IVM Публикувано: 14 февруари, 2020 Публикувано: 14 февруари, 2020 преди 1 минута , atrencheva каза: При мен проблемът е с отменен полет,но ще го опиша в по-правилната тема
bobybc Публикувано: 16 февруари, 2020 Публикувано: 16 февруари, 2020 On 2/13/2020 at 4:36 PM, chandni said: Не. Входящите преводи в лева и в евро са безплатни. Виж, ако преведеш към доларова сметка, със сигурност ще го "жулнат" с такса. Преди месец направих превод $390 до доларова сметка в Банка ДСК без никаква такса - нито изходяща, нито входяща 🙂
chandni Публикувано: 16 февруари, 2020 Публикувано: 16 февруари, 2020 преди 6 минути , bobybc каза: Преди месец направих превод $390 до доларова сметка в Банка ДСК без никаква такса - нито изходяща, нито входяща 🙂 Сигурен ли си, че в това, което твърдиш? Защото аз съм.
bobybc Публикувано: 16 февруари, 2020 Публикувано: 16 февруари, 2020 Превода беше към Usit Colours за бригада в САЩ. Специално се обадих да питам дали са получили пълната сума , защото и аз подозирах че ще има входяща такса . Подтвърдиха, че всичко е наред.
chandni Публикувано: 16 февруари, 2020 Публикувано: 16 февруари, 2020 Usit Colors може да имат някакви специални договорености с ДСК - няма как да гадаем, нито да сме сигурни какви такси са платили и дали просто таксата, която ДСК им удържа, не е била включена в тези $390. Фактът е, че за "простосмъртни" клиенти, действа тарифата, която съм публикувала в предишния пост. 2
Capitan Morgan Публикувано: 20 февруари, 2020 Публикувано: 20 февруари, 2020 Револют променяли ли са си официалния адрес след Брекзит ? Последно уж беше този : 7 Westferry Circus, Canary Wharf, London E14 4HD, United Kingdom
WanderlustME Публикувано: 20 февруари, 2020 Публикувано: 20 февруари, 2020 Има ли някакъв начин да се зареди Револют с КК и в същото време да се запази кешбека на КК? 😁
neuromancer Публикувано: 20 февруари, 2020 Публикувано: 20 февруари, 2020 Ако КК не отчита зареждането като паричен трансфер, а плащане на ПОС
chandni Публикувано: 20 февруари, 2020 Публикувано: 20 февруари, 2020 преди 5 минути , neuromancer каза: Ако КК не отчита зареждането като паричен трансфер, а плащане на ПОС Дори и тогава няма кешбек.
cybersimo Публикувано: 20 февруари, 2020 Публикувано: 20 февруари, 2020 преди 58 минути , WanderlustME каза: Има ли някакъв начин да се зареди Револют с КК и в същото време да се запази кешбека на КК? 😁 Не
Win98 Публикувано: 24 февруари, 2020 Публикувано: 24 февруари, 2020 Здравейте, според вас достатъчно сигурни ли са т.нар. "сейфове" в приложението на Revolut? Могат ли парите по някакъв магически начин да се източат и да останеш с празни ръце? 😀
WanderlustME Публикувано: 24 февруари, 2020 Публикувано: 24 февруари, 2020 преди 26 минути , Win98 каза: Здравейте, според вас достатъчно сигурни ли са т.нар. "сейфове" в приложението на Revolut? Могат ли парите по някакъв магически начин да се източат и да останеш с празни ръце? 😀 Това да не е КТБ? 😂 2
Климент Публикувано: 24 февруари, 2020 Публикувано: 24 февруари, 2020 Колко да са сигурни, колкото и лимитите които може да настроиш или блокирането на карта. Ако успеят да ти вземат само данните за карта вършат работа. Ако успеят да ти хакнат акаунта, тогава нищо не е сигурно. 2
Win98 Публикувано: 24 февруари, 2020 Публикувано: 24 февруари, 2020 Значи горе-долу работата е подобна на онлайн банкирането на българските банки.
