Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 минути , Betisha каза:

Здравейте, как мога да изкарам извлечение за конкретна транзакция или поне за определен ден. Виждам възможност само за цял месец без възможност да маркирам конкретния превод

Намираш транзакцията в движението по сметката и я отваряш от там, след което можеш да я отпечата на принтер или PDF, запазвайки я на телефона. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, w_popov каза:

Или е необходимо да превалутирам левовете в долари (или евро) преди да ги изтегля?

Не е необходимо, превалутира се автоматично, ако нямаш сметка в рупии. Ако искаш да дебнеш изгоден курс, трябва да отвориш сметка в рупии (не знам дали може).

Публикувано:

Пак някакви мъки с зареждането на революта с карти на Уникредит. Сега се чупи връзката при 3DS оторизацията. 

След скандал с дебилният съпорт на революта си признаха, че имат проблем. Ама не им били казали.

Мисля че ще приключа с революта съвсем скоро.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 часа, w_popov каза:

сДа, захранвам картата само от сметка в ОББ. Що се отнася до лимита - не знаех. На ОББ ли е той или на Revolut? И как в края на краищата да процедирам?

Процедирай така: Понеже няма сметка в рупии, ако теглиш или харчиш уикенда ще имаш  плюс 1% такса, затова ползвай картата само през Понеделник до Петък. Когато теглиш пари не тегли над 450 лв на месец защото след това има такса 2%.

Публикувано:
На 24.02.2020 г. в 9:22, Win98 каза:

Здравейте, според вас достатъчно сигурни ли са т.нар. "сейфове" в приложението на Revolut? Могат ли парите по някакъв магически начин да се източат и да останеш с празни ръце? 😀 

Револют засега не е банка и парите не са гарантирани (до 100 000 евро като при банка), освен това не бих си държал много пари при руснаци, револют са руснаци от лондон.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Фичо каза:

Защо мислиш така? - ЦЪК

ами казват си че ако нямаш full current account което ние нямаме не са защитени

If you choose to open a full current account with Revolut Bank in the future, any funds you deposit will be protected up to €100,000 under the European Deposit Insurance Scheme (EDIS).

It's worth pointing out that this scheme is not currently in place, so your current funds with Revolut remain safeguarded in accounts with a tier one UK bank, as per our obligations under the e-money regulations.

Публикувано:
преди 3 минути , chandni каза:

image.png

Да те са казали че парите ми са в барклис или ллойдс и за запазени по този начин, но лично аз не бих разчитал защото не са покрити от закон, тук повече прилича на честна дума. Еми погледнах по интерннет и хората не съветват да си спестяваш в револют или да си получаваш заплатата там, защото револют засега не е банка казват.

Публикувано:
преди 5 часа, Vency каза:

Пак някакви мъки с зареждането на революта с карти на Уникредит. Сега се чупи връзката при 3DS оторизацията. 

След скандал с дебилният съпорт на революта си признаха, че имат проблем. Ама не им били казали.

Така е от 4 години, споко.

Публикувано:
On 2/25/2020 at 4:11 PM, Vency said:

бял екран на стъпка Verification ли излиза? Опитай да скролнеш надолу и ще ти излезе формата за 3D паролата

Публикувано:
преди 46 минути , bobybc каза:

бял екран на стъпка Verification ли излиза? Опитай да скролнеш надолу и ще ти излезе формата за 3D паролата

Сега е нормално. Благодаря все пак.

Публикувано:

В момента не мога да си заредя картата от ПИБ. В револют пише , че имат някакви ап ишуус и им работят най-добрите инжинери. Някой с повече информация? 

Публикувано:
преди 6 часа, T.E.Lawrence каза:

Това сме го коментирали доста, както и че тайландският бат е от изключенията с доста по-лош обменен курс.

Не е чак толкова лош курса, сравнявайки с други неща, чейндж бюра и т.н. ама тези  220 са си кофти  

Публикувано:

Здравейте, 2 часа след кацането в Пном Пен ,теглих малко кеш и след 30мин. се усетих че съм забравил картата в банкомата с видео наблюдение или е паднала някъде.Замразих я веднага през приложението и съответно подадох сигнал за изгубена/открадната.Сега имам в нея едни 1000 еврака блокирани. Вкарах се във филм и много се напрегнах.. Някой със съвет какво да предприема? 

Публикувано:

Какви други карти имаш в себе си.

Прехвърли 1000 евро на приятел с Револут, той да зареди някоя от наличните в тебе.

преди 5 минути , tzlatarov stoichev каза:

Здравейте, 2 часа след кацането в Пном Пен ,теглих малко кеш и след 30мин. се усетих че съм забравил картата в банкомата с видео наблюдение или е паднала някъде.Замразих я веднага през приложението и съответно подадох сигнал за изгубена/открадната.Сега имам в нея едни 1000 еврака блокирани. Вкарах се във филм и много се напрегнах.. Някой със съвет какво да предприема? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , tzlatarov stoichev каза:

Прати ги през приложението на някой . Не  би трябвало да е проблем. Защо са блокирани? Те блокират картата не целия акаунт.

Публикувано:

Би трябвало да можеш да ги прехвърлиш другаде с банков трансфер. Или да си отвориш виртуална карта, с която да плащаш онлайн. Това за успокоение, че не ги губиш, иначе на място е добре да имаш и други карти. Ако не, Уестърн Юнион напр.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам Sparkasse немска дебитна. А също и наша приятелка с която сме заедно също е с Револют. Май ще е най-добре да ги метна още сега на нея?

• Харесвам 2
Публикувано:

Ако нямате други карти,да ви пратят пари през Western union

преди 8 минути , tzlatarov stoichev каза:

Публикувано:
преди 1 минута , tzlatarov stoichev каза:

Имам Sparkasse немска дебитна. А също и наша приятелка с която сме заедно също е с Револют. Май ще е най-добре да ги метна още сега на нея?

Идеалният вариант!

Публикувано:
преди 1 минута , tzlatarov stoichev каза:

Пращай и ги и се надявай да не избяга с тях 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.