Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:

Тя таксата над лимита не е особено голяма, и винаги е по-добре, ако може да се предвидят бъдещи харчове (примерно предстоящи пътувания) да се конвертира предварително с издебване на по-изгоден курс.

За мен е кофти, че бразилски реал не се поддържа.

Публикувано:

Таксата е фиксирана даже и винаги те предупреждават, само с твое съгласие ще се осъществи сделката. Няма вариант за заблуда, както с бг банки.

Публикувано:

Ако зареждам с левове и правя преводи към български сметки, ще има ли такса от 1 лев, защото според мен не  е обяснено ясно.

Ако е така остава само безплатния SEPA, който също е безплатен в повечето банки извън БГ.

Превалутирането след лимита с тази 0.5% такса става по-неизгодно дори от БГ банките, обичайния курс на Револют: 1.9565*1.005 =1.966 , което е повече от курса на БГ банките 1.96.

Изводи май нама смисъл да се правят.

Публикувано:
преди 19 минути , Ya sen каза:

Ако зареждам с левове и правя преводи към български сметки, ще има ли такса от 1 лев, защото според мен не  е обяснено ясно.

Превод в лева към българска сметка в лева - няма такса.

Превод в долари към доларова сметка в Европа - има такса.

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес мъча да тегля 300 лв от банкомат и пише Недостатъчна наличност,а в картата са 4 лв и 150 евро,и 24 паунда.Дали не трябва първо да се конвертират еврото в лева.

Публикувано:

Със сигурност трябва да имаш равностойността на 300лв  поне  в една валута, няма как да се събира от различните валути.

• Благодаря 1
Публикувано:

През 2-3 седмици сменят юзеринтерфейса … Стрес … Сега нямам в акаунтите крипто. Излиза чак на Wealth/Crypto.

Къде да си видя/редактирам алертите.

Публикувано:

Някой с обикновена мастъркарт на УниКредит, дали има такса при топъп. Има ли ограничение колко 24часа мога да прехвърля. Ще прехвърлям голяма сума. Спешно ми е, моля.

Публикувано:
преди 1 час, EliDion каза:

Някой с обикновена мастъркарт на УниКредит, дали има такса при топъп. Има ли ограничение колко 24часа мога да прехвърля. Ще прехвърлям голяма сума. Спешно ми е, моля.

Не съм клиент на Уникредит, но доколкото ми е известно, Уникредит нямат такси при топ-ъп, без оглед на вида на картата. 

Публикувано:
преди 23 часа, ven62 каза:

Къде да си видя/редактирам алертите.

Това нещо и мен ме мъчи, някой да е намерил решение? 

Публикувано:

Като си на валутата цъкаш на трите точки до нея, exchange и после на курса. Ама не можеш да ги редактираш, може да ги гледаш и добавяш нови.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

имам проблем с теглене на пари на банкомат, до сега само веднъж съм теглила и то в чужбина, при това много отдавна, та може ли ми изтълкувате що не ми се получава...

Това са съобщенията които получавам при неуспешните си опити:

- Превишили сте опитите за въвеждане на CVC кода

- Тегления от банкомат са дезактивирани...

в настройките нищо не съм забранила... 😧

• Замислям се 1
Публикувано:

И аз опитах да изтегля 40 лв,но не стана.Имах в картата 47 лв и малко от други валути.Дали трябва в картата винаги да останат равностойност на 10 евро.

Публикувано:
преди 3 минути , dimitrov6 каза:

И аз опитах да изтегля 40 лв,но не стана.Имах в картата 47 лв и малко от други валути.Дали трябва в картата винаги да останат равностойност на 10 евро.

а наличност имам достатъчно, но пак не ми се получи ...

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, wiliko каза:

имам проблем с теглене на пари на банкомат, до сега само веднъж съм теглила и то в чужбина, при това много отдавна, та може ли ми изтълкувате що не ми се получава...

Това са съобщенията които получавам при неуспешните си опити:

- Превишили сте опитите за въвеждане на CVC кода

в настройките нищо не съм забранила... 😧

Не знам дали е това, но отметките на настройките са малко омотани.

При някои функцията не е забранена, а при други не е разрешена. Ако всички са включени или изключени, това активира някои функции, но и някои защити.

Публикувано:
преди 11 минути , Zaro каза:

Не знам дали е това, но отметките на настройките са малко омотани.

При някои функцията не е забранена, а при други не е разрешена. Ако всички са включени или изключени, това активира някои функции, но и някои защити.

че са омотани омотани са, но единствената отметната е за местоположение ... жалко че приложението не позволява да се прави екранна снимка...

Публикувано:
Преди 1 час, wiliko каза:

в настройките нищо не съм забранила... 

Би ли публикувала скрийншот от страницата със секюрити настройките?

преди 19 минути , dimitrov6 каза:

Дали трябва в картата винаги да останат равностойност на 10 евро.

Категорично не. Тегля така, че да не остане нищо или да останат лев-два. Пусни и ти скрийншот на секюрити настройките си. Помниш ли каква грешка ти е дало като не успя да изтеглиш? 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , wiliko каза:

че са омотани омотани са, но единствената отметната е за местоположение ... жалко че приложението не позволява да се прави екранна снимка...

Именно, отметката за теглене ако е изключена, не може да се тегли.

Публикувано:
преди 8 минути , Zaro каза:

Именно, отметката за теглене ако е изключена, не може да се тегли.

да сега сверих настройките с тези на колега, който сутринта е теглил и установих че трябва да е отметната точно тази настройка, явно превода на български е тафталогия - защото така написано

"Ако не планирате да теглите пари в брой, може да изключите тегленията от банкомат"

аз го разбирам че трябва да не е включено, ако ще тегля брой....🤪

Публикувано:
преди 18 минути , chandni каза:

Категорично не. Тегля така, че да не остане нищо или да останат лев-два. Пусни и ти скрийншот на секюрити настройките си. Помниш ли каква грешка ти е дало като не успя да изтеглиш? 

Не знам къде да видя тези настройки.Когато теглих,най-напред изтеглих 300 лв без проблем и след това отново поставих картата в банкомата за още 40,но май изписа-Операцията невъзможна.Май трябваше да напиша сума за теглене 340 и да ги изтегля наведнъж.

Публикувано:
преди 43 минути , dimitrov6 каза:

Не знам къде да видя тези настройки.Когато теглих,най-напред изтеглих 300 лв без проблем и след това отново поставих картата в банкомата за още 40,но май изписа-Операцията невъзможна.Май трябваше да напиша сума за теглене 340 и да ги изтегля наведнъж.

Отиваш на карти, после под съответната карта PIN & Security и проверяваш последната отметка за теглене от АТМ трябва да е включена и да свети в синьо.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, wiliko каза:

Това само по себе си доказано също прави проблеми в много случаи, дори тегленето да е разрешено. Най-добре не го използвай изобщо, да не те подведе в спешен случай. Има достатъчно други защити, които работят добре. 🙂

Публикувано:
преди 40 минути , T.E.Lawrence каза:

Това само по себе си доказано също прави проблеми в много случаи, дори тегленето да е разрешено. Най-добре не го използвай изобщо, да не те подведе в спешен случай. Има достатъчно други защити, които работят добре. 🙂

какъв е проблема c местоположението?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.