Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

Да не поствам нова тема. някой сменял ли е телефон с револут и как става трансфера на данни. При мен проблема е че съм със саудитски номер не български, а ползвам регистрация на български номер.

Малко сложно стана обяснението но въпроса по скоро е ако си сменя телефона с един револут акаунт как тоя акаунт се трансферира на новия телефон.

Публикувано:

На новия телефон си избираш, че имаш акаунт, въвеждаш си го, праща ти код за потвърждение и си със твоя акаунт на новия телефон, никакъв проблем. Локални данни не държи доколкото виждам.

Ако това питаш.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, fxtrader каза:

как тоя акаунт се трансферира на новия телефон.

Както @neuromancer вече ти е отговорил, изтегляш Revolut на новия апарат, въвеждаш телефонния номер, с който е регистриран акаунта, който ползваш. Този телефон получава SMS с код за активация на новия телефон. След като го въведеш, приложението се активира и повече не ти търси телефонен номер. 

Публикувано:
2 hours ago, chandni said:

Както @neuromancer вече ти е отговорил, изтегляш Revolut на новия апарат, въвеждаш телефонния номер, с който е регистриран акаунта, който ползваш. Този телефон получава SMS с код за активация на новия телефон. След като го въведеш, приложението се активира и повече не ти търси телефонен номер. 

4 hours ago, neuromancer said:

На новия телефон си избираш, че имаш акаунт, въвеждаш си го, праща ти код за потвърждение и си със твоя акаунт на новия телефон, никакъв проблем. Локални данни не държи доколкото виждам.

Ако това питаш.

Благодаря това питах да.

Публикувано:
На 23.08.2017 г. в 15:34, bay_kolio каза:

Точно такъв имам. Ама ако опиташ в някакъв английски банков продукт да си дадеш английска сметка полетата за попълване автоматично се променят от IBAN и SWIFT на sort code and account number. 
Аз имам сметка в SKRILL и при опит да си регистрирам револют сметката това се случва. Разпознава че е британско и няма възможност за въвеждане на IBAN. Има някакъв параграф 22 дето се случва. Хем е евров акаунт, хем не съвсем британски. Защото на другата сметка, в паунди от Револют ,си има и двете възможности и IBAN и sort code and account number.

Здравейте.

Аз също имам сметка в Скрил.

Възможно ли е зареждането на Скрил сметка с Револют карта или с извършване на банков превод ?

Благодаря предварително.

Публикувано:
На 19.10.2020 г. в 15:27, Seetravel каза:

Здравейте.

Аз също имам сметка в Скрил.

Възможно ли е зареждането на Скрил сметка с Револют карта или с извършване на банков превод ?

Благодаря предварително.

Възможно е с карта. Но има такса 1%. И epay.bg може, ако искаш. 
https://support.skrill.com/PAYMENTS/Deposits/905758392/Which-deposit-options-does-Skrill-support.htm

Публикувано: (редактирано)

преди 30 минути , violeta каза:

Възможно е с карта. Но има такса 1%. И epay.bg може, ако искаш. 
https://support.skrill.com/PAYMENTS/Deposits/905758392/Which-deposit-options-does-Skrill-support.htm

Благодаря ти за информацията.

Единият процент се удържа от Скрил и е за всички методи на захранване.

Колкото до epay.bg получих email от Скрил,че спират захранването по този начин.

Хубава вечер.

Редактирано от Seetravel
  • Харесвам 1
Публикувано:
На 17.10.2020 г. в 17:07, chandni каза:

При мен днес се случи нещо съвсем различно. Първо ми изпратиха мейл, който да активирам и след това ме накара да си направя селфи. 

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

От два дни не мога да си отворя акаунта в Револют.

Някой друг, с подобен проблем?

Какво да направя - да преинсталирам или да почакам?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , AlexandraKo каза:

От два дни не мога да си отворя акаунта в Револют.

Някой друг, с подобен проблем?

Какво да направя - да преинсталирам или да почакам?

Yesterday, we became aware of an issue that prevented some Android users from logging into the app.

Good news! The issue has been resolved. If you’re still facing issues logging in, please update your app to the latest version to fix this.

Thanks for your patience, and we're sorry for any inconvenience.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 минути , Branko каза:

Yesterday, we became aware of an issue that prevented some Android users from logging into the app.

Good news! The issue has been resolved. If you’re still facing issues logging in, please update your app to the latest version to fix this.

Thanks for your patience, and we're sorry for any inconvenience.

Благодаря ти, а от къде да дръпна новата версия?

П.П. Дръпнах си актуализация и се отвори.

Още веднъж - благодаряяя!:give_rose::give_rose::give_rose:

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , alienad каза:

откъде я пусна тази актуализация

Аз съм с Android и актуализациите ги пускам през Google Play, като отида на приложението вместо Download имам Update.

• Харесвам 2
Публикувано:

Днес си погледнах извлечението на Дайнърс. Ако зареждате Револют с Кърв пред Мастър има 1% такса. Възможно е да не е нещо ново, но аз сега го откривам.

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 7 часа, wilson каза:

Аз се регистрирах с MasterCard на Револют - пише ми само приближавате телефона до ПОС терминала и готово. Но не намирам никакво Google Pay на телефона. И не знам къде да го търся.

По-интересното е, че получих мейл от Google с линк към Google Pay, който пренасочва към Google Play Store-а, където пише, че Google Pay не е налично за България...Повече от объркан съм 🤔

Публикувано:

Аз също съм объркана, понеже преди няколко дни смених телефона и при настройването му, си инсталирах Google Pay от APK, което съм свалила директно от Play Store-a. На следващия ден ми излезе нотификация за нова версия на Google Pay и се обнови директно от Play store-a (т.е. отваряйки Play store приложението беше видимо и натиснах Update бутона). По-рано, когато излезеше нова версия на Google Pay, не само, че не се ъпдейтваше автоматично, ами се деинсталираше само и изчезваше от телефона. Сега уж вече Google Pay става достъпен и за България официално, а като вляза в Play store-a, вече не виждам Google Pay. 

Иначе който иска да си инсталира Google Pay, ето тук съм описала как да се инсталира с APK, свалено директно от Play Store.

Публикувано:

При мен директно се появи от плей стора и добавих мастера на Revolut. За плащане единствено трябва телефона да е отключен без отваряне на аппове. Пробвайте рестарт на телефона, друг вариант е да е по-стар андроида и да не го показва в стора.

Публикувано:

Някой да е зареждал наскоро револутска сметка с SEPA трансфер? ДСК пак се дъни, дава ми невалиден IBAN на получател. Наскоро IBAN се смени от GB на LT, досега не съм имал проблем.

Да допълня, от сайта на Револут видях, че до средата на 2021г. старите IBAN ще са валидни и може да се превежда и по тях. Но след излизането на Англия от ЕС (от нова година), може да има такси по трасето. Пуснах SEPA превод по стария GB IBAN, дано няма проблеми.

Доколкото схващам проблема на новия LT IBAN е, че е с 2 букви/цифри по къс и за пореден път явно ДСК не са в час и недоглеждането е тяхно или пък е умишлено. Една проста проверка примерно тук: https://www.iban.com/iban-checker показва, че всичко е наред и IBAN е валиден.

Публикувано:
преди 6 часа, wilson каза:

Пробвайте рестарт на телефона, друг вариант е да е по-стар андроида и да не го показва в стора.

Благодаря, но не от рестарт, нито стара версия на Android - версията е 10-та с MIUI 12 от вчера. Не ми се занимава да го деинсталирам, за да проверя дали ще се появи тогава.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.