Asya Assenova Публикувано: 8 август, 2020 Публикувано: 8 август, 2020 преди 2 часа, MatriXa каза: Никой не коментира адреса на който сu получих картата държава X след като вече не съм там дали трябва да си променя адреса в настройките,засега револут не са пращали нищо по пощата но все пак Аз моята поисках да ми я доставят в офиса..
Василена Публикувано: 9 август, 2020 Публикувано: 9 август, 2020 На 7.08.2020 г. в 15:38, Alexander каза: Получих мейл, че вече трансфер на пари в ЕС се осъществява за секунди, ако банката има тази опция. Веднага пробвах да си преведа 3 евро в испанската банка и докато отворя приложението ѝ бяха налични! Става за секунди , постоянно го правя .
aleks_s Публикувано: 12 август, 2020 Публикувано: 12 август, 2020 Здравейте, трябва да направя превод на по-голяма сума от Revolut към Пощенска банка. Не съм го правила досега и не знам дали има някакви такси. Някой знае ли? Дали да направя един превод или няколко по-малки? Нещо ми се върти в главата, че някой беше писал преди време, но не си спомням.
chandni Публикувано: 12 август, 2020 Публикувано: 12 август, 2020 преди 11 минути , aleks_s каза: Здравейте, трябва да направя превод на по-голяма сума от Revolut към Пощенска банка. Не съм го правила досега и не знам дали има някакви такси. Някой знае ли? Дали да направя един превод или няколко по-малки? Нещо ми се върти в главата, че някой беше писал преди време, но не си спомням. Ако преводът е в евро, няма такса. Можеш да направиш един превод. Аз бях писала навремето, че "цепя" преводите на под 50€, тъй като имаше такса, минимумът на която беше 10€, но вече отпадна. За над 6000€ на месец, имаш 0.5% такса от Revolut. 1
aleks_s Публикувано: 12 август, 2020 Публикувано: 12 август, 2020 Супер си, благодаря! Левова е сметката и аз вече ги обърнах в левове. В този случай има ли такса?
chandni Публикувано: 12 август, 2020 Публикувано: 12 август, 2020 Не. Входящ превод в лева няма такса в нито една БГ банка. 1
aleks_s Публикувано: 12 август, 2020 Публикувано: 12 август, 2020 Благодаря много, хубав и усмихнат ден на теб! 🙂 1
MatriXa Публикувано: 12 август, 2020 Публикувано: 12 август, 2020 преди 11 часа, chandni каза: Ако преводът е в евро, няма такса. Можеш да направиш един превод. Аз бях писала навремето, че "цепя" преводите на под 50€, тъй като имаше такса, минимумът на която беше 10€, но вече отпадна. За над 6000€ на месец, имаш 0.5% такса от Revolut. нас 6000 изпратени или получени имаш такса? Защо Само в Евро?
EliDion Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 Вече съм с нов IBAN латвийски. Някой от по-разбиращите, нещо ще се промени ли като СЕПА преводи в зоната или.... Нищо не видях, което да е притеснително.
vinidj Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 50 минути , EliDion каза: Вече съм с нов IBAN латвийски. Някой от по-разбиращите, нещо ще се промени ли като СЕПА преводи в зоната или.... Нищо не видях, което да е притеснително. Няма промяна, преводите ще идат с по-голяма сигурност сега. 2
MatriXa Публикувано: 19 август, 2020 Публикувано: 19 август, 2020 преди 5 часа, EliDion каза: Вече съм с нов IBAN латвийски. Някой от по-разбиращите, нещо ще се промени ли като СЕПА преводи в зоната или.... Нищо не видях, което да е притеснително. на всички ли ще сменят
EliDion Публикувано: 20 август, 2020 Публикувано: 20 август, 2020 На 19.08.2020 г. в 20:27, MatriXa каза: на всички ли ще сменят Така мисля Някой може ли да каже в Чехия от кои банкомати може да се тегли кеш без такса и дали на банкомата дава инфо за такса преди да изтеглиш?
Natalia75 Публикувано: 22 август, 2020 Публикувано: 22 август, 2020 Здравейте, днес направих превод за резервация към Гърция, но съм объркала една буква в името, дали ще има проблем, благодаря
EliDion Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 След промяната от 12.08 би трябвало да можем да обменяме пари до 2000лв., но в моя план в апп-а все още пише 11500лв. Някой има ли информация дали ограничението е влязло в сила.
MatriXa Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 знам че беше коментирано но при плащане с телефон на пос терминал навсякъде ли го приемат или трябва да се пита допълнително ?
jorrro Публикувано: 23 август, 2020 Публикувано: 23 август, 2020 преди 9 часа, EliDion каза: След промяната от 12.08 би трябвало да можем да обменяме пари до 2000лв., но в моя план в апп-а все още пише 11500лв. Някой има ли информация дали ограничението е влязло в сила. При мен поне в приложението пише, че общите им условия, включително промяната в лимитите, влиза в сила от утре, 24.08.
EliDion Публикувано: 24 август, 2020 Публикувано: 24 август, 2020 Не съм видяла в приложението да пише, може. На мен ми пратиха имейл и там е посочено 12.08.
iMari Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 Искам да платя билети на Юнион ивкони. След като съм въвела данните на картата, изписва да потвърдя плащането през апп-а, но след като вляза в аппа-а не ми дава никъде опция за потвърждение. Обикновено излиза такава. Или точно при този търговец не става?
samuraika Публикувано: 9 септември, 2020 Публикувано: 9 септември, 2020 Много ти благодаря @Фичо! Има ли тема, в която да се образовам относно ползите от Револют, че таз благина не сме я ползвали по нашенско досега?
neuromancer Публикувано: 9 септември, 2020 Публикувано: 9 септември, 2020 преди 31 минути , samuraika каза: Много ти благодаря @Фичо! Има ли тема, в която да се образовам относно ползите от Револют, че таз благина не сме я ползвали по нашенско досега? Точно тази тема 😀 Но ако банките в Япония са с ниски такси и въобще потребителски ориентирани ще ти трябва само ако искаш сметка с европейски IBAN и преводи към такива сметки. 2
bad kid Публикувано: 15 септември, 2020 Публикувано: 15 септември, 2020 От банкомат на коя БГ банка се тегли без такса?
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега