Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мисля, че не е коментирано в темата, но доста от моделите смартчасовници на Garmin поддържат Revolut в България през тяхното Garmin Pay. На мен лично ми е удобно, защото не се налага да се ровичкам из джобовете, дори и другите алтернативи на google и т.н. изискват да бръкнеш, защото не си държиш телефона на каишка на врата. Неудобството е, че трябва да държиш постоянно наличност в революта, а и на доста места с тия плексигласови прегради не е удобно да си провреш ръката с часовника до терминала. Но иначе е яко.

Освен Revolut, минават и определени карти на ПИБ

image.png

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Георги каза:

Мисля, че не е коментирано в темата, но доста от моделите смартчасовници на Garmin поддържат Revolut в България през тяхното Garmin Pay. На мен лично ми е удобно, защото не се налага да се ровичкам из джобовете, дори и другите алтернативи на google и т.н. изискват да бръкнеш, защото не си държиш телефона на каишка на врата. Неудобството е, че трябва да държиш постоянно наличност в революта, а и на доста места с тия плексигласови прегради не е удобно да си провреш ръката с часовника до терминала. Но иначе е яко.

Освен Revolut, минават и определени карти на ПИБ

image.png

Интересно, ще го пробвам, мислех си че не се поддържа в България. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 14.07.2020 г. в 14:38, Георги каза:

Неудобството е, че трябва да държиш постоянно наличност в революта

Освен, че трябва да държиш наличност в сметката на Revolut, нямаш и кешбек. В това отношоние Curve е предпочитаната карта вкъщи (на телефоните, не знам как е с часовниците) - връзваш си кредитната карта зад нея, плащаш с телефон, а кешбекът си върви. Освен това намирам доближаването на телефона за далеч по-удобно от това да си доближиш китката до ПОС терминала. 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:

Да се похваля. Подновената карта дойде за 10 дни в същата гъзарска опаковка - дърпаш от едната страна, картата се показва от другата.

• Харесвам 3
Публикувано:

Да се "похваля" - последният ъпдейт ми донесе литовски IBAN. Леко се притеснявам дали плащанията ми в някои co.uk сайтове ще минават без проблем. Че досега това й беше важно предимство пред БГ карти, за които плащанията бяха "тука има-тука нЕма"

Публикувано:
преди 2 часа, Надя каза:

Да се "похваля" - последният ъпдейт ми донесе литовски IBAN. Леко се притеснявам дали плащанията ми в някои co.uk сайтове ще минават без проблем. Че досега това й беше важно предимство пред БГ карти, за които плащанията бяха "тука има-тука нЕма"

явно не е при всеки

преди 2 часа, Надя каза:

Публикувано:
преди 3 часа, Надя каза:

Литовският е къде къде по-добър от Обединено Кралския - те го правят защото доста Евро трансфери биват рязани от Английските банки и сумите не достигат, даже лично съм пращал пари към UK IBAN-a и не са стигали веднъж.

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте имам въпрос миналата седмица в петък от Револют Прати дребна Сума пари по немскu iban след като  изпратих на имейла получих известие за Трансфера и Expected arrival Monday 3 August 

но още ги няма

Публикувано:

Изкарах на дъщеря ми Револют junior, която е към моята сметка.

Пуснаха тази опция скоро за България.

Понеже не може да се плаща онлайн, кяртата няма номер, а само имена.

Номерът се вижда в приложението само.

• Харесвам 1
Публикувано:

В аппа, в секцията за Junior, има отметка за онлайн плащане. Понеже картата е вече в дъщерята и не мога да я погледна в момента, не твърдя 100%, но имаше номер на картата. 

Публикувано:

Да, в аппа има номер, но пише, че уж не може да се плаща онлайн, може и да не е така де, трябва да се пробва.

Явно най-малко детето не може, понеже няма номера

Публикувано:

получих Sms 

+44 7961 665380

REVOLUT: You need to verify your identity document to avoid limitation of your account: https://revolut-verifyonline.co REF:DS447842382dC

някой имали подобно моге ли да е измамa????

преди бях получавал на емайла да се пазим ор фалшиви Sms ...и сега това ми е странно защото Accounts ми е от 6 месеца не е нов че да искат верификация

Публикувано:

Ако не идва от приложението аз не бих му обръщал внимание. Още повече че интернет адреса е странен

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , neuromancer каза:

Ако не идва от приложението аз не бих му обръщал внимание. Още повече че интернет адреса е странен

да на апа няма нищо

къде се намира чата Revolut  в апа?

Публикувано:

Последния таб където ти е потребителската информация, горе дясно иконката с "?",  след това гледаш надолу някъде chat with is

Публикувано:

Купих билет на майка ми от БДЖ, но тя се отказа да пътува. Сайтът дава възможност да се възстанови сумата за билета с 10% удръжка, но не ги връща по картата, с която е платено, а може да се въведе само IBAN. Предполагам, че мога да ползвам Revolut-ската си сметка за лева?

Публикувано:
преди 26 минути , Климент каза:

Последния таб където ти е потребителската информация, горе дясно иконката с "?",  след това гледаш надолу някъде chat with is

Thanks

фалшив SMS !!!!!!!в чата потвърдиха . с същия линк е бил изпратен на много потребители

Публикувано:
преди 10 минути , Яничка каза:

Предполагам, че мога да ползвам Revolut-ската си сметка за лева?

Не можеш, разисквахме го някъде. SEPA превод се води и е само в евро.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 19 часа, MatriXa каза:

получих Sms 

+44 7961 665380

REVOLUT: You need to verify your identity document to avoid limitation of your account: https://revolut-verifyonline.co REF:DS447842382dC

някой имали подобно моге ли да е измамa????

преди бях получавал на емайла да се пазим ор фалшиви Sms ...и сега това ми е странно защото Accounts ми е от 6 месеца не е нов че да искат верификация

Със сигурност е фалшив сайт, дори Chrome го блокира като такъв.

Регистриран е преди 2 дни: https://whois.domaintools.com/revolut-verifyonline.co

Публикувано:

Получих мейл, че вече трансфер на пари в ЕС се осъществява за секунди, ако банката има тази опция.

Веднага пробвах да си преведа 3 евро в испанската банка и докато отворя приложението ѝ бяха налични!

• Харесвам 4
Публикувано:

Sepa instant пуснаха, да. Но повечето български банки не подържат за сега.

Българските потребители могат да ползват само:

iCard

Paysera

TBI Bank

Phyre

Ако някой знае за друга опция може да каже 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Никой не коментира адреса на който сu получих картата държава X след като вече не съм там дали трябва да си променя адреса в настройките,засега револут не са пращали нищо по пощата но все пак 

Публикувано:
22 hours ago, lio said:

Sepa instant пуснаха, да. Но повечето български банки не подържат за сега.

Българските потребители могат да ползват само:

iCard

Paysera

TBI Bank

Phyre

Ако някой знае за друга опция може да каже 🙂

Евро трансфер от Пейсера към Револют го чакам от вечра вечерта! Дали се бави защото не е работен ден?

П.С. Сега видях, има опция Urgent и пише че до една мин пристигат!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 22 минути , MatriXa каза:

Никой не коментира адреса на който сu получих картата държава X след като вече не съм там дали трябва да си променя адреса в настройките,засега револут не са пращали нищо по пощата но все пак 

Аз бих го променил за всеки случай. Лично аз си карам няколко години с друг адрес, щото моята държава не се поддържа и проблеми нямам. Като изтече физическата карта ще му мисля, може да мина само на виртуална и безконтактно плащане.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.