Радослав Публикувано: 24 март, 2020 Публикувано: 24 март, 2020 Ако ще теглиш уикенда, обърни ги предварително в лева. През седмицата е по добър курса. 1
ruil4o Публикувано: 25 март, 2020 Публикувано: 25 март, 2020 On 3/19/2020 at 7:19 PM, stanislavpp said: Виждам, че щатските революти вече имат собствен номер на банкова сметка , еквивалент на IBAN. При проверка в левовата сметка, излиза надпис “account details coming soon”. каква е разликата? Как мога да имам "щатска сметка"?
neuromancer Публикувано: 25 март, 2020 Публикувано: 25 март, 2020 преди 3 часа, ruil4o каза: каква е разликата? Как мога да имам "щатска сметка"? Сметката е в щатска банка (в момента нашите са английски) Като сложиш щатски адрес за доставка и телефон при регистрацията 1
Branko Публикувано: 25 март, 2020 Публикувано: 25 март, 2020 Някой навремето беше пуснал и линк за кои банкомати са без такси в целия свят. Ето го ъпдейтнат от 17.01.2020 https://www.dropbox.com/s/ajifjmncdazhzm6/Revolut_FreeATM.xlsx?dl=0 3
cybersimo Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 Днес, точно в 11:19 ч наредих превод в евро от сметката ми в Револют към евровата ми сметка в ДСК. За мое най-голямо учудване в 15:30 получих СМС, че парите са постъпили по сметката ми. А съм сигурен, че са били и преди това, защото обикновено СМС-те се бавят. Това надмина и най-смелите ми представи за скорост от EU към българска банка. Дано не съм лош пророк, но друг път когато съм го правил това е отнемало минимум 1 цял работен ден - и на втория ги получавам. Честно да си кажа ги очаквах в понеделник към края на работния ден 3
rip Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 преди 10 минути , cybersimo каза: Днес, точно в 11:19 ч наредих превод в евро от сметката ми в Револют към евровата ми сметка в ДСК. За мое най-голямо учудване в 15:30 получих СМС, че парите са постъпили по сметката ми. А съм сигурен, че са били и преди това, защото обикновено СМС-те се бавят. Това надмина и най-смелите ми представи за скорост от EU към българска банка. Дано не съм лош пророк, но друг път когато съм го правил това е отнемало минимум 1 цял работен ден - и на втория ги получавам. Честно да си кажа ги очаквах в понеделник към края на работния ден Това явно е по-скоро похвално за Револют, отколкото за ДСК 🙂 1
Фил Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 Като че ли вече има възможност за disposable виртуална карта и за обикновени (не премиум) акаунти. Току-що си направих. Не знам дали е нещо ново и откога е. 7
cybersimo Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 преди 2 часа, rip каза: Това явно е по-скоро похвално за Револют, отколкото за ДСК 🙂 Всъщност си прав. Ако може мнението да се премести в темата за Револют
Георги Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 преди 2 часа, rip каза: Това явно е по-скоро похвално за Револют, отколкото за ДСК 🙂 преди 8 минути , cybersimo каза: Всъщност си прав. Ако може мнението да се премести в темата за Револют Всъщност кой точно и как отговаря за скоростта на банковите трансфери? Как е ясно, че е похвално за Револют?
cybersimo Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 В момента, Георги каза: Всъщност кой точно и как отговаря за скоростта на банковите трансфери? Как е ясно, че е похвално за Револют? Според мен след като превода пристигне в ДСК, няма причина да се бави отразяването му в сметката ми и те го правят веднага. Така както са го правили и преди. Явно оптимизацията на "пътя" на превода от Револют е повлияло на това превода да пристига в пъти по-бързо от преди. Не виждам каква роля може да имат ДСК в случая за по-бързото му пристигане, освен ако това не е правено ръчно за всеки превод. И сега да кажем нямат никаква работа и го правят бързо 1
Георги Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 преди 1 минута , cybersimo каза: Според мен след като превода пристигне в ДСК, няма причина да се бави отразяването му в сметката ми и те го правят веднага. Така както са го правили и преди. Явно оптимизацията на "пътя" на превода от Револют е повлияло на това превода да пристига в пъти по-бързо от преди. Не виждам каква роля може да имат ДСК в случая за по-бързото му пристигане, освен ако това не е правено ръчно за всеки превод. И сега да кажем нямат никаква работа и го правят бързо Е явно е до напасване на системи по средата, не съм сигурен коя е водещата - изпращата или получаващата. Анекдотен пример е освобождаването на блокирана сума, което обикновено се бави от банката, а не от доставчика на услугата.
cybersimo Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 В момента, Георги каза: Е явно е до напасване на системи по средата, не съм сигурен коя е водещата - изпращата или получаващата. Анекдотен пример е освобождаването на блокирана сума, което обикновено се бави от банката, а не от доставчика на услугата. Освобождаването на блокирана сума винаги се бави от доставчика на услугата. В повечето от случайте, рент-а-кар ти пишат имейл или ти казват "ще освободим сумата" и никога не го правят. Тогава идва дългото чакане в БГ банка 30-45 дни. Когато рент-а-кар са ми слагали кредитната карта на четеца и са ми давали бележка за освобождаване на авторизацията, парите винаги се връщат до 1-2-3 дни по сметката ми
Yto Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 Преди 1 час, Фичо каза: Като че ли вече има възможност за disposable виртуална карта и за обикновени (не премиум) акаунти. Току-що си направих. Не знам дали е нещо ново и откога е. И аз преди 2 дни. 1
chandni Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 преди 1 час, Фичо каза: Като че ли вече има възможност за disposable виртуална карта и за обикновени (не премиум) акаунти. Току-що си направих. Не знам дали е нещо ново и откога е. До 29.04.2020 1
stanislavpp Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 На 23.03.2020 г. в 15:23, Zlia каза: Зареждането на микросметка с превод от Револют е безплатно. Сигурен ли си? При мен има такса 2,90лв на 100лв , за зареждане на микро сметка с карта Револют , която е добавена в epay.bg като карта за захранване на микросметка.
zzxxcc Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 преди 25 минути , stanislavpp каза: Сигурен ли си? При мен има такса 2,90лв на 100лв , за зареждане на микро сметка с карта Револют , която е добавена в epay.bg като карта за захранване на микросметка. 2.9% е таксата на Ипей за захранване на микросметка с чуждестранни карти, тоест чрез картова транзакция. Чрез банков превод от Revolut към IBAN на микросметката (формат BGХХ ESPY 4004 ХХХХ ХХХХ ХХ) е безплатно. 3 1
Zlia Публикувано: 27 март, 2020 Публикувано: 27 март, 2020 преди 3 часа, stanislavpp каза: Сигурен ли си? При мен има такса 2,90лв на 100лв , за зареждане на микро сметка с карта Револют , която е добавена в epay.bg като карта за захранване на микросметка. Написал съм “ превод” не карта 😉
dobsov Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 На 27.03.2020 г. в 19:31, chandni каза: До 29.04.2020 ОК, доколкото разбирам картата се трие автоматично, след като се извърши трансакцията или бъркам? Ако е така, то какво се случва, ако по-нататък не сме получили услугата/продукта и трябва да се извърши Refund? Възпрепятства ли това, че картата вече е изтрита?
Гост Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 И аз се сдобих с disposable карта, почти без да искам 😃 Не ми е много ясно, това е безплатна "промоция" за обикновените потребители, можем ли да разчитаме, че я имаме и след края на кризата или е за някакъв период от време, който ми убягва?
zhivko7 Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 Преди 1 час, Надя каза: И аз се сдобих с disposable карта, почти без да искам 😃 Не ми е много ясно, това е безплатна "промоция" за обикновените потребители, можем ли да разчитаме, че я имаме и след края на кризата или е за някакъв период от време, който ми убягва? Мисля, че е до 29-ти април.
iva 80 Публикувано: 2 април, 2020 Публикувано: 2 април, 2020 Едно малко въпросче. Моята сестра ще я съкращават та да ви питам може ли картата Revolut да я ползва за получаване на обезщетението от борсата.И ако може къде може да се види IBAN на сметката
neuromancer Публикувано: 2 април, 2020 Публикувано: 2 април, 2020 Избираш си валутата и цъкаш Details, там е IBANа. Само че е британски, в UK.
iva 80 Публикувано: 2 април, 2020 Публикувано: 2 април, 2020 преди 7 минути , neuromancer каза: Избираш си валутата и цъкаш Details, там е IBANа. Само че е британски, в UK. Извинявай но не съм много веща в тези неща и не разбирам къде да влезна за да видя IBAN.Ако може по просто да ми го обясните.
neuromancer Публикувано: 2 април, 2020 Публикувано: 2 април, 2020 Влизаш в приложението, долу вдясно Account, после избираш валута ако трябва и после details
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега