? Имаш карта Revolut и отделно сметка в  ОББ може би ?

2. Относно тегленето - нали знаеш че има лимит на теглене 200Е на всеки 30 дни ( май бяха 200 при стандартната карта).

Публикувано:
преди 34 минути , funny каза:

1. Как имаш карта Revolut към сметка в ОББ ? Имаш карта Revolut и отделно сметка в  ОББ може би ?

2. Относно тегленето - нали знаеш че има лимит на теглене 200Е на всеки 30 дни ( май бяха 200 при стандартната карта).

Да, захранвам картата само от сметка в ОББ. Що се отнася до лимита - не знаех. На ОББ ли е той или на Revolut? И как в края на краищата да процедирам?

Публикувано:

На Револут е. След това имаш такса. 

Според мен си вземи долари или рупии от България и после при нужда си изтегли, ако не ти стигне кеша.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , w_popov каза:

Да, захранвам картата само от сметка в ОББ. Що се отнася до лимита - не знаех. На ОББ ли е той или на Revolut? И как в края на краищата да процедирам?

Защо не изкарате още 1-2 карти на името на ваши близки и лимита ще стане троен.Аз имам 2.

преди 18 часа, lz3wz каза:

Лесния начин да ти хакнат акаунта е да ти вземат телефона. Ама тогава няма да има нужда да ти хакват акаунта. По важно е да се отбележи, че Револют все още нямат лиценз и влоговете не са гарантирани. Ако решат да фалират например няма да видим ни пари ни сейфове. Аз си държа парите в Монзо. Там си има гаранция за влоговете до 100к паунда. Дори дават и лихва а също и малки кредити, когато нещо не ти достигне. За българи регистрацията в Монезе е по лесна. Също имат лиценз и гаранция до 100к. евро.

А transferwise имат ли лиценз.Аз имам тях,Revolut и Монезе.    В Revolut имам към 500 лв,дали да не ги изтегля и да вкарвам пари само като пътувам.

Публикувано:

Здравейте, как мога да изкарам извлечение за конкретна транзакция или поне за определен ден. Виждам възможност само за цял месец без възможност да маркирам конкретния превод

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.