Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , Фичо каза:

А беше толкова скептичен :grin:

image.png

Има почти година откакто съм писал предишното мнение, много вода изтече. Вече с 12% се получава на НЯКОИ места. То пак обикновено не е 12%, през линка на Револют дава завишени цени, но с търсене се намират и оферти. Това с линка през мапса и трипадвайзър, което съм коментирал тогава, вече не е така, за съжаление. То преди това имаше и друго, когато даваха код за намаление през там, ама и то замина. 

Стигаме пак до правило номер едно: каквото и да пишат като намаление, сравнявай цените. 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой зареждал ли е Револют с банков трансфер? Искам да си захраня сметката в IB от ДСК, ама за директен превод от ДСК към IB в usd ще ми резнат главата и като такси, и като валутен курс. Идеята ми е да захраня от ДСК с банков трансфер Револют в евро (би трябвало да е СЕПА), там да ги обърна в usd и засиля към IB. Само дето не съм наясно дали ДСК няма да ме одрусат с безумната си такса "паричен трансфер".

Публикувано:

Да, превод в евро, не долари се третира като СЕПА и вече е на ниска цена. ДСК трябва да имат публикувана тарифа за СЕПА превод, която да е от порядъка на 1-2 евро макс. Таксата паричен трансфер е за картови транзакции

• Харесвам 1
Публикувано:

Тези хубавци пак нещо ровят. Смениха логото от синьо на черно от тази сутрин, при мен. Но по-важното, че в петък не ми изпълниха един периодичен превод, смених му датата на изпълнение за вчера и пак не беше изпълнен. Днес го наредих без проблем. Някой с някаква информация? Дали сменят Айбаните вече, аз получих мейл отдавна, но нищо там не се е променило при мен. Дали това е причината?

Публикувано:
преди 18 минути , EliDion каза:

Тези хубавци пак нещо ровят. Смениха логото от синьо на черно от тази сутрин, при мен. Но по-важното, че в петък не ми изпълниха един периодичен превод, смених му датата на изпълнение за вчера и пак не беше изпълнен. Днес го наредих без проблем. Някой с някаква информация? Дали сменят Айбаните вече, аз получих мейл отдавна, но нищо там не се е променило при мен. Дали това е причината?

нямаm  промяна в приложението аз, за ибана май не е променено не съм получавал нищо

Публикувано:
преди 2 часа, WanderlustME каза:

Имайте предвид, че топ-ъп на Револют през Curve вече има такса и от страна на вторите. 

Ако таксата е 1.5%, най-вероятно е ползвана кредитна карта за Кърв-а, а Револют са пратили код за трансфер на пари 6012:

https://support.imaginecurve.com/hc/en-gb/sections/360001104337-Curve-Fronted

Така ли е?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , macf1an каза:

Ако таксата е 1.5%, най-вероятно е ползвана кредитна карта за Кърв-а, а Револют са пратили код за трансфер на пари 6012:

https://support.imaginecurve.com/hc/en-gb/sections/360001104337-Curve-Fronted

Така ли е?

Да, точно за тази такса става дума.

По-конкретно опитах: DSK WIZZ -> Curve -> Revolut.

Публикувано:

Очаквай изненада и от ДСК, ако кодът е като за паричен трансфер..

Боян Димитров
Публикувано:

Някой може ли да помогне как да си прехвърля малко крито валута в Revolut? Не намирам номера на крипто сметката. Досега не съм купувал крипто валута в Revolut.

Публикувано:
преди 54 минути , Боян Димитров каза:

Някой може ли да помогне как да си прехвърля малко крито валута в Revolut? Не намирам номера на крипто сметката. Досега не съм купувал крипто валута в Revolut.

Не е възможно. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте.

Опитвам да активирам Revolut в Google Pay за плащане чрез NFC. Надявам се че правилно съм се изразил. И така, изписва ми че тази карта не може да се настрои за безконтактно плащане.В приложението на Revolut изписва Temporary Hold. В настройките на съм активирал безконтактни плащания. 

Screenshot_20200524-202925.png

Screenshot_20200524-203000.png

Screenshot_20200524-203024.png

Публикувано:

Здравейте, все още ли има такса за зареждане на Револют в долари? Имам около 2к долари останали в американска сметка от бригадата и се чудя как най-лесно и с най-ниски такси мога да ги прехвърля? Ако револют все още не е опция, как би било най-удачно? Парите ще ми трябват в левове. Какво мислите за transferwise? Мерси 🙂 

Публикувано:
преди 53 минути , Pepi Popova каза:

Здравейте, все още ли има такса за зареждане на Револют в долари? Имам около 2к долари останали в американска сметка от бригадата и се чудя как най-лесно и с най-ниски такси мога да ги прехвърля? Ако револют все още не е опция, как би било най-удачно? Парите ще ми трябват в левове. Какво мислите за transferwise? Мерси 🙂 

Отдавна няма такса за зареждане в долари.  Предполагам, че от карта ще ги зареждаш, а не чрез банков превод?

Публикувано:
1 hour ago, dimitrov6 said:

Използвай своята Visa и спечели 15% при всяка поръчка!

https://www.foodpanda.bg/contents/visa

Моята Револют е Visa,  и утре мисля да си взема няколко пици,пък дано върнат кешбек.

Въпросът е дали Револют участват. Обикновено са само БГ банки. Аз редовно участвам с Visa, но на Булбанк. Обикновено има списък и избираш банката издател. Преди няколко години бях спечелила 100 лв. 

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Отдавна няма такса за зареждане в долари.  Предполагам, че от карта ще ги зареждаш, а не чрез банков превод?

Да, най-лесно би било от картата. Значи освен, ако американската банка не ми вземе някаква такса, от револют не би трябвало ако топ-ъпна в долари?

Публикувано:
преди 17 часа, dimitrov6 каза:

Използвай своята Visa и спечели 15% при всяка поръчка!

https://www.foodpanda.bg/contents/visa

Моята Револют е Visa,  и утре мисля да си взема няколко пици,пък дано върнат кешбек.

И докато сме още на темата Food Panda, от менюто в приложението може да каните приятели, като на поканения и канещия дават 7 лв. отстъпка еднократно. До скоро отстъпката беше 15 лв. на акаунт. Може да се ползва многократно на принципа на рифърал програмата на Booking 😉

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 41 минути , Яничка каза:

И докато сме още на темата Food Panda, от менюто в приложението може да каните приятели, като на поканения и канещия дават 7 лв. отстъпка еднократно. До скоро отстъпката беше 15 лв. на акаунт. Може да се ползва многократно на принципа на рифърал програмата на Booking 😉

Ако се регистрирате тук Златно ниво дават 35 000 точки,а 10 лв ваучер за нов профил във Food Panda е 25 000

https://www.openpush.io/#/product/114

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 13.05.2020 г. в 14:52, logist13 каза:

Някой зареждал ли е Револют с банков трансфер? Искам да си захраня сметката в IB от ДСК, ама за директен превод от ДСК към IB в usd ще ми резнат главата и като такси, и като валутен курс. Идеята ми е да захраня от ДСК с банков трансфер Револют в евро (би трябвало да е СЕПА), там да ги обърна в usd и засиля към IB. Само дето не съм наясно дали ДСК няма да ме одрусат с безумната си такса "паричен трансфер".

Аз я зареждам с испанска карта и ми се води като покупка и не плащам нито цент . За поддръжка също не плащам нищо.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.