Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 12 минути , bad kid каза:

Сигурен ли си, че си анулирал, че последния път аз като го правих беше голям лабиринт от кликове? Амазон казаха ли дали при тях се вижда , че е анулирано?

ПП. Всъщност трябва да имаш мейл, че прекратяваш, с който всичко се изяснява.

Да, и аз имам спомени, че се узорих докато го анулирам.

Изобщо с тези "prime" все си е страдание.

И с откачането от prime на edreams си беше приключение.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ами не знам за референцията, странно.

Всъщност и на мен веднъж са ми теглили за неотказан Прайм, а и тогава беше годишен, та се набутах с такса за връщане на сума по КК, ама Амазон не са ми искали данни, защото реално те са изтеглили сумата и си направиха рефънда.

• Харесвам 1
Публикувано:

След още един чат с Амазон проблемът е решен и парите ще бъдат възстановени от тях. Напълно в реда на очакванията.

Непонятно защо бутонът за прекратяване на абонамента не реагираше както трябва и продължаваше да показва датата на следващото плащане.

Утре ще насоля Револют че си крият референциите като броя на лопати в трудовашко поделение.

И Амазон имат малко вина, щото вторият служител свърши нещата както трябва, за разлика от първия.

• Харесвам 4
Публикувано:

Изкарах Револют джуниър на дъщеря ми, като цяло работи добре, но все по-често не може да плати в разни малки квартални  магазинчета, обикновено си купува вода, солети и други от сорта.

Оказа се, че повечето имат в името дума дрогерия, табако или нещо друго и това автоматично води до отказ от транзакция, все едно си купува цигари или алкохол.. доста тъпо.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Климент каза:

Вчера сутринта имаха проблем с плащанията на ПОС, следобед работеше вече нормално

Револют имаха технически проблем.

• Харесвам 1
Боян Димитров
Публикувано:

Намерих едни билети, които ако ги платя със виза ще са намалени с 50%. Дали ще стане , ако си направя виртуална Виза в Revolut?

Публикувано:

Какво значи 50%, силно ме съмнява, освен, ако билетите на са 10 или 20евро и така да става 50%.

Май няма виза от Револют вече,  само МК, нищо не пречи да пробваш.

Публикувано:
преди 5 часа, Боян Димитров каза:

Намерих едни билети, които ако ги платя със виза ще са намалени с 50%. Дали ще стане , ако си направя виртуална Виза в Revolut?

Не е Виза Кредит, пробвай с Wise картата там още не съм сигурен каква е виртуалната.

Публикувано:
На 4.04.2021 г. в 16:34, vinidj каза:

Не е Виза Кредит, пробвай с Wise картата там още не съм сигурен каква е виртуалната.

Виртуалната карта на Wise е Виза. Но по добре Vivid. Нова немска компания. Много екстри, отстъпки и безплатна метална карта. Нещо като Револют в началото, преди да се оядат.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Моля споделете,

Хората които са минали вече на Банка от приложението. Получихте ли БЪлгарски ИБАН или си останахте с Латвийския?

Публикувано:
На 4.04.2021 г. в 10:45, Боян Димитров каза:

Кажи и на нас за тези билети, моля! 

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Опитвам се да обърна лева към евро. Опцията за *лимит ордър обаче я няма. Мога само по текущият курс. 

Да не е премахната и да не съм разбрал? 

Публикувано:

Потулиха го във Favorites->Orders->Add New

Авто-обмяната на крипто е още по-скрита, трябва да си добавиш двойка в Watchlist

• Харесвам 5
  • Благодаря 2
Публикувано:

Сигурно въпросите са задавани и преди, но просто нямам време да прегледам толкова голям обем от информация, за което се извинявам.

Мога ли да обменям валута от един акаунт в Револют на друг и това изгодно ли е? 

Като правя банков превод от сметка в евро на Револют до сметка в евро в българска банка, по спомени, цената на трансфера беше много ниска. Мога ли да направя превод от левова сметка в Револют до левова сметка в българска банка и цената пак ли е така изгодна, какво при превода от евро сметка в евро сметка?

Нямам Револют карта, само няколко акаунта в различни валути.

Предварително благодаря за отговорите.

Публикувано:
преди 24 минути , FlyTraveler каза:

Сигурно въпросите са задавани и преди, но просто нямам време да прегледам толкова голям обем от информация, за което се извинявам.

Мога ли да обменям валута от един акаунт в Револют на друг и това изгодно ли е? 

Като правя банков превод от сметка в евро на Револют до сметка в евро в българска банка, по спомени, цената на трансфера беше много ниска. Мога ли да направя превод от левова сметка в Револют до левова сметка в българска банка и цената пак ли е така изгодна, какво при превода от евро сметка в евро сметка?

Нямам Револют карта, само няколко акаунта в различни валути.

Предварително благодаря за отговорите.

Да, може да се обменят валути от една валута в друга, дали е изгодно ще си прецениш, след като зададеш двете валути за обмяна ще видиш курса и ако те устройва, може да потвърдиш заявката.

При превод от Револют сметка - евро към евро в българска банка, преводът е SEPA и е безплатен.

При превод от Револют левова сметка към левова сметка в българска банка, ако си на безплатен план има един превод безплатно месечно, а след това се таксува, като преди самия превод ти показват колко е таксата преди да го потвърдиш.

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 1 минута , agenta каза:

Да, може да се обменят валути от една валута в друга, дали е изгодно след като зададеш двете валути за обмяна ще видим курса и ако те устройва, може да потвърдиш заявката.

При превод от Револют сметка - евро към евро в българска банка, преводът е SEPA и е безплатен.

При превод от Револют левова сметка към левова сметка, ако си на безплатен план има един превод безплатно месечно, а след това се таксува, като преди самия превод ти показват колко е таксата преди да го потвърдиш.

Много ти благодаря за изчерпателния отговор!

Мирослав Василев
Публикувано:

Някой да има проблем с влизането в приложението? Последния един час ме изхвърля, караме да правя селфита, да сменям паролата, но все изписва че има някаква грешка.

Забравете написаното, минута по-късно се оправи 🤔

Публикувано:
На 23.04.2021 г. в 15:10, agenta каза:

При превод от Револют левова сметка към левова сметка в българска банка, ако си на безплатен план има един превод безплатно месечно, а след това се таксува, като преди самия превод ти показват колко е таксата преди да го потвърдиш.

Всъщност преводите в BGN към български сметки са безплатни за всички планове, ако акаунта е регистриран с БГ адрес. Описано е ясно тук https://www.revolut.com/bg-BG/legal/fees в частта "Local payments". Няма безплатни преводи за безплатния план различни от вече споменатите.

В сила са новите промени.

Публикувано:
преди 11 часа, Patrick K каза:

Всъщност преводите в BGN към български сметки са безплатни за всички планове, ако акаунта е регистриран с БГ адрес. Описано е ясно тук https://www.revolut.com/bg-BG/legal/fees в частта "Local payments". Няма безплатни преводи за безплатния план различни от вече споменатите.

В сила са новите промени.

Има безплатни преводи за безплатния план и те са: от BGN към български сметки и СЕПА преводите също. Да за всички планове е условието акаунта да е регистриран с БГ адрес, за да имаш безплатни преводи от BGN към българска сметка, в противен случай както и ти уточняваш се таксува. Хората, които не са си сменили адреса на акаунта си решават сами дали да сменят адреса или да плащат такса за местен превод.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, 

Някой има ли представа дали може да се смени пин кода на физическа револют карта в България? 

Опитах на unicredit и raiffeisen банкомат, но ми дава, че операцията е невъзможна.

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

здравейте понеже за първи път ми Се появява Това задължително ли е да Се попълва ?

ако не е ималu допълнителна опасност от блокиране на сметката?

4DAFD678-8D65-4739-AFA7-D03A6C666E06.png

Публикувано:

Не знам какво следва, ако не се попълни, но не мисля, че ще те оставят да бъдеш техен клиент. В нашият случай очакват ЕГН, както всяка банка, BTW.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.