Фил Публикувано: 24 февруари, 2020 Публикувано: 24 февруари, 2020 преди 1 час, Win98 каза: сигурни ли са т.нар. "сейфове" в приложението на Revolut? на тоя свят има само едно абсолютно сигурно нещо ... 1
lz3wz Публикувано: 24 февруари, 2020 Публикувано: 24 февруари, 2020 Лесния начин да ти хакнат акаунта е да ти вземат телефона. Ама тогава няма да има нужда да ти хакват акаунта. По важно е да се отбележи, че Револют все още нямат лиценз и влоговете не са гарантирани. Ако решат да фалират например няма да видим ни пари ни сейфове. Аз си държа парите в Монзо. Там си има гаранция за влоговете до 100к паунда. Дори дават и лихва а също и малки кредити, когато нещо не ти достигне. За българи регистрацията в Монезе е по лесна. Също имат лиценз и гаранция до 100к. евро. 3 1
w_popov Публикувано: 25 февруари, 2020 Публикувано: 25 февруари, 2020 Здравейте! Новак съм и моля да бъда извинен за наивните си въпроси. Предстои ми пътуване до Индия. Във връзка с това вече имам и карта Revolut към сметка в ОББ. Въпросът ми е как да постъпя - да внеса левове и да тегля на място от банкомат? Или е необходимо да превалутирам левовете в долари (или евро) преди да ги изтегля?
funny Публикувано: 25 февруари, 2020 Публикувано: 25 февруари, 2020 преди 3 минути , w_poov каза: Здравейте! Новак съм и моля да бъда извинен за наивните си въпроси. Предстои ми пътуване до Индия. Във връзка с това вече имам и карта Revolut към сметка в ОББ. Въпросът ми е как да постъпя - да внеса левове и да тегля на място от банкомат? Или е необходимо да превалутирам левовете в долари (или евро) преди да ги изтегля? 1. Как имаш карта Revolut към сметка в ОББ ? Имаш карта Revolut и отделно сметка в ОББ може би ? 2. Относно тегленето - нали знаеш че има лимит на теглене 200Е на всеки 30 дни ( май бяха 200 при стандартната карта).
iMari Публикувано: 25 февруари, 2020 Публикувано: 25 февруари, 2020 преди 23 часа, Фичо каза: на тоя свят има само едно абсолютно сигурно нещо ... такса превалутиране на ДСК?
w_popov Публикувано: 25 февруари, 2020 Публикувано: 25 февруари, 2020 преди 34 минути , funny каза: 1. Как имаш карта Revolut към сметка в ОББ ? Имаш карта Revolut и отделно сметка в ОББ може би ? 2. Относно тегленето - нали знаеш че има лимит на теглене 200Е на всеки 30 дни ( май бяха 200 при стандартната карта). Да, захранвам картата само от сметка в ОББ. Що се отнася до лимита - не знаех. На ОББ ли е той или на Revolut? И как в края на краищата да процедирам?
Тони Публикувано: 25 февруари, 2020 Публикувано: 25 февруари, 2020 На Револут е. След това имаш такса. Според мен си вземи долари или рупии от България и после при нужда си изтегли, ако не ти стигне кеша. 1
dimitrov6 Публикувано: 25 февруари, 2020 Публикувано: 25 февруари, 2020 преди 1 минута , w_popov каза: Да, захранвам картата само от сметка в ОББ. Що се отнася до лимита - не знаех. На ОББ ли е той или на Revolut? И как в края на краищата да процедирам? Защо не изкарате още 1-2 карти на името на ваши близки и лимита ще стане троен.Аз имам 2. преди 18 часа, lz3wz каза: Лесния начин да ти хакнат акаунта е да ти вземат телефона. Ама тогава няма да има нужда да ти хакват акаунта. По важно е да се отбележи, че Револют все още нямат лиценз и влоговете не са гарантирани. Ако решат да фалират например няма да видим ни пари ни сейфове. Аз си държа парите в Монзо. Там си има гаранция за влоговете до 100к паунда. Дори дават и лихва а също и малки кредити, когато нещо не ти достигне. За българи регистрацията в Монезе е по лесна. Също имат лиценз и гаранция до 100к. евро. А transferwise имат ли лиценз.Аз имам тях,Revolut и Монезе. В Revolut имам към 500 лв,дали да не ги изтегля и да вкарвам пари само като пътувам.
Betisha Публикувано: 25 февруари, 2020 Публикувано: 25 февруари, 2020 Здравейте, как мога да изкарам извлечение за конкретна транзакция или поне за определен ден. Виждам възможност само за цял месец без възможност да маркирам конкретния превод
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега