Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:

Днес В 9:00 сутринта  през 1 минута пуснах преводи от Райфайзен към ПИБ и от Револют към испанска банка.

В 12:30 парите бяха в испанската банка, в ПИБ още няма нищо.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Фичо каза:

Откъде/как се подава заявление за оспорване на транзакция с револютска карта? 

В техния чат в приложението

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Днес се опитах да изтегля  кеш (за пръв път) но банкомата отказа транзакцията пробвах и на друг и пак не става,накрая проверявам в приложението парите са изтеглени и ги нямя пеше че ако търговеца не си ги вземе ще ги върнат да 7 дена,някъкви идеи какво да правя?

Публикувано:
Преди 1 час, Божидар каза:

Днес се опитах да изтегля  кеш (за пръв път) но банкомата отказа транзакцията пробвах и на друг и пак не става,накрая проверявам в приложението парите са изтеглени и ги нямя пеше че ако търговеца не си ги вземе ще ги върнат да 7 дена,някъкви идеи какво да правя?

демек някой ти е източил дебитната карта ?

Публикувано:

Не мисля че е  източена ,не знам точно какво се обърка надявам се след като нищо не получих да се въстановят след 7 дена ако ли не има форма за оплакване и ще подам оплакване.

Публикувано:
преди 11 минути , Божидар каза:

Не мисля че е  източена ,не знам точно какво се обърка надявам се след като нищо не получих да се въстановят след 7 дена ако ли не има форма за оплакване и ще подам оплакване.

Няма място за притеснение, просто, когато се прави опит за теглене системата автоматично блокира дадената сума по картата. Като си отчетат, че реално не е изтеглена, ще я освободят.

Мисля даже назад в тази тема са коментирани такива случаи.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, lio каза:

Няма място за притеснение, просто, когато се прави опит за теглене системата автоматично блокира дадената сума по картата. Като си отчетат, че реално не е изтеглена, ще я освободят.

Мисля даже назад в тази тема са коментирани такива случаи.

преди 4 часа, Божидар каза:

какво значи блокирана ? при него казва че е изчезнала..и при неуспесхен опит за теглене в историята се показва към кой и каква сума се е опитала да се изтегли при него май е disappear

Публикувано:
преди 7 минути , MatriXa каза:

какво значи блокирана ? при него казва че е изчезнала..и при неуспесхен опит за теглене в историята се показва към кой и каква сума се е опитала да се изтегли при него май е disappear

Казах блокирана, защото сумата реално не е усвоена от никого, тя виси там някъде като "блокирана", съответно като мине Х време и процесите и правилата, по които работи услугата, която се ползва, нещата ще се наредят. При ескалиране на нещата, винаги може да се контактне support, live agent в чата и обяснявате ситуацията. Но в случая няма нужда от притеснение, предвид това, че е имало подобни случаи и то не на един и двама. Винаги става едно и също, парите са налице след Х време.

Публикувано:
преди 46 минути , MatriXa каза:

Не са disappear пише че в момента са на изчакване 

Публикувано:

звучи ми като доста бугава система.

с немска банкова сметка съм и досега такива чудеса е нямало:)

ей за тва не държа много в тоз "revolut"" ha-ha

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.gif

image.gif

image.gif

image.gif

image.gif

image.gif

image.gif

image.png

image.png

преди 2 часа, Божидар каза:

Не са disappear пише че в момента са на изчакване 

първо каза че ги няма

Публикувано:

От 11.05.2020 безплатната доставка на Revolut се прекратявала. Уведомлението било пратено до членове на "специална програма" на Revolut. Потребителите вероятно ще разберат постфактум, ако е истина.

https://www.travelsmart.bg/revolut-спира-безплатните-карти/

https://www.vivainvest.eu/ също го публикуваха във Фейсбук.

Може би след това ще има някакви бонусни програми...

• Харесвам 1
Публикувано:

По принцип доставката не беше безплатна, освен ако уцелиш промоция. Това, че в момента няма промоция не ме учудва изобщо.

Публикувано:

Снощи ми се случи нещо странно. 

От преди една година съм задал обмяна на евро (автоматично) и ми 

е обменило 100 € при курс 1.9774.

Публикувано:
преди 45 минути , neuromancer каза:

По принцип доставката не беше безплатна, освен ако уцелиш промоция. Това, че в момента няма промоция не ме учудва изобщо.

Доставката винаги е била безплатна, дали през сайта им, дали през приятелски линк.

Просто преди вървяха две кампании, когато някой се регистрира през твой линк:

- Кампания даваща 20 лева на теб и на регистриралия се.

- Кампания даваща ти метален абонамент за една година безплатно, ако през твоя линк влязат 5 човека.

Те бяха отделни и вървяха доста време за българските потребители, подчертавам на българските потребители.

Когато няма кампании, картата е просто с безплатна доставка. Поне при мен и регистрацията на мои познати, независимо за коя кампания или без кампания, условията винаги са били такива, безплатен абонамент ( за стандартния план) и безплатна доставка.

Публикувано:
преди 27 минути , lio каза:

Доставката винаги е била безплатна,

преди 28 минути , lio каза:

Поне при мен и регистрацията на мои познати, независимо за коя кампания или без кампания, условията винаги са били такива, безплатен абонамент ( за стандартния план) и безплатна доставка

Би ли споделил от колко време си потребител на Revolut? 

Публикувано:
преди 33 минути , chandni каза:

Би ли споделил от колко време си потребител на Revolut? 

От май миналата година, точно година някъде. През този период не е имало такса за доставка.

Публикувано:

Това

преди 9 минути , lio каза:

През този период не е имало такса за доставка.

и това

Преди 1 час, lio каза:

Доставката винаги е била безплатна,

са две коренно различни неща. Аз имам картата от 2016 година, като далеч не бях от първите заявили я и цената на доставката си беше 6€ за стандартни членове като едва на доста по-късен етап се появиха периодични промоции с безплатна доставка.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 6 минути , chandni каза:

Това

и това

са две коренно различни неща. Аз имам картата от 2016 година, като далеч не бях от първите заявили я и цената на доставката си беше 6€ за стандартни членове като едва на доста по-късен етап се появиха периодични промоции с безплатна доставка.

Съгласявам се!

Но има и друго, в момента доставката е безплатна за всеки, който иска да си извади, не  е обвързано с промоция. Но както изглежда от идната седмица ще има такса за доставка.

Публикувано:

Искам да похваля Revolut ,след като  по някъква причина не успях да изтегля пари от банкомат чаках три дни и писах на сапотра ,попълних едно заявление и след 30 мин.по картата ми възстановиха цялата сума от 450лв.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 11.05.2020 г. в 15:39, Фичо каза:

Revolut имат ли някаква такса за неуспешно/неоснователно оспорване на транзакция? :rolleyes:

Нищо такова не съм срещал, чувал, нито пише в правилата им. 🙂

Иначе travelsmart.bg пишат за орязване на бюджета във връзка с кризата:

В отговор на кризисната ситуация породена от Коронавирус, Revolut стартираха програма по редуциране на разходите. Някои от основните аспекти, от която ще са намалянето на разходите за маркетинг, партньорства, както и за безплатни карти за нови потребители. 

Промените се планира да влязат в сила от 13 Май 2020.

Надявам се да не спрат партньорството с агода. 12% отстъпка ми идват много добре. 🙂

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.