Tanyu Zlatarov Публикувано: 28 февруари, 2020 Публикувано: 28 февруари, 2020 Пфу , ще отървем кожата значи, тя е със стандартна карта и ми каза че има лимит от 450 лв на месец за дърпане или нещо такова..При вас така ли е ? При допълнителен абонамент се вдига лимита ?
Doctor Who Публикувано: 28 февруари, 2020 Публикувано: 28 февруари, 2020 преди 4 минути , tzlatarov stoichev каза: Пфу , ще отървем кожата значи, тя е със стандартна карта и ми каза че има лимит от 450 лв на месец за дърпане или нещо такова..При вас така ли е ? При допълнителен абонамент се вдига лимита ? Плащайте с карта където може, лимита е за КЕШ. Писах по-горе - от револута да преведе към друга твоя карта /ако имаш налична/. Не навсякъде при теглене курса е лош. Даден ти е съвет и за Уестърн Юнион. 1
Tanyu Zlatarov Публикувано: 28 февруари, 2020 Публикувано: 28 февруари, 2020 Успях да дръпна 70 и ми тупна 5$ такса. Ще пада търсене за банкомати,при които няма такава. За това се чудя дали да не ги хвърля на приятел ,който идва след 2 дни тук.. Той ще може да ги изтегли и обмени в долари още в София..И да бръмча доларите в кеш.. Пълен цирк седнахме в уж квалитетно заведение и на финала неможем да платим с карта... Затова и стана целия цирк, тръгнах да тегля от банкомат и изгубих Картата..Както беше казал човека Cash is King.
Mut ant Публикувано: 28 февруари, 2020 Публикувано: 28 февруари, 2020 1 hour ago, tzlatarov stoichev said: Пфу , ще отървем кожата значи, тя е със стандартна карта и ми каза че има лимит от 450 лв на месец за дърпане или нещо такова..При вас така ли е ? При допълнителен абонамент се вдига лимита ? 450 лв. е необлагаемия месечен лимит. От там нагоре ти слага 2% такса. Не знам да има иначе лимит за теглене. Не че не възможно де.
Mut ant Публикувано: 28 февруари, 2020 Публикувано: 28 февруари, 2020 2 hours ago, tzlatarov stoichev said: Здравейте, 2 часа след кацането в Пном Пен ,теглих малко кеш и след 30мин. се усетих че съм забравил картата в банкомата с видео наблюдение или е паднала някъде.Замразих я веднага през приложението и съответно подадох сигнал за изгубена/открадната.Сега имам в нея едни 1000 еврака блокирани. Вкарах се във филм и много се напрегнах.. Някой със съвет какво да предприема? Обръщаш евраците в долараци. С долараците си купуваш некви акции. Сега са много евтини. Като ти дойде новата карта - обратната схема и ще се радвам да споделиш евраците колко са станали.
dobsov Публикувано: 28 февруари, 2020 Публикувано: 28 февруари, 2020 Има ли възможност за теглене от ePay микросметка към Револют карта с възможно най-малка такса?
ivo_121212 Публикувано: 29 февруари, 2020 Публикувано: 29 февруари, 2020 Ако на някой му се е случвало да помогне- тегля си аз 100 лв от ATM на ЦКБ тук в София (Студентски град), банкомата мисли 10 минути и накрая ми задържа картата и не ми пусна парите, естествено ги отчете за изтеглени. Сега какво правя ? Звъня на ЦКБ ли ?
t_petkov Публикувано: 29 февруари, 2020 Публикувано: 29 февруари, 2020 7 minutes ago, ivo_121212 said: Ако на някой му се е случвало да помогне- тегля си аз 100 лв от ATM на ЦКБ тук в София (Студентски град), банкомата мисли 10 минути и накрая ми задържа картата и не ми пусна парите, естествено ги отчете за изтеглени. Сега какво правя ? Звъня на ЦКБ ли ? На самия банкомат трябва да има изписан номер на банката при проблеми с банкомата. Звъните и обяснявате ситуацията и те трябва да съдействат. 1
ivo_121212 Публикувано: 29 февруари, 2020 Публикувано: 29 февруари, 2020 преди 2 минути , t_petkov каза: На самия банкомат трябва да има изписан номер на банката при проблеми с банкомата. Звъните и обяснявате ситуацията и те трябва да съдействат. Звъннах вече - казаха ми, че до няколко часа ще върнат сумата, а картата ще я върнат на Револют. Чатя току що на live чата на револют - веднага върнаха парите по сметката и ми написа да си блокирам картата и след малко ще ми кажат как ще ми върнат картата....бързо стана 1
ivo_121212 Публикувано: 29 февруари, 2020 Публикувано: 29 февруари, 2020 преди 14 минути , ivo_121212 каза: Звъннах вече - казаха ми, че до няколко часа ще върнат сумата, а картата ще я върнат на Револют. Чатя току що на live чата на револют - веднага върнаха парите по сметката и ми написа да си блокирам картата и след малко ще ми кажат как ще ми върнат картата....бързо стана И ако на някой е от полза-поръчваш си нова карта като таксата за доставка ти я анулират. Извода май е само с Револют комуникация, много добре съдействат и са бързи 🙂 5
Viko Публикувано: 29 февруари, 2020 Публикувано: 29 февруари, 2020 7 hours ago, ivo_121212 said: И ако на някой е от полза-поръчваш си нова карта като таксата за доставка ти я анулират. Извода май е само с Револют комуникация, много добре съдействат и са бързи 🙂 Темата е по-информативна дори от Финтех групата във ФБ. Жестоко. 😄 🙂 2
dobsov Публикувано: 8 март, 2020 Публикувано: 8 март, 2020 На 28.02.2020 г. в 23:21, dobsov каза: Има ли възможност за теглене от ePay микросметка към Револют карта с възможно най-малка такса? Някой? 😼
Радослав Публикувано: 8 март, 2020 Публикувано: 8 март, 2020 Вариант е да направиш превод от микросметка към банковата сметка на дебитна или кредитна карта. В моя случай това е ПИБ. Таксата за превода е 80ст. После топ-ъпването към Револют е безплатно.
FluffyElke Публикувано: 10 март, 2020 Публикувано: 10 март, 2020 Добро утро. Моля за малко помощ. От тази сутрин като се опитам да се логна било то с пръстов отпечатък или с парола, приложението се затваря. Благодаря ви ако имате решение на проблема. Чудих се дали да го преинсталирам и какви главоболия ще ми създаде това?
Doctor Who Публикувано: 10 март, 2020 Публикувано: 10 март, 2020 преди 2 часа, FluffyElke каза: Добро утро. Моля за малко помощ. От тази сутрин като се опитам да се логна било то с пръстов отпечатък или с парола, приложението се затваря. Благодаря ви ако имате решение на проблема. Чудих се дали да го преинсталирам и какви главоболия ще ми създаде това? Имаха обявена профилактика за днес, а вариантите са три: 1. Опитване по-късно 2. Проверка за актуализация 3. Преинсталиране, което не създава проблеми - верифицира се телефонния номер и се потвърждава пощата дадена при регистрация. Ако не се получи следва контакт по електронната поща. 1
Alexander Публикувано: 10 март, 2020 Публикувано: 10 март, 2020 Скоро ми изтича картата. Сами ли изпращат новата или трябва да правя аз нещо по въпроса? Има ли различни опции за изпращане?
dimitrov6 Публикувано: 10 март, 2020 Публикувано: 10 март, 2020 преди 1 час, Alexander каза: Скоро ми изтича картата. Сами ли изпращат новата или трябва да правя аз нещо по въпроса? Има ли различни опции за изпращане? Пращат това съобщение на мейла За съжаление, всичко хубаво си има своя край и изглежда, че вашата карта на Revolut с последни цифри 0928 ще изтече след 21 дни. 😦 Не се притеснявайте, няма нужда да се паникьосвате. Просто следвайте тези лесни стъпки и ще ви изпратим нова карта безплатно. Така е редно. Уверете се, че разполагате с най-новата версия на приложението Докоснете раздела Карти в приложението Докоснете бутона Замяна под изображението на картата Безплатна експресна доставка с проследяване е достъпна за потребителите на Metal и Premium Ако не сте потребители на Metal или Premium, може да изберете безплатна стандартна доставка или да платите за експресна доставка, за да получите по-бързо картата си Ако новата ви карта се изпраща с експресна доставка, трябва да я получите в рамките на 3 работни дни. Ако картата ви се изпраща чрез стандартна доставка, трябва да я получите в рамките на 9 работни дни. Ако планирате да пътувате, дори можем да изпратим картата на адрес в чужбина. Звучи страхотно, нали? И не забравяйте, че трябва да направите контактно плащане с чип и ПИН код, преди да активирате безконтактно. 2
Slavimir Публикувано: 12 март, 2020 Публикувано: 12 март, 2020 Revolut започва да предлага търговия със злато Новата услуга ще е достъпна само за потребителите с платените планове Premium и Metal! 1
chandni Публикувано: 12 март, 2020 Публикувано: 12 март, 2020 Цитат Card payments, currency exchange, transfers and other in-app features are not currently working. We are working on a fix and aim to have it resolved shortly. We’re sorry about this. Thanks for your patience.
Mut ant Публикувано: 17 март, 2020 Публикувано: 17 март, 2020 On 3/12/2020 at 6:01 PM, Slavimir said: Revolut започва да предлага търговия със злато Новата услуга ще е достъпна само за потребителите с платените планове Premium и Metal! Револютското злато на коя борса и от кой брокер се предлага?
Branko Публикувано: 18 март, 2020 Публикувано: 18 март, 2020 Единствената онлайн банка, която има повече от 10 милиона потребители по целия свят, обяви в сряда, че стартира Revolut Junior, приложение, насочено към деца на възраст между 7 и 17 години https://www.cnbc.com/amp/2020/03/18/revolut-junior-british-challenger-bank-launches-accounts-for-children.html 4
Alexander Публикувано: 18 март, 2020 Публикувано: 18 март, 2020 Веднага ще се възползвам за дъщеря ми
Branko Публикувано: 18 март, 2020 Публикувано: 18 март, 2020 Сподели ако успееш,че за сега е само за акаунти във Великобритания 2
WanderlustME Публикувано: 18 март, 2020 Публикувано: 18 март, 2020 преди 1 час, Alexander каза: Веднага ще се възползвам за дъщеря ми Цитат Initially, Revolut Junior will only be available to the children of U.K. Premium and Metal customers – those who pay for the two top-tier accounts offered by the company – before being expanded to the children of customers with free accounts and in other regions. преди 2 часа, Branko каза: Единствената онлайн банка Револют не е банка 🙂
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега