Фил Публикувано: 13 май, 2020 Публикувано: 13 май, 2020 преди 15 часа, T.E.Lawrence каза: Надявам се да не спрат партньорството с агода. 12% отстъпка ми идват много добре. 🙂 А беше толкова скептичен
T.E.Lawrence Публикувано: 13 май, 2020 Публикувано: 13 май, 2020 преди 4 минути , Фичо каза: А беше толкова скептичен Има почти година откакто съм писал предишното мнение, много вода изтече. Вече с 12% се получава на НЯКОИ места. То пак обикновено не е 12%, през линка на Револют дава завишени цени, но с търсене се намират и оферти. Това с линка през мапса и трипадвайзър, което съм коментирал тогава, вече не е така, за съжаление. То преди това имаше и друго, когато даваха код за намаление през там, ама и то замина. Стигаме пак до правило номер едно: каквото и да пишат като намаление, сравнявай цените. 🙂 2
jul Публикувано: 13 май, 2020 Публикувано: 13 май, 2020 Вече има за българския пазар Revolut junior. Само за премиум и метал план на родителя обаче.
logist13 Публикувано: 13 май, 2020 Публикувано: 13 май, 2020 Някой зареждал ли е Револют с банков трансфер? Искам да си захраня сметката в IB от ДСК, ама за директен превод от ДСК към IB в usd ще ми резнат главата и като такси, и като валутен курс. Идеята ми е да захраня от ДСК с банков трансфер Револют в евро (би трябвало да е СЕПА), там да ги обърна в usd и засиля към IB. Само дето не съм наясно дали ДСК няма да ме одрусат с безумната си такса "паричен трансфер".
neuromancer Публикувано: 13 май, 2020 Публикувано: 13 май, 2020 Да, превод в евро, не долари се третира като СЕПА и вече е на ниска цена. ДСК трябва да имат публикувана тарифа за СЕПА превод, която да е от порядъка на 1-2 евро макс. Таксата паричен трансфер е за картови транзакции 1
EliDion Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 Тези хубавци пак нещо ровят. Смениха логото от синьо на черно от тази сутрин, при мен. Но по-важното, че в петък не ми изпълниха един периодичен превод, смених му датата на изпълнение за вчера и пак не беше изпълнен. Днес го наредих без проблем. Някой с някаква информация? Дали сменят Айбаните вече, аз получих мейл отдавна, но нищо там не се е променило при мен. Дали това е причината?
MatriXa Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 преди 18 минути , EliDion каза: Тези хубавци пак нещо ровят. Смениха логото от синьо на черно от тази сутрин, при мен. Но по-важното, че в петък не ми изпълниха един периодичен превод, смених му датата на изпълнение за вчера и пак не беше изпълнен. Днес го наредих без проблем. Някой с някаква информация? Дали сменят Айбаните вече, аз получих мейл отдавна, но нищо там не се е променило при мен. Дали това е причината? нямаm промяна в приложението аз, за ибана май не е променено не съм получавал нищо
WanderlustME Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 Имайте предвид, че топ-ъп на Револют през Curve вече има такса и от страна на вторите. 1
macf1an Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 преди 2 часа, WanderlustME каза: Имайте предвид, че топ-ъп на Револют през Curve вече има такса и от страна на вторите. Ако таксата е 1.5%, най-вероятно е ползвана кредитна карта за Кърв-а, а Револют са пратили код за трансфер на пари 6012: https://support.imaginecurve.com/hc/en-gb/sections/360001104337-Curve-Fronted Така ли е? 1
WanderlustME Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 преди 18 минути , macf1an каза: Ако таксата е 1.5%, най-вероятно е ползвана кредитна карта за Кърв-а, а Револют са пратили код за трансфер на пари 6012: https://support.imaginecurve.com/hc/en-gb/sections/360001104337-Curve-Fronted Така ли е? Да, точно за тази такса става дума. По-конкретно опитах: DSK WIZZ -> Curve -> Revolut.
macf1an Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 Очаквай изненада и от ДСК, ако кодът е като за паричен трансфер..
WanderlustME Публикувано: 18 май, 2020 Публикувано: 18 май, 2020 @Банка ДСК са добри в това отношение, държат те в съспенс 2 дни докато осчетоводят трансакцията 😄
Боян Димитров Публикувано: 21 май, 2020 Публикувано: 21 май, 2020 Някой може ли да помогне как да си прехвърля малко крито валута в Revolut? Не намирам номера на крипто сметката. Досега не съм купувал крипто валута в Revolut.
WanderlustME Публикувано: 21 май, 2020 Публикувано: 21 май, 2020 преди 54 минути , Боян Димитров каза: Някой може ли да помогне как да си прехвърля малко крито валута в Revolut? Не намирам номера на крипто сметката. Досега не съм купувал крипто валута в Revolut. Не е възможно. 1
ogibo Публикувано: 24 май, 2020 Публикувано: 24 май, 2020 Здравейте. Опитвам да активирам Revolut в Google Pay за плащане чрез NFC. Надявам се че правилно съм се изразил. И така, изписва ми че тази карта не може да се настрои за безконтактно плащане.В приложението на Revolut изписва Temporary Hold. В настройките на съм активирал безконтактни плащания.
Pepi Popova Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 Здравейте, все още ли има такса за зареждане на Револют в долари? Имам около 2к долари останали в американска сметка от бригадата и се чудя как най-лесно и с най-ниски такси мога да ги прехвърля? Ако револют все още не е опция, как би било най-удачно? Парите ще ми трябват в левове. Какво мислите за transferwise? Мерси 🙂
dimitrov6 Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 Използвай своята Visa и спечели 15% при всяка поръчка! https://www.foodpanda.bg/contents/visa Моята Револют е Visa, и утре мисля да си взема няколко пици,пък дано върнат кешбек.
chandni Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 преди 53 минути , Pepi Popova каза: Здравейте, все още ли има такса за зареждане на Револют в долари? Имам около 2к долари останали в американска сметка от бригадата и се чудя как най-лесно и с най-ниски такси мога да ги прехвърля? Ако револют все още не е опция, как би било най-удачно? Парите ще ми трябват в левове. Какво мислите за transferwise? Мерси 🙂 Отдавна няма такса за зареждане в долари. Предполагам, че от карта ще ги зареждаш, а не чрез банков превод?
aleksandrina Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 1 hour ago, dimitrov6 said: Използвай своята Visa и спечели 15% при всяка поръчка! https://www.foodpanda.bg/contents/visa Моята Револют е Visa, и утре мисля да си взема няколко пици,пък дано върнат кешбек. Въпросът е дали Револют участват. Обикновено са само БГ банки. Аз редовно участвам с Visa, но на Булбанк. Обикновено има списък и избираш банката издател. Преди няколко години бях спечелила 100 лв. 1
Pepi Popova Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 Преди 1 час, chandni каза: Отдавна няма такса за зареждане в долари. Предполагам, че от карта ще ги зареждаш, а не чрез банков превод? Да, най-лесно би било от картата. Значи освен, ако американската банка не ми вземе някаква такса, от револют не би трябвало ако топ-ъпна в долари?
EliDion Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 Какво ще кажете за новия вид на приложението. Дали съм свикнала със стария, ама ми е много нефункционален.
Яничка Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 преди 17 часа, dimitrov6 каза: Използвай своята Visa и спечели 15% при всяка поръчка! https://www.foodpanda.bg/contents/visa Моята Револют е Visa, и утре мисля да си взема няколко пици,пък дано върнат кешбек. И докато сме още на темата Food Panda, от менюто в приложението може да каните приятели, като на поканения и канещия дават 7 лв. отстъпка еднократно. До скоро отстъпката беше 15 лв. на акаунт. Може да се ползва многократно на принципа на рифърал програмата на Booking 😉 2 1
dimitrov6 Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 преди 41 минути , Яничка каза: И докато сме още на темата Food Panda, от менюто в приложението може да каните приятели, като на поканения и канещия дават 7 лв. отстъпка еднократно. До скоро отстъпката беше 15 лв. на акаунт. Може да се ползва многократно на принципа на рифърал програмата на Booking 😉 Ако се регистрирате тук Златно ниво дават 35 000 точки,а 10 лв ваучер за нов профил във Food Panda е 25 000 https://www.openpush.io/#/product/114 1 1
Василена Публикувано: 26 май, 2020 Публикувано: 26 май, 2020 На 13.05.2020 г. в 14:52, logist13 каза: Някой зареждал ли е Револют с банков трансфер? Искам да си захраня сметката в IB от ДСК, ама за директен превод от ДСК към IB в usd ще ми резнат главата и като такси, и като валутен курс. Идеята ми е да захраня от ДСК с банков трансфер Револют в евро (би трябвало да е СЕПА), там да ги обърна в usd и засиля към IB. Само дето не съм наясно дали ДСК няма да ме одрусат с безумната си такса "паричен трансфер". Аз я зареждам с испанска карта и ми се води като покупка и не плащам нито цент . За поддръжка също не плащам нищо.
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега