Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:

Сайта openpush.io ще предлага кешбек при пазаруване с Revolut,но не мога да намеря условията и дали е почнало вече

а.png

Публикувано:
преди 11 часа, dimitrov6 каза:

Сайта openpush.io ще предлага кешбек при пазаруване с Revolut,но не мога да намеря условията и дали е почнало вече

а.png

Няма такова нещо. Как го измисли? "Получи своя SweetCash И С Revolut", тоест вместо в тяхната карта, ще пращат парите в Revolut при възползване на някои от офертите.

428×268 

492726314_Screenshot2021-07-01at07-11-11OpenPushRedeemVouchersandDiscounts.png.55d7016ef1fc6510e57af5675241c3e2.png

• Благодаря 1
Публикувано:

Уууф, пак оплесках работата!

направих през Револют един превод на НАП, че ме домързя да ида до бансата.

И не съм си написала ЕГН-то.

А по име, няма да отидат в сметката ми, сигурно.

Дайте акъл, какво да направя?

Публикувано:

Освен да се обадиш в НАП с номера на транзакцията да ти вържат плащането друго не виждам какво може да се направи .

Не се ли искаше специално платежно за плащане към НАП там имаше някакви кодове на плащането ?

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Климент каза:

Освен да се обадиш в НАП с номера на транзакцията да ти вържат плащането друго не виждам какво може да се направи .

Не се ли искаше специално платежно за плащане към НАП там имаше някакви кодове на плащането ?

Да бе, кодовете съм ги написала, ама ЕГН-то не съм, пък те отивали по ЕГН в сметката.

Вероятно, те самите, от НАП ще ги върнат. Но ще почакам до понеделник.

Публикувано:
преди 12 минути , AlexandraKo каза:

Уууф, пак оплесках работата!

направих през Револют един превод на НАП, че ме домързя да ида до бансата.

И не съм си написала ЕГН-то.

А по име, няма да отидат в сметката ми, сигурно.

Дайте акъл, какво да направя?

Алекс по всяка вероятност ( надявам се ) ще ти върнат парите. 

Специално при внос на стока , когато се плаща ДДС и Мито изрично пише да не се плаща с банков превод през Револют. Предполагам и НАП няма да приемат банков превод от Револют.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , funny каза:

Специално при внос на стока , когато се плаща ДДС и Мито изрично пише да не се плаща с банков превод през Револют. Предполагам и НАП няма да приемат банков превод от Револют.

Не, не е за внос или ДДС - една изравнителна вноска за ЗОВ е.

Публикувано:

@AlexandraKo С ПИК от НАП можеш да провериш ако тези плащания не "отидат на правилното място". Ще седят някъде надвнесени по сметка - поне за фирмите и така. Обади се на тел на НАП 02985 96 801 и ги попитай дали могат да ги прехвърлят автоматично. И преди се е случвало за частни лица. По принцип НАП и Revolut знам, че не се обичат. Ползвай Пейсера и (или) Транскарт. Или директно с карта през системата на НАП. 

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, darinamarinova каза:

@AlexandraKo С ПИК от НАП можеш да провериш ако тези плащания не "отидат на правилното място". Ще седят някъде надвнесени по сметка - поне за фирмите и така. Обади се на тел на НАП 02985 96 801 и ги попитай дали могат да ги прехвърлят автоматично. И преди се е случвало за частни лица. По принцип НАП и Revolut знам, че не се обичат. Ползвай Пейсера и (или) Транскарт. Или директно с карта през системата на НАП. 

Благодаря ти! Да ви кажа, да се похилите.

Обаждам се по телефона и обяснявам ситуацията. Госпожата ме пита, от коя банка съм превела. казвам от Револют. Тя ми вика: амиии, трябва да отидете в банката...Не се обичат, не се и познават...

Аз съм ЕТ.

• Смея се 4
Публикувано:
преди 1 минута , AlexandraKo каза:

Госпожата ме пита, от коя банка съм превела. казвам от Револют. Тя ми вика: амиии, трябва да отидете в банката...Не се обичат, не се и познават...

Тръгвай де... към банката :grin:

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 1 минута , bobole4e каза:

Като отиде в банката, ще оправят всичко :biggrin:

Ами най-хубавото е че от тук нататък всяко пътуване може да го пише разход за командировка - пътуване за издирване на банката . И основание си има за пред НАП - те така са казали !!!

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

Писано е много пъти- преводите от Р еволют в лева се изпълняват от Райфайзен от една сметка за всички. НАП трябва да могат да насочат превода към ваша сметка по ЕГН или някакъв друг признак. Ако тръгнат да връщат пари ще е към Райфайзен и те могат да ви ги върнат към Револют, но дали и как става не знам. 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, funny каза:

Тръгвай де... към банката :grin:

Ми освен, така да сторя:)))

преди 30 минути , darinamarinova каза:

@AlexandraKo Няма защо. Ама оправиха ли ситуацията? 🙂

Ееее, у нас работите стават, с охлювешка скорост, Не, разбира се, па и днес е петък, какво съм се раззвънила по разните му инстанции...

преди 21 минути , Zlia каза:

Писано е много пъти- преводите от Р еволют в лева се изпълняват от Райфайзен от една сметка за всички. НАП трябва да могат да насочат превода към ваша сметка по ЕГН или някакъв друг признак. Ако тръгнат да връщат пари ще е към Райфайзен и те могат да ви ги върнат към Револют, но дали и как става не знам. 

Не съм си написала пустото ЕГН, а другите признаци, не им вършат работа...

Аз съм само ЕГН, нито съм име, нито съм данъчен номер.

Ще почакаме но понеделник.

Публикувано:
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Аз съм само ЕГН, нито съм име, нито съм данъчен номер

Имената може да съвпадат, а ако си написала данъчен номер в основанието за превод, не виждам проблем, той е уникален като ЕГН-то. Аз също не бих верифицирал превода само по имена 😉 

Както някой писа по-нагоре, плащай с ПИК и която и да е карта на виртуалния им ПОС, много по-лесно е. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 43 минути , Zlia каза:

Имената може да съвпадат, а ако си написала данъчен номер в основанието за превод, не виждам проблем, той е уникален като ЕГН-то. Аз също не бих верифицирал превода само по имена 😉 

Както някой писа по-нагоре, плащай с ПИК и която и да е карта на виртуалния им ПОС, много по-лесно е. 

Благодаря ти! Просто, си плащам за мързела:(((

По принцип, тия плащания ги правя с карта , на техния терминал в НАП и веднага ми вадят разпечатка, че парите са, където трябва и нищо не дължа . Вчера ме домързя да се разкарвам, Та я свърших такава:((

А , ако другата седмица не се намерят, ще отида да си платя задължението, пък тия, ще се върнат. Ако пък се дублират , ще останат за бъдещи плащания. И без това , плащам здравни , за 6 месеца наведнъж.

Като работещ пенсионер, плащам ЗОВ, не ме питайте, колко са на година:(((

Публикувано:
На 2.07.2021 г. в 10:54, funny каза:

какви са тия глупости нали парите стигат дестинацията

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте направих регистрация на един приятел в Revolut и при регистрацията платих картата му на Revolut и заредих акаунта със 100лв от моята дебитна карта с която си зареждам моя акаунт в revolut това проблем ли е ,че първото му зареждане на сума не е от негова дебитна карта ?

Публикувано:
преди 6 минути , neuromancer каза:

Може. Като си отворила транзакцията най-отдолу има report an issue

Това е ясно, ами след това ? Такава опция не намирам. Не ми се е налагало да го правя, случая е следния - купувам билети от eDreams (неприлично ниска цена, която явно ще ми излезе скъпо)  Крайна цена 20евро и като започва плащането ми дръпна двойно ...

Публикувано:
преди 5 часа, neuromancer каза:

Ами трябва да можеш и в чата да опишеш

А къде да го намеря този чат?
Изминете, за тъпия въпрос, моля!
Че аз, дето пратих едни пари на НАП - ни вест, ни кост.Та им платих втори път, онези от Револют ги нямало. Щот не съм написала ЕГН - то:((

Има ли начин, да я оспоря?

Публикувано:
преди 10 часа, Yani Bogdanov каза:

Здравейте направих регистрация на един приятел в Revolut и при регистрацията платих картата му на Revolut и заредих акаунта със 100лв от моята дебитна карта с която си зареждам моя акаунт в revolut това проблем ли е ,че първото му зареждане на сума не е от негова дебитна карта ?

Твърде вероятно е да му блокират акаунта.

Няма значение, първото или някое друго зареждане,трябва да е с карта на негово име.

преди 2 часа, AlexandraKo каза:

А къде да го намеря този чат?
Изминете, за тъпия въпрос, моля!
Че аз, дето пратих едни пари на НАП - ни вест, ни кост.Та им платих втори път, онези от Револют ги нямало. Щот не съм написала ЕГН - то:((

Има ли начин, да я оспоря?

Цъкни най горе в ляво,на двете букви символ на име и фамилия,после хелп и най долу ще имаш започване на нов чат 🙂

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.