neuromancer Публикувано: 18 ноември, 2020 Публикувано: 18 ноември, 2020 преди 1 час, logist13 каза: Някой да е зареждал наскоро револутска сметка с SEPA трансфер? ДСК пак се дъни, дава ми невалиден IBAN на получател. Наскоро IBAN се смени от GB на LT, досега не съм имал проблем. Превеждах по новата LT сметка без проблем и парите се получиха (не от ДСК) 1
WanderlustME Публикувано: 19 ноември, 2020 Публикувано: 19 ноември, 2020 преди 19 часа, chandni каза: Благодаря, но не от рестарт, нито стара версия на Android - версията е 10-та с MIUI 12 от вчера. Не ми се занимава да го деинсталирам, за да проверя дали ще се появи тогава. То не ти трябва Google Pay приложение, просто отиваш в Google акаунт и от там си добавяш данните на картата. А по-лесният вариант е от линка под картата в Револют "Add to Google Pay".
chandni Публикувано: 19 ноември, 2020 Публикувано: 19 ноември, 2020 преди 3 часа, WanderlustME каза: То не ти трябва Google Pay приложение, просто отиваш в Google акаунт и от там си добавяш данните на картата. А по-лесният вариант е от линка под картата в Револют "Add to Google Pay". Добре ще добавиш картата, но като нямаш приложението на телефона, как ще платиш на ПОС терминала с NFC? Нали трябва да настроиш Google Pay като приложение по подразбиране?
stanislavpp Публикувано: 19 ноември, 2020 Публикувано: 19 ноември, 2020 Предполагам, че това внася яснота : 4
BulgarBulgar Публикувано: 21 ноември, 2020 Публикувано: 21 ноември, 2020 Получих имейл от paypal подарък 10 GBP стига да си ги поискам до 25ти Ноември. Изискванията са прости. Трябва да съм на 18 или повече да имам UK paypal регистрация в добро състояние(валидна регистрация) по време на периода на офертата и да съм получил ауторизирана покана да участва в офертата. Изпълнявам всички тия изисквания. То тая моя paypal регистрация я имам от 2016 и е празна и почти не съм я ползвал. Даже не знам дали ще дойде в баланса ми в paypal или в Английската ми сметка закачена за тоя paypal. Офертата стартира от 10ти Ноември и е до 25ти. Тия дето са ауторизирани трябва да само да кликнат на линка от имейла и да си влязат в акаунта. Има лимит на наградите до 94,000 до изчерпване. Имйела е от paypal@mail.paypal.co.uk та няма как да е измама. След като го направих ми каза че има до 72 часа докато дойдат парите. ТЪ, почти не помня как се ползва paypal и искам да вкарам тия 10 паунда в Revolut регистрация ми която също ми е от някъде 2016 и почти не съм я отварял и не помня как се работи с нея. Работя главно с TransferWise. Никога не съм вкарвал пари в тая ми Revolut регистрация, просто я направих защото Revolut до колкото четох тук е по добре за боравене и обръщане в Евро. Смисъл още и карта нямам щото не съм вкарвал пари. А искам да ползвам Revolutа щото май ще е най-удобен защото Януари ще отивам в Германия за около 2 седмици. Не знам какви оферти и екстри и бонуси изпускам/съм изпуснал спрямо Revolut, като се опитам да вкарам тия £10 ако въобще става от PayPal да се вкарат. До колкото помня четох тука че обратното е нормално и си работи.
dimitrov6 Публикувано: 21 ноември, 2020 Публикувано: 21 ноември, 2020 преди 29 минути , BulgarBulgar каза: ТЪ, почти не помня как се ползва paypal и искам да вкарам тия 10 паунда в Revolut В Paypal избираш пращане на пари и даваш IBAN на Revolut сметката ти.Преди 2 седмици го прави без проблем и без такса. 2
BulgarBulgar Публикувано: 21 ноември, 2020 Публикувано: 21 ноември, 2020 1 hour ago, dimitrov6 said: В Paypal избираш пращане на пари и даваш IBAN на Revolut сметката ти.Преди 2 седмици го прави без проблем и без такса. Ха, разчовърках старата регистрация в Revolutа и успях да си поръчам безплатно обикновена карта най-сетне(Visa беше само избора) и то без да вкарвам пари в баланса. Преди ми го искаше това и имаше някакъв проблем с top-upа. Писах тука ма не можах да го оправя и се отказах, а и не ми трябваше да се занимавам с Евро чак до сега. На 5ти ще дойде. 2
wilson Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 Странно, но и при мен се скри някъде G Pay 😄
bad kid Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 При мен се появи след като регистрирах картата. Явно не си 'стои' на телефона.
ven62 Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 Някой успя ли да плати в BG с google pay. Аз пробвах с картата на Curve - не става. Мисля да опитам и с Revolut. Нещо ми свършва ентусиазма. Да не би проблемът да е в пос устройствата и да не работят с GPay 1
bad kid Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 @ven62 Да, няма проблем с Револют Много е удобно Нали ти е отключен телефона, когато искаш да платиш? иначе дава отхвърлена транзакция веднага 1
bobole4e Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 Ама какво точно се прави? Просто отключваш телефона и както си е на началния екран го допираш до терминала? Не влизаш никъде ?
bad kid Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 Да, само трябва да е отключен телефона и доближаваш все едно е карта до терминала..изскача ти екранче веднага че е минало плащането. 1
bad kid Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 А, и NFC трябва да е включено на телефона... 2
bobole4e Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 преди 13 минути , bad kid каза: NFC трябва да е включено на телефона Включено е , аз ползвам phyre. Просто нищо не се случва, екрана си стои статичен, не реагира. Затова реших, че нещо не съм разбрала. Защото за phyre трябва да вляза в приложението, да потвърдя че искам да плащам, идентифицирам се два пъти...за google pay изрично четох как нищо не се правило-е, и нищо не става при мен все още 🙂
ven62 Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 Преди 1 час, bad kid каза: @ven62 Да, няма проблем с Револют Много е удобно Нали ти е отключен телефона, когато искаш да платиш? иначе дава отхвърлена транзакция веднага преди 38 минути , bad kid каза: А, и NFC трябва да е включено на телефона… Да, отключен е. Но не издава звук нито телефона нито пос у-вото, все едно нищо не става т.е. баш нищо не става. Зад Curve седи кредитна Visa на ДСК. Но GPay няма как да го знае. Да не би нещо в приложението на Curve да се цъка. Ще пробвам и с Revolut - да видим ... -------- @Diners Club Bulgaria , Вие какво четете тук. Закъсахте го и вие с този Ковид. 2
jorrro Публикувано: 23 ноември, 2020 Публикувано: 23 ноември, 2020 Аз успешно платих в Лидл с GPay. Карта Кърв отзад, а зад нея - кредитната Дск Уиз. Проработи така, както беше описано - само включено NFC, без да е отключен телефонът, дори без светнат екран. 1 1
Dreamm Публикувано: 25 ноември, 2020 Публикувано: 25 ноември, 2020 Ползвам Револют не особено активно и съм доста невежа все още. Според вас какво значи това:
iMari Публикувано: 25 ноември, 2020 Публикувано: 25 ноември, 2020 За недостатъчният баланс е ясно. Другото е неуспешени трансакции по ред причини. Револют не подържа даден търговец или пък търговеца не приема Револют, не си отключила картата и плащането не може да се осъществи и т.н. 1
Климент Публикувано: 25 ноември, 2020 Публикувано: 25 ноември, 2020 Върната транзакция може да има когато търговеца направи резервация или заявка за плащане и след това я откаже при приключване на плащането. Плащането на ПОС терминал(включително виртуален) е двуфазово. Веднъж се прави транзакция за всяко плащане като банката на плащащия блокира сумата. След това се прави приключване на деня (End of day batch).( Това може да се прави веднъж на ден но може по-често или по-рядко) При това приключване търговеца изпраща всички транзакции от последното приключване , като може и да откаже някои от тях. Това е момента в който банката на клиента осчетоводява плащането до тогава сума е само блокирана. Плащане и след това отказ се ползва за проверка дали картата е истинска и може да плаща с нея към търговеца 1 1
Dreamm Публикувано: 25 ноември, 2020 Публикувано: 25 ноември, 2020 Благодаря ви. Проблемът ми е, че тези опити за плащания не ги правя аз, а имам десетки регистрирани такива. Така е - заключила съм си картата и баланса е миниатюрен. Когато реша да я ползвам на момента си я зареждам и веднага харча парите. Притесняват ме тези регистрирани опити за плащане. Някои от тях са и за по-големи суми, но най-лошото е, че не опитвам да плащам аз. 1
vivo Публикувано: 25 ноември, 2020 Публикувано: 25 ноември, 2020 Аз имах подобен случай - веднъж в апа ми изскочи опит за транзакция на банкомат в Мумбай, приложението веднага ме попита дали съм аз, цъкнах "не" и ми блокираха картата автоматично. Моят съвет е да "freeze"-нете картата и да се свържете със съпорта. 1 1
neuromancer Публикувано: 25 ноември, 2020 Публикувано: 25 ноември, 2020 Значи, нещата от първата картинка са, защото сте регистрирали картата в сайт или приложение (примерно този Chargepoint), те си чарджват някаква фиктивна сума за проверка дали картата е валидна и после анулират транзакцията. На втората картинка ми изглеждат като измама, тоест някой ви е набарал номера на картата и се опитва да я източва. Така че най-добре я закрийте и поръчайте нова. 2 1
Мирослав Василев Публикувано: 25 ноември, 2020 Публикувано: 25 ноември, 2020 Ако пък е виртуална си я триете и си създавате нова такава. 1
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега